10 Δεκεμβρίου 2016

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τσακαλώτος: «Μας σπρώχνετε σε εκλογές» - Eurogroup: «Να πάτε! Στον πο@τσο μας!»

O Πιερ Μοσκοβισί συνομιλεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Eurogroup. «Η απόφαση ήταν βίαιη και άδικη, η χειρότερη των τελευταίων ετών» φέρεται να είπε ο ευρωπαίος επίτροπος

Δημοσκόπηση "To the point": Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ

Δημοσκόπηση για την εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" πραγματοποίησε η εταιρεία "To the point". H δημοσκόπηση δεν είναι πανελλαδική, αλλά έγινε στις 4 περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας: Θράκης - Ανατολικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Η παρατήρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Βούτση – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αντιδράσεις των βουλευτών στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και οι πολλές ομιλίες κατά τη διάρκεια, ανάγκασαν τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βόυτση, να επιβάλει την τάξη.

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Τσακαλώτος: Σήμερα το πρωί μου έκαναν δώρο μία πορτοκαλόπιτα… - ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα το πρωί, βρήκα ένα δώρο, από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου μου, μία πορτοκαλόπιτα», αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

BINTEO-Δύο εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη -Τουλάχιστον 20 τραυματίες

Δείτε φωτογραφίες - Η μία έκρηξη έγινε έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας - Στόχος αστυνομικοί της μονάδας αντιμετώπισης ταραχών - Δεν επιβεβαιώνεται επισήμως η πληροφορία για δεύτερη έκρηξη Ισχυρότατη βομβιστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας.

152 "ναι" στον προϋπολογισμό - Όλες οι κόντρες - ΒΙΝΤΕΟ

Ψηφίστηκε με 152 ψήφους των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) ο κρατικός προϋπολογισμός 2017.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΧΑ, ΔΗ.ΣΥ., ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων), καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, καταψήφισαν τον προϋπολογισμό (146 ψήφοι).

Η μεγαλύτερη συμμορία ψευτών που πέρασε ποτέ.

Το πλεόνασμα του 2014 ήταν με αίμα.
Το πλεόνασμα του 2016 είναι επιτυχία.

ΡΕ ΑΪ ΦΤΥΣ' ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ! Τσακαλώτος: Είμαι ΠΑΟΚτσής και μαυροσκούφης – ΒΙΝΤΕΟ

Με μία διευκρίνιση ξεκίνησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, την ομιλία του από το βήμα της βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Δεν παρέλαβε το Νόμπελ ο Μπομπ Ντίλαν

Απονεμήθηκαν σήμερα στη Στοκχόλμη τα Νόμπελ των επιστημονικών κλάδων, της λογοτεχνίας και της οικονομίας, μετά την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο και το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος. Κατά την λαμπερή τελετή αίσθηση προκάλεσε η απουσία ενός εκ των βραβευθέντων, του Μπομπ Ντίλαν.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο το καλύτερο, είστε ζωντανός εφιάλτης-Τσίπρας: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

Καμία κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά σε τόσο σύντομο διάστημα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή. Όπως είπε στην καλύτερη περίπτωση το 2017 η χώρα θα επιστρέψει στο σημείο που είχε φτάσει στα τέλη του 2014.

Επίθεση Γεωργιάδη σε Καμμένο για τα επιδόματα των Ενόπλων Δυνάμεων

Για ψέματα και παραπληροφόρηση κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή συνέντευξη του υπουργού για το επίδομα παραμεθορίου και τα εκτός έδρας των υπηρετούντων σε μονάδες των συνόρων.

Όλη η αλήθεια για τη δήθεν «13η σύνταξη»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Για λίγο κράτησαν τα χαμόγελα των συνταξιούχων, που άκουσαν τον Πρωθυπουργό να εξαγγέλει ότι θα τους επαναχορηγήσει τη 13η σύνταξη, μέχρι που διευκρίνισε ότι ως 13η σύνταξη εννοεί μία εφάπαξ ενίσχυση ύψους 300-830 ευρώ, χωρίς καν να διευκρινιστεί, ποιοι θα λάβουν το υψηλότερο ποσό των 830 ευρώ. Το μόνο που διευκρινίζει το non paper που διένειμε το Μαξίμου είναι ότι από 500-830 ευρώ θα λάβουν 270.000 χαμηλοσυνταξιούχοι.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! Ο χορός του Μπουτάρη πάνω σε μία ΧάρλεΪ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μεγάλα κέφια (ΔΕ: Έτσι αποκαλούν οι δημοσιοκάφροι το μεθύσι) απαθανάτισε ο φακός τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος βρέθηκε στο πάρτι της εφημερίδας «Μακεδονία», που πραγματοποιήθηκε στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Πόλης.

Το tweet Μητσοτάκη για την ομάδα ΔΙΑΣ -Μετά τη συμπλοκή στην Ομόνοια [εικόνα]

Τα εύσημα στην ομάδα ΔΙΑΣ έδωσε με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Καμμένος περνάει πολλά βράδια με φαντάρους... αποτέλεσμα στο μυαλό του στριφογυρνάνε παρτούζες-ΒΙΝΤΕΟ

Παρατήρηση στον Σπύρο Λυκούδη που προήδρευε στην ολομέλεια της Βουλής έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

ΚΛΑΜΑ! Ο Λεβέντης σε ΣΥΡΙΖΑίους: "Να μην σας πω τι πήρατε..." – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της βουλής, κατά την πρώτη του τοποθέτηση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ! ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ! Με ασθενοφόρο ή νεκροφόρα;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Κάποια εντύπωση που πήγε να σχηματισθεί ότι οι Ευρωπαίοι αρχίζουν, κατά το λεγόμενο, να τραβάνε το χαλί από την κυβέρνηση νομίζω ότι δεν ισχύει. Η ανοχή τους παρατείνεται, συγχρόνως όμως και οι απαιτήσεις τους αυξάνονται, όπως άλλωστε αυξάνεται και το κόστος της παραμονής τους στην εξουσία. Επομένως, για να απαλλαγούμε από τη σημερινή κυβέρνηση, μόνον δύο τρόποι υπάρχουν: είτε να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία είτε να αποφασίσει τις πρόωρες εκλογές.

Η πικρή αλήθεια για το χαρτζιλίκι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

«Δεν με ενδιαφέρει αν τα χρήματα που μοιράζει ο Τσίπρας αναδύουν άρωμα εκλογών. Με ενδιαφέρει που 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας θα κάνουν γιορτές σαν άνθρωποι».

ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Κοντονής: Προσλήψεις 1.347 δικαστικών υπαλλήλων μέσα στο 2017

Προσλήψεις 1347 δικαστικών υπαλλήλων μέσα στο 2017 προανήγγειλε ο Σταύρος Κοντονής.

Παράλληλα,εξήγγειλε και την σύσταση δικαστικής αστυνομίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι να έχει ολοκληρώσει την νομοθετική αυτή πρωτοβουλία.

Βουλγαρία: Εφτά νεκροί από έκρηξη σε εμπορική αμαξοστοιχία -Δεκάδες οι τραυματίες [εικόνες]

Στους 7 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εμπορική αμαξοστοιχία η οποία εκτροχιάστηκε σήμερα (10/12), καταστρέφοντας το κέντρο ενός χωριού στη βορειοανατολική Βουλγαρία.

Τουρκική ομάδα καράτε ζήτησε άσυλο στη Γερμανία!

Έντεκα τούρκοι πολίτες, μέλη μιας ομάδας πολεμικών τεχνών, ζήτησαν να τους χορηγηθεί άσυλο στη Γερμανία, αφού η αστυνομία διαπίστωσε ότι δεν είχαν έρθει για να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά καράτε όπως είχαν δηλώσει, είπε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΚΕΡΔΑΕΙ Η ΦΩΤΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΘΟΥΣ! Κόντρα Κουτσούκου–Φωτίου περί… απατεώνων! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Από τα πρακτικά της Βουλής προκύπτει ότι κατά τη χθεσινή αγόρευση της η κα Φωτίου μου απέδωσε χαρακτηρισμό περί απατεώνων, στον οποίο εγώ δεν αναφέρθηκα» τόνισε ζητώντας το λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος.

Τσακαλώτος: Νέα μέτρα ή νέος μηχανισμός για το 2019 και το 2020

Υπόνοιες για τέταρτο μνημόνιο δημιούργησε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή

Την απειλή νέων δημοσιονομικών μέτρων και μόνιμης παρουσίας του περίφημου «κόφτη» επιβεβαίωσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος με παρέμβασή στου στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον Παππά που ρωτάει αν σήμερα ζούμε καλύτερα από το 2014

Την απάντηση του την έδωσε ο Άδωνις που του θύμισε πως το 90% λέει ότι τότε ζούσε καλύτερα...

Μέτρα ή εκλογές το δίλημμα της κυβέρνησης με φόντο τη σύγκρουση με τους δανειστές«Είναι η καλύτερη στιγμή να σκεφτεί ο λαός τι θα είχε επισυμβεί αν δεν είχε έλθει η πολιτική αλλαγή τον Ιανουάριο», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Οι δύσκολες στιγμές της Ευγενίας Μανωλίδου: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 14 ετών και η μητέρα μου…»

Η Ευγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε για τα παιδικά της χρόνια.

Καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου, μίλησε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για τα παιδικά της χρόνια που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, το οποίο ήταν και ένας από τους λόγους που έφυγε νωρίς από το σπίτι.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτα κόλπα! Κάνουν σκι σε αμμόλοφους

Εντυπωσιάζουν οι Σουηδοί freestyle σκιέρ Jesper Tjader και Emma Dahlstrom με τις ικανότητές τους.

Αντί για χιόνι αυτή τη φορά επέλεξαν άμμο και συγκεκριμένα τον μεγαλύτερο αμμόλοφο παγκοσμίως στο Cerro Blanco, περίπου 8,5 μίλια από το Nazca στο Περού.

Καταχειροκροτήθηκε η απάντηση-φτύσιμο του εφέτη στη μουσίτσα του Τσίπρα

Απαντήσεις στις βολές που δέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς από προηγούμενους ομιλητές, έδωσε μέσω του χαιρετισμού της στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.

ΔΗΛ. ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ; Για… «ισοπαλία» κάνει τώρα λόγο σχετικά με το Eurogroup ο Τσακαλώτος

Στην ελάφρυνση φόρων και εισφορών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούσε να διοχετευτεί το 1% από το 3,5% των πλεονασμάτων που ζητούν οι δανειστές τονίζει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η Ελλάδα η 4η ακριβότερη χώρα στον πλανήτη στους φόρους κινητής τηλεφωνίας

Η Ελλάδα εφαρμόζει δειθνώς την  4η πιο υψηλή φορολογία στην κινητή τηλεφωνία, η οποία ανέρχεται στο 37,5% της τελικής τιμής, σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Ενωσης Τηλεπικοινωνιών.

Μητσοτάκης: Θα κάνω τα πάντα για να ανακτηθεί το κύρος της Δικαιοσύνης

Η Νέα Δημοκρατία, δεν θα επιτρέψει να πληγεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης από την πολιτική διολίσθηση της Κυβέρνησης επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ετησίας Γενικής Συνέλευσης της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Τελικά, πώς προφέρεται η Porsche; -Η εταιρεία έδωσε την απάντηση [βίντεο]

Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητό της από το να μάθουν πώς να προφέρουν το όνομά της. Κάπως πρέπει να γίνει η αρχή όμως.

Από τη θέση του συνοδηγού σκότωσε την 35χρονη μητέρα στη Μεσσηνία

Αναπάντητα παραμένουν ακόμη πολλά ερωτήματα για το θάνατο της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, που βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί, μέσα σε αυτοκίνητο, πυροβολημένη στο κεφάλι.

Διοικητής ΙΚΑ: Ακατάσχετο και αφορολόγητο το "βοήθημα αίματος" που μοίρασε η κυβέρνηση

Τη Δευτέρα αναμένεται η έκδοση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης

Περαιτέρω διευκρινίσεις για την μισή 13η σύνταξη που χορήγησε η κυβέρνηση με το διάγγελμα που Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ.

Έλληνας ο πιστολέρο που αυτοκτόνησε και τραυμάτισε αστυνομικό στην Ομόνοια

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή - Νεκρός είναι ο 38χρονος Θεόφιλος Λαζαράκης - Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στον ώμο

Έλληνας είναι τελικά ο άνδρας που αυτοκτόνησε το πρωί στο πίσω μέρος της πλατείας Θεάτρου, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά αφού πρώτα αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς.

Όταν το 2014 οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταψήφιζαν τον νόμο για το πλοίο ασφαλείας

Το 2014 ψηφίστηκε για πρώτη φορά το πλοίο ασφαλείας εν μέσω αντιδράσεων από την τότε αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Πρόκειται για ένα πλοίο που εκτελεί δρομολόγια σε περίπτωση ανάγκης, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις μεγάλων απεργιών.

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ! Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: “Μου άρεσε το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα”

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε μέχρι την Αβάνα για να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό ηγέτη της Κούβα, Φιντέλ Κάστρο. Πολλοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το κόστος του ταξιδιού, ενώ το twitter έκανε το δικό του “πάρτι” με αφορμή τη παρουσία του εκεί.

«Μαγική εικόνα» ο προϋπολογισμός που ψηφίζει απόψε η Βουλή

Καταργούν σιωπηρά τον προϋπολογισμό του 2016 που ψηφίστηκε πριν από ένα χρόνο - Προβλέπει επιπλέον φόρους 1,1 δισ. ευρώ, αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών 1,3 δισ. και νέες περικοπές δαπανών-συντάξεων 1,5 δισ. ευρώ

Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια! Αυτοκτόνησε ο δράστης, τραυματίστηκε αστυνομικός

- Άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα και του ζήτησαν να σταματήσει
- Ο αλλοδαπός – αγνώστων στοιχείων- μέχρι στιγμής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε
- Στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην πλατεία θεάτρου
- Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κατασκευαστεί Δημόσιο Σχολείο μέσω ΣΔΙΤ!

Μουσική… πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Μαθητές και Μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, την περασμένη Δευτέρα. Βασικό αίτημα των παιδιών ήταν η κατασκευή ενός σχολείου. Δίκαιο αίτημα, καθώς   αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες…

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ! Σουηδία: Κάνουν τόσο καλή ανακύκλωση που τους τελείωσαν τα σκουπίδια και κάνουν... εισαγωγές!

Το σύστημα ανακύκλωσης στην σκανδιναβική χώρα λειτουργεί υποδειγματικά - Λιγότερο από το 1% καταλήγει σε ΧΥΤΑ - Με τα υπόλοιπα παράγει ηλεκτρική ενέργεια

Το σύστημα ανακύκλωσης της Σουηδίας είναι τόσο πρωτοποριακό, καθώς η χώρα έχει αξιοποιήσει εντελώς τα δικά της σκουπίδια και έχει προχωρήσει στην εισαγωγή αποβλήτων από άλλες χώρες.

ΟΣΟΙ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Ή ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Έρχεται έμμεσο «κούρεμα» στα στεγαστικά δάνεια – Ποιοι ωφελούνται

Πάγωμα τμήματος στεγαστικού δανείου και χρέωσή του με αρνητικό επιτόκιο euribor, σχεδιάζουν οι τράπεζες προκειμένου να αυξήσουν τις ανακτήσεις από «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Welt: Ο Τσίπρας μοιράζει δημόσια δώρα, οι μεταρρυθμίσεις όμως δεν προχωρούν

«Ο Τσίπρας δίνει μάχη με το χρόνο. Εάν δεν παρουσιάσει επιτέλους μια επιτυχία στους εξαντλημένους Έλληνες, τότε δεν θα μπορέσει να κρατηθεί για πολύ καιρό ακόμη στην εξουσία» γράφει η Süddeutsche Zeitung

Ο Πούτιν δεν δέχθηκε τετράποδο δώρο της Ιαπωνίας -Αρνήθηκε να πάρει τον σκύλο που του χάριζαν

Φρένο στη... διπλωματία του σκύλου έβαλε, κατά τα φαινόμενα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αρνούμενος το δώρο που ήθελε να του κάνει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, σε συνάντησή του με τον Σίνζο Αμπε.

ΚΑΙ; ΕΠΕΣΕ; Λάθρο απειλούσε να πέσει από δέντρο στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμο προκάλεσε ένας νεαρός μετανάστης, ο οποίος σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο του προαύλιο χώρου σχολικού κτιρίου στη Λέσβο και απειλούσε να πέσει.

Τούρκος αξιωματικός στο Spiegel: Δραπετεύσαμε στην Ελλάδα γιατί σκεφτήκαμε ότι μπορούσε να μας προστατεύσει

Τους φόβους του για τη ζωή του, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Τουρκία, εξέφρασε ένας από τους αξιωματικούς που κινδυνεύει να εκδοθεί από την Ελλάδα.

Μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματίας

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων, στις 02.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου στα Εξάρχεια.

Η Ιβάνκα Τραμπ αναλαμβάνει χρέη Πρώτης Κυρίας και... εκτοπίζει την Μελάνια!

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή έχει ήδη ενεργό ρόλο στις προπαρασκευαστικές συναντήσεις του πατέρα της και δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του στις σημαντικές εμφανίσεις - Ποιο ρόλο θα παίζει η Μελάνια

ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Λαπαβίτσας: Αν ο Τσίπρας πάει σε εκλογές, είναι σαν να θέλουν οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα


[Μόνο τα γατάκια οι ΝΔίτες αφού είχαν προεξοφλήσει εκλογές το φθινόπωρο, λένε τώρα"θα γίνουν την άνοιξη" και μετά θα λένε "θα γίνουν τον Ιούνιο" μέχρι που κάποια στιγμή θα πέσουν μέσα. Μάγκες αυτός δεν πρόκειται να κάνει εκλογές (αν ήταν δυνατόν δεν θα έκανε στον αιώνα τον άπαντα και "θα ψηφίζαμε κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς") όπως λέει ο Ζουράρις ότι έκαναν οι Κουβανοί. Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίζει να είναι η πιο μπετόν-αρμέ της Μεταπολίτευσης αφού η δίψα για καρέκλα τους κάνει να ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. Οπότε να τον ρίξει η Βουλή αποκλείεται. Από κει και πέρα να πάει μόνος του σαν πρόβατο επί σφαγή επίσης αποκλείεται αφού είναι μεν ηλίθιος αλλά όχι τόσο που να πιστεύει ότι ένα επίδομα 300€ θα τους δώσει 10%... και σε εκλογές για να βγει δεύτερος αποκλείεται να πάει. Θα το πάει μέχρι τέλους ελπίζοντας να του βγει κανα νούμερο ή να κάνει τον επαναστάτη εναντίον της Ευρώπης και να μας τραβήξει μαζί στο βούρκο της Λατινικής Αμερικής.]

«Το ΔΝΤ λέει τα πράγματα όπως έχουν» - «Η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί επειδή συνετρίβη η οικονομία. Είναι η σιγή του νεκροταφείου», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της ΛΑΕ

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΕΙ! Η υπηρεσιακή αναφορά αστυνομικού: «Επιθυμώ να αφήσω γένια...» [εικόνα]

Μια... ασυνήθιστη υπηρεσιακή αναφορά είδαν οι ανώτεροι ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην νοτιοανατολική Αττική.

Formula 1: Η Mercedes έβαλε... αγγελία για αντικαταστάτη του Ρόσμπεργκ [εικόνα]

Ο πρωταθλητής της Formula 1 Νίκο Ρόσμπεργκ αποχώρησε και για την θέση του γίνεται... πάρτι.

Μάλιστα, σε αυτό συμμετέχει και η ίδια η Mercedes.

Βαρουφάκης: Βατερλό της κυβέρνησης στο ζήτημα του χρέους

«Ηταν το Eurogroup που, υποτίθεται, θα αντάμειβε την κυβέρνηση με ανακουφιστική αναδιάρθρωση χρέους. Κατέληξε να είναι το Eurogroup που μονιμοποίησε τη σκληρότατη, συνεχώς αύξουσα λιτότητα για τα επόμενα δέκα χρόνια...»