11 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Αποκάλυψη: Στον αέρα η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Μια ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη, που μπορεί ακόμη και να τινάξει στον αέρα την συμφωνία της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, αποκαλύπτεται και προκαλεί ερωτηματικά για την σκοπιμότητά της.

Πρωτιά της ΝΔ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων, που πρόσκειται στη ΝΔ κατά τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΡΕ! Απίστευτο... Ο Πανθρακικός ταξίδεψε στη Μυτιλήνη μέσω Τουρκίας

Σε μία εποχή όπου ο Ερντογάν βρυχάται σαν ανήμερο θηρίο, διεκδικώντας Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να λύσει το χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών με την στερεά Ελλάδα.

Η «σταρ» του Τράμπ είναι Ελληνίδα! (ΦΩΤΟ)

Kι όμως έγινε και αυτό. Μία Ελληνίδα καλλονή κατάφερε να κάτσει δίπλα στο νέο Πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral στα social media η φωτογραφία μιας Ελληνίδας, η οποία ποζάρει… με χάρη δίπλα στον νέο Αμερικανό Πρόεδρο.

Συγκλονιστικές εικόνες & βίντεο από την έκρηξη σε ναό στο Κάιρο -25 νεκροί [βίντεο]

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 49 τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε στο παρεκκλήσι του Πέτρου και Παύλου, ακριβώς δίπλα στην έδρα της Κοπτικής Εκκλησίας στο Κάιρο.

Διμοιρία των ΜΑΤ μήνυσε αξιωματικούς! “Μας έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγήν”

- Σε μήνυση κατά των ανωτέρων τους για “επιχείρηση προορισμένη να αποτύχει” προχώρησαν άνδρες των ΜΑΤ
- Αιτία τα επεισόδια στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στις 31 Οκτωβρίου
- “Δεν μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε δακρυγόνα, ενώ οι αντιεξουσιαστές ήταν πάνοπλοι” λένε
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Οι ημέρες της μαρμότας

Η​​μέρα γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ ήταν η περασμένη Πέμπτη. Μπορεί οι χρήστες των δημόσιων συγκοινωνιών να ταλαιπωρήθηκαν, αλλά το γεγονός της απεργίας δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν. Οι γενικές απεργίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι σαν τις γιορτές με μόνη διαφορά ότι κάποιες φορές έρχονται δύο φορές τον χρόνο. Φέτος, για παράδειγμα, γενική απεργία είχαμε μετά τα Χριστούγεννα του 2015, και έχουμε τώρα, πριν από τα Χριστούγεννα του 2016. Για το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα ισχύει το «σε απεργία να βρισκόμαστε».

Απίστευτο: Υπάλληλος στα διόδια ταΐζει στο στόμα μια αλεπού [βίντεο]

Μία γλυκύτατη μικρή αλεπού τρώει από το χέρι μίας υπαλλήλου στα διόδια.

Το όμορφο ζώο, δεν αντιστέκεται στις λιχουδιές που του δίνει η γυναίκα, αρχικά πλησιάζει με επιφύλαξη, ωστόσο μετά με περισσότερο θάρρος.

Ελβετία: Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο που θεωρείται θαύμα της μηχανικής

Η σήραγγα GBT (Σήραγγα Βάσης Γκοτάρ), μεταξύ της Ζυρίχης και του Λουγκάνο, έχει μήκος 57 χιλιόμετρα και διασχίζει τις Άλπεις

Η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών βορρά-νότου στην Ευρώπη, δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία στην Ελβετία, σύμφωνα με την εταιρία των ελβετικών ομοσπονδιακών σιδηροδρόμων.

Βαρκελώνη: Δεκάδες πολίτες γυμνοί διαδήλωσαν κατά της σφαγής των ζώων

Δεκάδες διαδηλωτές γυμνοί κι έχοντας βάψει το κορμί τους με κόκκινη μπογιά, που αναπαριστούσε το αίμα, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Βαρκελώνης (βορειοδυτικά) για να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή ενδυμάτων από γούνα.

Τι «εξομολογείται» ο Δημήτρης Μπαλτάκος για το «ντου» στη Βουλή και τη Χρυσή Αυγή

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Μπαλτάκος για το περίφημο επεισόδιο στη Βουλή αλλά και τις σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

ΑΝΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ; ΑΠΑΠΑ! Kαμπανάκι για τα αιωρούμενα σωματίδια σε Αθήνα και Πειραιά

Σε σύσταση προς τους πολίτες να αποφύγουν τη χρήση τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά τα χθεσινά υψηλά επίπεδα αιωρουμένων σωματιδίων που καταγράφηκαν σε Αθήνα και Πειραιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Επεισόδια μεταξύ λάθρο με 6 τραυματίες στη Σούδα -Πυροβόλησε στον αέρα ιδιοκτήτης καφενείου

Επεισόδια μεταξύ μεταναστών με 6 τραυματίες σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Ιδιοκτήτης καφενείου, που δηλώνει ότι φοβήθηκε, αντέδρασε με πυροβολισμούς στον αέρα.

Ο Μr. Εxxon Μοbil ξεκινά έρευνες στο «οικόπεδο 10» της Κύπρου

Σε μια κίνηση που δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου αλλά ενισχύει συγχρόνως και τη διαπραγματευτική θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Λευκωσία είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του γ' γύρου αδειοδοτήσεων για τα Οικόπεδα της ΑΟΖ, που σύμφωνα με πληροφορίες ο αμερικανικός κολοσσός ExxonMobil φαίνεται ότι εξασφαλίζει την άδεια ερευνών για το Οικόπεδο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Ο Τραμπ επέλεξε τον ομογενή Δρ. Αντριου Λιβέρη για την προεδρία του Βιομηχανικού Συμβουλίου

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν εμφανίστηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο της Dow Chemical Δρ. Αντριου Λιβέρη και ανακοίνωσε ότι θα του αναθέσει την προεδρία του Bιομηχανικού Συμβουλίου (Manufacturing Council), έγραψε η Wall Street Journal.

«Εξαφάνισαν» τη θητεία των γκιουλενιστών στον Τύρναβο

Με τακτικες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε τακτικές του καθεστώτος Ερντογάν και θυμίζουν κυνήγι μαγισσών, ανέλαβε στις 17 Οκτωβρίου καθήκοντα ο νέος Τούρκος διοικητής της Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Sοuth Eastern European Brigade - SEEBRIG), που εδρεύει στον Τύρναβο.

Ο Κρητικός που προκάλεσε «εμφύλιο» για τον «μποναμά»

Η εισήγηση του προς το Μαξίμου για διανομή μερίσματος είχε διατυπωθεί από τον Οκτώβριο όταν και τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου έδειχναν ξεκάθαρα πως το πλεόνασμα του 2016 θα ήταν υπερδιπλάσιο του αναμενόμενου.

Βρούτσης: Βρες το λάθος;

"ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ: Πλατεία Συντάγματος βραδιά ψηφίσματος προϋπολογισμού με ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ με 9δις € φόροι, 25% μειώσεις συντάξεων" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε τις παρακάτω 2 φωτογραφίες:

Η μάχη της Μυκάλης (479 π.Χ.) - Το τελειωτικό χτύπημα στους Πέρσες

[Γενικώς το συμπέρασμα είναι: Ο μάχες μεταξύ Αθηναίων ή Κορινθίων κ.λπ και Περσών ήταν "σκληρές", "λυσσώδεις" κ.λπ... μέχρι που έσκαγαν μύτη οι Σπαρτιάτες και έσφαζαν τους Πέρσες...]

Η απελευθέρωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού - Η απόφαση να «χτυπηθεί» το οχυρωμένο περσικό στρατόπεδο - Πώς λιγότεροι από 5.000 Έλληνες εξουδετέρωσαν και κατέσφαξαν υπερδιπλάσιους Πέρσες

Κομματόσκυλο ειδικό στο συντονισμό τρολ, στο Μαξίμου, πανηγυρίζει τον πρώτο του "αξιοπρεπή" μισθό των 1.918 ευρώ!

[Διαβάστε στο τέλος γιατί είναι τρολ παρόλο που το διαψεύδει εκ του ασφαλούς αφού είναι δύσκολο να αποδειχθεί]

Δεν είμαι τρολ απαντάει ο ειδικός σύμβουλος του Μαξίμου Ζαφείρης Καραμπάσης, δουλεύω 10 χρόνια και τα 1.918 ευρώ είναι ο πρώτος αξιοπρεπής μισθός που παίρνω
Συνεχίζουν τις προσλήψεις «ταλέντων» του διαδικτύου στο Μαξίμου.

ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ" ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Ελενα Ακρίτα: Αυτός είναι ο μ@λ@κ@ς των Χριστουγέννων

Η Ελενα Ακρίτα σχολιάζει με τον δικό της τρόπο όσους κατακρίνουν τους άλλους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το κείμενό της με αφορμή τα Χριστούγεννα και τίτλο «Ο μ@λ@κ@ς τον Χριστουγέννων» δημοσιεύτηκε στα Νέα του Σαββάτου.

29χρονος Αφγανός το θύμα της εγκληματικής ενέργειας στην πλατεία Αττικής

Αφγανικής υπηκοότητας, ηλικίας 29 ετών, είναι το θύμα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Αττικής.

Επίθεση ΝΔ στον Παρασκευόπουλο για τη σημαία: «Παραλήρημα και περίσσευμα θράσους»

Για «δηλώσεις-παραλήρημα» και «περίσσευμα θράσους» κατηγορεί η ΝΔ, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της ελληνικής σημαίας.

Συντρόφισσα Βαλαβάνη κατά Τσίπρα! «Εξαέρωσε τον ΣΥΡΙΖΑ- Ξηλώνει ό, τι φιλολαϊκό»

«Τρίτο Μνημόνιο: Η ανατροπή μιας ανατροπής», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Είναι αυτό το πιο… στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα; - ΒΙΝΤΕΟ

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όλο και περισσότεροι στολίζουν τα σπίτια τους για να μπουν σε εορταστικό κλίμα.

Στην Κοζάνη όμως, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας δικαιούνται το βραβείο χριστουγεννιάτικου στολισμού για φέτος, αφού έχουν δημιουργήσει ένα θέαμα εντυπωσιακό.

ΜΠΑ; ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ; Αγνωστο το πότε θα επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα -Επρόκειτο να έρθουν τη Δευτέρα

Αγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψουν αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τα τεχνικά κλιμάκια επρόκειτο να φτάσουν αύριο και οι επικεφαλής των κλιμακίων μέσα στην εβδομάδα.

Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει με νηφαλιότητα στην τουρκική προκλητικότητα

Με νηφαλιότητα θα πρέπει να αντιδράσει η Ελλάδα στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Η απόκρουση του αιώνα στον τελικό του MLS! [vids]

Οι Σιάτλ Σάουντερς του Αντρέας Ιβανσιτς, κατέκτησαν πρώτο τρόπαιο MLS στην ιστορία τους, νικώντας το Τορόντο, του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο με 5-4 στα πέναλτι, αφού το παιχνίδι τίτλου στην Major League Soccer, δεν είχε σκορ μέχρι την παράταση.

Την Παρασκευή κλήθηκε στην καγκελαρία για φάπες ο Αλέξης

Στο Βερολίνο για πολιτική λύση- ώστε να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς επιπλέον μέτρα- μεταβαίνει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός και θα έχει κατ'ιδίαν συνάντηση με την Καγκελάριο Μέρκελ.

Παρασκευόπουλος: "Σύγκλιση και όχι ρήξη με ΧΑ-Να γίνει νόμιμο το κάψιμο της σημαίας"-Βουλγαράκης: "Μόνο στην Ελλάδα τα λένε χωρίς να τρώνε γιαούρτια"

Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο βομβιστής αυτοκτονίας σκορπά το θάνατο στην Κωνσταντινούπολη

Μπροστά στην κάμερα ο άντρας εκρήγνυται, συμπαρασύροντας στον θάνατο τους αστυνομικούς που τον είχαν περικυκλώσει

Μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει την στιγμή ακριβώς που ο βομβιστής αυτοκτονίας εξερράγη στην Κωνσταντινούπολη χθες το βράδυ, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου.

ΝΔ: Υποκριτική η στάση του Τσίπρα για ενιαία πολιτική γραμμή στο Κυπριακό

«Είναι τουλάχιστον υποκριτικό τη μια ο κ. Τσίπρας να απορρίπτει το αίτημα ουσιαστικής θεσμικής ενημέρωσης και συζήτησης και την επομένη να προσποιείται ότι την επιδιώκει», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ελλειμμα ύψους 2,6 δισ. ευρώ απειλεί την λειτουργία του ΕΟΠΥΥ

Τεράστιο έλλειμμα που ξεπερνά τα 2,6 δισ. ευρώ και απειλεί την ομαλή λειτουργία του ΕΟΠΥΥ καταγράφεται στα έσοδα του Οργανισμού από τις εισφορές ασφαλισμένων. Τα ασφαλιστικά ταμεία, από το 2012 που δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ έως και σήμερα, δεν αποδίδουν το σύνολο των εισφορών Υγείας των ασφαλισμένων τις οποίες έχουν ήδη εισπράξει, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται διαρκώς χρέη τα οποία πλέον έχουν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Πρετεντέρης: Τα νούμερα δε λένε ψέμματα εκτός αν...

...εκτός αν διαβάζονται από νούμερα, σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Βίντεο-σοκ: Τρένο παρασύρει και σκοτώνει έξι εργάτες πάνω στις σιδηδρομικές γραμμές

Ο μηχανοδηγός προσπαθεί μάταια να ειδοποιήσει τους εργάτες

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε εμπορική αμαξοστοιχία στην Κίνα που κατέγραψε τη στιγμή που το τρένο παρέσυρε και σκότωσε εργάτες που εκτελούσαν εργασίες στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Βίντεο: «Θεραπεύει» το εγκεφαλικό χτυπώντας τον ασθενή στο κεφάλι με... σφυρί

Η γυναίκα του ασθενή υποστηρίζει ότι μετά από αυτό ο σύζυγός της ένιωθε καλύτερα

Τουλάχιστον περίεργη ήταν η «θεραπεία» ενός Κινέζου γιατρού στον ασθενή που πήγε στο ιατρείο του με εγκεφαλικό.

Ζευγάρι στο Ελ Σαλβαδόρ έκανε σ@ξ στο χείλος του γκρεμού αλλά τους έκαναν τσακωτούς

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ορειβάτες που επέλεξαν την αποκαλούμενη κορυφή «Πόρτα του Διαβόλου» στο Ελ Σαλβαδόρ όταν είδαν ένα ζευγάρι να κάνει σ@ξ κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Το «sex tape» της Τζέσικα Άλμπα που… δεν πρέπει να δείτε

Είναι κοινώς αποδεκτό πως η Τζέσικα Άλμπα είναι μία πολλή όμορφη γυναίκα.

Και σίγουρα πολλοί θα χαρούν αν μάθουν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο με εκείνη να ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές. Όμως, σε περίπτωση που δείτε ένα λινκ που να σας παραπέμπει στο «sex tape» της Τζέσικα Άλμπα, καλό θα ήταν να μην το πατήσετε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η Άμεση Δράση δεν «άκουγε» τους άνδρες της ΔΙΑΣ στο πιστολίδι με τον 38χρονο

Σοβαρή καταγγελία από τον ΓΓ των ειδικών φρουρών - «Ευτυχώς τους άκουσαν συνάδελφοι που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση»

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με το πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον 38χρονο Θεόφιλο Λαζαράκη προχώρησε ο ΓΓ της ομοσπονδίας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Μητσοτάκης για την επίθεση στην Τουρκία: Χρέος όλων μας η μάχη κατά της τρομοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τον θάνατο και τον τραυματισμό αθώων πολιτών, ενώ τόνισε ότι είναι χρέος όλων η μάχη κατά της τρομοκρατικής απειλής και της τυφλής βίας.

Λαζαρίδης: Δυστυχώς ο Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ… γραβάτα

Την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει λύση για το χρέος, άρα και ο… πρωθυπουργός δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα διατύπωσε σε συνέντευξή του στη Real news ο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο χορός του Μπουτάρη στην πλατεία Αριστοτέλους - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πλατείας Αριστοτέλους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παρέμεινε στη σκηνή, ακόμη κι όταν έδωσε τη σκυτάλη στη Φιλαρμονική του Δήμου.

Εκρηξη κοντά στον καθεδρικό ναό των κοπτών στο Κάιρο -Τουλάχιστον 22 νεκροί [εικόνα]

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 10 τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στον καθεδρικό ναό των κοπτών στο Κάιρο σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Γιάννενα: Πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και βρήκε τραγικό θάνατο

Tραγικό θάνατο βρήκε ένας 35χρονος στα Γιάννενα όταν έσπευσε μέσα στη νύχτα να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί.

ΑΠΙΣTEYTO % ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Φάρατζ: Δεν μετανιώνω που είμαι... φτωχός -Παίρνει 85.000 λίρες τον χρόνο ως ευρωβουλευτής

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι δεν μετανιώνει που είναι... φτωχός, εξαιτίας της απόφασής του να εγκαταλείψει το City για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο με 28 πόντους - Οχι όμως και οι Μπακς [βίντεο]

Στις εξαιρετικές εμφανίσεις επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ουίζαρντς με σκορ 110-105 εκτός έδρας.

Οι Ρώσοι έδιωξαν τους τζιχαντιστές από την Παλμύρα

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους αποσύρθηκαν από την αρχαία πόλη της Παλμύρας, την οποία έθεσαν χθες Σάββατο και πάλι υπό τον έλεγχό τους, έπειτα από σφοδρούς βομβαρδισμούς από τη ρωσική αεροπορία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκατόμβη νεκρών στη Νιγηρία - Κατέρρευσε εκκλησία - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν η οροφή του κτιρίου μιας ευαγγελικής εκκλησίας στη νοτιοανατολική Νιγηρία κατέρρευσε, ανέφερε η προεδρία της χώρας, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο αριθμόθυμάτων.

Διμοιρία των ΜΑΤ μήνυσε αξιωματικούς: Μας οδήγησαν σε επιχείρηση ως πρόβατα επί σφαγήν

Μέλη της διμοιρίας Α-513 των ΜΑΤ, που τραυματίστηκαν στα πρόσφατα επεισόδια στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έκαναν μήνυση κατά των αξιωματικών που συντόνισαν την επιχείρηση.

Τουρκία: 38 νεκροί, 155 τραυματίες από τη διπλή επίθεση [εικόνες & βίντεο]

Δύο εκρήξεις, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, σκόρπισαν τον θάνατο και τον τρόμο ξανά στην Κωνσταντινούπολη, κοστίζοντας τη ζωή 38 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 155, σύμφωνα με τον τελευταίο τραγικό απολογισμό.


Δημοσκόπηση Marc: Σαρωτικό προβάδισμα ΝΔ αλλά οι τσόγλανοι είναι ακόμα διψήφιοι

Tο 65% πιστεύει ότι το ταξίδι στη Κούβα ήταν λάθος, ενώ το 67% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κρίνουν αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Πρόκειται για την μέτρηση της Marc που δίνει διπλάσιο ποσοστό στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φαίνεται πως παγιώνεται καθώς και η τελευταία έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κινούνταν στα επίπεδα αυτά.

Προβάδισμα με ποσοστό...