15 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η σ@ξι δασκάλα που έγινε παρουσιάστρια στην Κρήτη και έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό!

Την αποκαλούν Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σπούδασε παιδαγωγικά στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να εργάζεται στην Κρήτη ως δασκάλα, μετά τη συμμετοχή της σε τοπικά καλλιστεία άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια στο KΡΗΤΗ TV.

Δημοσιογράφους με 330 ευρώ καθαρά με μπλοκάκι ψάχνει ο Βαξεβάνης για το site του documento

Ο ευαίσθητος αριστερός!

Επώνυμες καταγγελίες ότι ο Βαξεβάνης ψάχνει δημοσιογράφους με μπλοκάκι, δίνοντας 330 ευρώ το μήνα καθαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ! Έξαλλος μέχρι κι ο Μουτσινάς με τη δήλωση του Ζουράρι για τα ελληνικά νησιά!

«Βλαμμένος είναι ο κόσμος; Χάνει λάδια…;».

Η δήλωση του Κώστα Ζουράρι για τα ελληνικά νησιά έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και ο Νίκος Μουτσινάς ήταν έξαλλος με τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Μητσοτάκης: Παρουσίασε το σχέδιο της ΝΔ για έξοδο από την κρίση σε Μοσκοβισί, Ντρομπρόφσκις, Τίμερμανς

Τετ α τετ με την Ανγκελα Μέρκελ και συναντήσεις με τους αντιπροέδρους της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς και Βάλντις Ντομπρόφσκις καθώς και με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, είχε στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γκάζια από την Μέρκελ κατά της ελληνικής κυβέρνησης για το προσφυγικό

Εντονη δυσαρέσκειά για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο προσφυγικό, εξέφρασε στη διάρκεια της Συνόδου του ΕΛΚ η Αγκελα Μέρκελ.

ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ; ΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ Ο ΚΟΤΖΙΑΣΧΑΧΑΧΑ! ΕΕ: Παράταση των κυρώσεων για έξι μήνες κατά της Ρωσίας

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν ως ποινή για το ρόλο της Ρωσίας στην κρίση στην Ουκρανία και την προσάρτηση της Χερσονήσου της Κριμαίας, ήταν προγραμματισμένες να εκπνεύσουν στις 31 Ιανουαρίου, ωστόσο πλέον επεκτείνονται έως τα μέσα του 2017

Η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά στο κέντρο – Τι του είπαν περαστικοί (ΦΩΤΟ)

Βόλτα στο κέντρο έκανε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κόσμος που το συνάντησε στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά εν συνεχεία του μίλησε στον πρώην πρωθυπουργό.

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! Μέθυσαν και βίασαν 20χρονο ποδοσφαιριστή! [pics]

Απίστευτη ιστορία με θύμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Δείτε τις τρεις Αγγλίδες που καταδικάστηκαν για τον βιασμό του.

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας της Μαλακίας

Ποιον είπες μπούλη μωρή ντακότα;
Από τον @aNameToCome

Όλα δείχνουν ότι το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει όπου να 'ναι και το ερώτημα είναι αν θα είναι με γέλια ή με κλάματα

Η Πομπηία ήταν μια πανέμορφη ακμάζουσα πόλη στην Τυρρηνική θάλασσα όπου λόγο κυρίως του εξαιρετικού της κλίματος είχε γίνει πόλος έλξης για τους ευγενείς και ισχυρούς της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Έμεινε στην ιστορία λόγω της μεγάλης καταστροφής που υπέστη από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. όταν οι κάτοικοί της πιάστηκαν στον ύπνο και εξαφανίστηκαν μέσα στην καυτή λάβα και εκατομμύρια τόνους σκόνης.

Απίστευτο: Δεν είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αφγανό δολοφόνο

Γερμανός υπουργός Εσωτερικών: Αν ήταν σε λίστα υπόπτων δεν θα τον είχαμε καταχωρήσει ως «ασυνόδευτο ανήλικο» πρόσφυγα - Προκαλεί ο Παρασκευόπουλος: Οι κακές συγκυρίες δεν θα πρέπει να μας κάνουν να αναθεωρούμε στο σύνολό της μία πολιτική!

Σύντομη συνάντηση Κυριάκου-Μέρκελ-Επίσκεψη Κυριάκου στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κυρία Angela Merkel.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 3,5% ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ; Σταϊκούρας: Στο έγγραφο για ελάφρυνση χρέους δέχθηκαν πλεονάσματα 3,5% ως το 2028 [έγγραφο]

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ!

Για απόκρυψη της αλήθειας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας αναφορικά με τους πανηγυρισμούς της για την ελάφρυνση του χρέους.

Σκοτώθηκε στο κυνήγι ο κτηνίατρος που σκότωνε άγρια ζώα!

Ήταν πριν από ένα χρόνο που ο 55χρονος Luciano Ponzetto είχε εξαγριώσει την κοινή γνώμη ανεβάζοντας φωτογραφίες με θηράματα που είχε σκοτώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αμετανόητα ο αλήτης Παρασκευόπουλος: Ήταν ορθή η αποφυλάκισης του Αφγανού δολοφόνου-Αθανασίου: Δεν θα είχε αποφυλακισθεί με το νόμο της ΝΔ

«Οι κακές συγκυρίες, δηλαδή, οι περιπτώσεις όπου κάποιος, δυστυχώς, θα εγκληματήσει στατιστικά είναι λίγες και δεν θα πρέπει να μας κάνουν να αναθεωρούμε στο σύνολό της μία πολιτική» είπε ο Νίκος Παρασκευόπουλος στη Βουλή για τον Αφγανό που αφέθηκε ελεύθερος στην Ελλάδα και σκότωσε φοιτήτρια στη Γερμανία

Η ΕΕ θα λάβει μέρος στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη

Ο Νίκος Αναστασιάδης εξήγησε στη Σύνοδο Κορυφής τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις εγγυήσεις και ζήτησε την ενεργό βοήθειά των εταίρων στην διαδικασία που θα κορυφωθεί στη Γενεύη από τις 9 ως τις 12 Ιανουαρίου

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κανέλλη για τον μπουρδολόγο Ζουράρι και το... Rising Star

Τη δήλωση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen 106.7

ΣΦΑΛΙΑΡΑ η έκθεση θεσμών για εξαγγελίες Τσίπρα: Τα μέτρα εγείρουν έντονη ανησυχία ως προς τη διαδικασία και την ουσία

Τα κράτη - μέλη καλούνται πλέον να αποφανθούν όσον αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, όπως προκύπτει από το συμπέρασμα της ιδιαίτερα προσεκτικής έκθεσης των θεσμών για το κατά πόσο οι εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού βρίσκονται σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις του μνημονίου.

ΚΛΑΜΑ! ΑΕΚτζήδες συνοδεύόμενοι από δικηγόρο και ρεπόρτερ έδειραν συμβούλους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με ανακοίνωση του καταγγέλει ξυλοδαρμό δημοτικών συμβούλων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ευελπίδων.

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Αθώος ο πολίτης που πυροβόλησε εκφοβιστικά στον αέρα σε συμπλοκή λάθρο

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Χίου τον Στρατή Τσουκαλά, που την περασμένη εβδομάδα πυροβόλησε στον αέρα στην Ιχθυόσκαλα όταν, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, είδε πλήθος μεταναστών να επιτίθενται στο γιο του και να επιχειρούν να εισβάλλουν στο κατάστημά του.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗΧΑΧΑΧΑ! «Μαχαίρι» έως και 50% στο ΕΚΑΣ για 250.000 δικαιούχους από τις 22 Δεκεμβρίου

Νέα σφαγή για να βγει ο λογαριασμός - Το επίδομα των 230 ευρώ θα μειωθεί στα 138 ευρώ και το επίδομα των 172 ευρώ θα μειωθεί στα 111 ευρώ

Περικοπή  έως και 50% θα υποστεί το ΕΚΑΣ για όσους δικαιούχους θα συνεχίσουν να το εισπράττουν το 2017.

ΠΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! Γαλλία: Την αθώωση της Λαγκάρντ ζητά ο εισαγγελέας για την υπόθεση Ταπί

Ο εισαγγελέας υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εναντίον της είναι «αδύναμες»

Την απαλλαγή της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ από τις κατηγορίες που την βαραίνουν για την υπόθεση Ταπί ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας υποστηρίζοντας πως οι κατηγορίες εναντίον της είναι «αδύναμες».

Επανέρχεται στον AΝΤ1 ως γενικός διευθυντής ειδήσεων ο Γιάννης Μιχελάκης

Κινήσεις του καναλιού για την ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων και συνολικά του ενημερωτικού τομέα

Ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στον AΝΤ1 θέση την οποία κατείχε πριν από μερικά χρόνια.

Κάθειρξη 14 ετών για ΚΑΘΙΚΙ που κακοποιούσε σεξουαλικά κόρη του

Σε κάθειρξη 14 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης ένας 53χρονος, πατέρας 13 παιδιών, που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση της ανήλικης, μικρότερης, κόρης του.

Ψηφίστηκε ο «μποναμάς» Τσίπρα σε συνταξιούχους -196 «ναι», 61 παρών

Ψηφίστηκε από 196 βουλευτές η διάταξη για τον εφάπαξ «μποναμά» Τσίπρα σε χαμηλοσυνταξιούχους και την αναστολή αύξησης ΦΠΑ σε νησιωτικές περιοχές.

ΒΙΝΤΕΟ-Χιλιάδες συνταξιούχοι διαδηλώνουν μοιράζοντας πενηντάρικα-χαρτοπετσέτες-Ενταση έξω απ' το Μαξίμου

Οργή για τα ψίχουλα της κοροϊδίας του «μποναμά» Τσίπρα - Πορεία προς το Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε η πορεία που πραγματοποιούν οι χιλιάδες συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται ενάντια στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη χορήγηση της «μισής 13ης σύνταξης» την οποία χαρακτηρίζουν «ψίχουλα».

Πανηγυρίζει ο Άσαντ: «Σήμερα γράφεται ιστορία» - Η ιστορική πόλη περνάει μετά από 5 χρόνια στα χέρια του συριακού καθεστώτος

Περίπου πέντε χρόνια από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία που εξαθλίωσε το λαό, σκόρπισε το θάνατο σε τουλάχιστον 450.000 ανθρώπους και οδήγησε περισσότερους από 12 εκατ. πολιτών να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, το Χαλέπι που έως τώρα τελούσε υπό τον έλεγχο ανταρτών περνάει στα χέρια του συριακού καθεστώτος.

Πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων μήνυσε τον Λεβέντη; – «Μας εξαπάτησε», αναφέρει (ΦΩΤΟ)

Μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη καταθέτει, πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων , οποίος ήταν υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής.

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια της χώρας το 11μηνο

Με ρεκόρ επιβατικής κίνησης αναμένεται να κλείσουν τη φετινή χρονιά τα αεροδρόμια της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το εντεκάμηνο Ιανουάριος - Νοέμβριος 2016, οι επιβάτες που διακινήθηκαν στα ελληνικά αεροδρόμια έφθασαν τους 51.456.423, καταγράφοντας αύξηση 9,7% σε σχέση με το 2015.

BINTEO-Ένταση με Τούρκους στα Ίμια

Ένταση επικράτησε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων  όταν σκάφη της ελληνικής και τουρκική Ακτοφυλακής πλησίασαν σε απόσταση μόλις λίγων εκατοστών, όπως μετέδωσε το CNN Turk.

Προκήρυξη προς τον μακεδονικό λαό που ζει κάτω από την ελληνική κυριαρχία!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 1932 το κεντρικό άρθρο του Ριζοσπάστη είχε τίτλο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Είναι από αυτά τα ντοκουμέντα που προσπαθούν να ξεχάσουν οι μαρξιστές, αφού έχουν καταφέρει να κάνουν κι όλους τους άλλους να τα ξεχάσουν.

Απίστευτο βίντεο: Ρίχνει μια κουταλιά ελαιόλαδο στη λίμνη και... ξεφορτώνεται τα κύματα

Το λάδι απλώνεται γρήγορα στην επιφάνεια του νερού, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα πάχους μόλις ενός μορίου

Εάν σας αρέσει να κάνετε βαρκάδα αλλά σας εκνευρίζει το λίκνισμα που προκαλεί το κυματάκι, ίσως θα ήταν καλή ιδέα αν κουβαλούσατε πάντα πάνω σας ένα μπουκαλάκι με... ελαιόλαδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αν είχε χιούμορ η Μέρκελ...

Θα έβαζε αύριο τον Τσίπρα να δει αυτό:

Ευγενία Μανωλίδου ξεφτιλίζει Πολάκη: Αντρες είναι αυτοί που εμπλέκουν και συζύγους;

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν, γράφει η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη

Το θυμό της Ευγενίας Μανωλίδου προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που όλοι αγνοούν την Τερέζα Μέι στη Σύνοδο Κορυφής

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, με το σχόλιο «Όταν δεν μπορείς να βρεις κανέναν φίλο στο πάρτι...» , φαίνεται έκδηλη η αμηχανία της Τερέζα Μέι, η οποία δεν έχει κανέναν για να ανταλλάξει μαι κουβέντα

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναφέρτε τον μποναμά τον Μάρτιο, αφού συμφωνήσει και το Eurogroup

«Υπάρχουν τα πλεονάσματα και θα επικυρωθούν από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat και τον Μάρτιο φέρτε την τροπολογία που θέλετε και με περισσότερα χρήματα και εμείς σε αυτό το ασφαλές περιβάλλον θα την ψηφίσουμε» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης

Χουλιαράκης για μποναμά: Είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη...

Η μυστική σύσκεψη του πρωθυπουργού στο Μαξίμου με Δραγασάκη, Τσακαλώτο, Χουλιαράκη και Κουτεντάκη - Διχάστηκε και το οικονομικό επιτελείο για το ύψος των παροχών Τσίπρα

MNI: Η Κομισιόν διαφωνεί με Ντάισελμπλουμ για το πάγωμα ελάφρυνσης του χρέους

Διχασμένη φαίνεται πως είναι η Ευρώπη αναφορικά με την αναστολή των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, λόγω των κοινωνικών εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα για παροχή εφάπαξ επιδόματος σε χαμηλοσυνταξιούχους και αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο ξύλο Άδωνι σε κάφρο Πολάκη: Γαϊδούρι, θρασύδειλε απατεώνα, κότα λειράτη! Κρύβεσαι πίσω απ' το μουστάκι σου!

[Όπως του άρμοζε απάντησε ο αντιπροέδρος της ΝΔ στις ύβρεις και του καφενειακού επιπέδου επιχειρήματα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας]

Σκληρή προσωπική αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

BINTEO-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! Ντοκουμέντο-σοκ στη Βόρεια Κορέα: Οι ανήλικοι σκλάβοι του Κιμ Γιουνγκ Ουν

Οι εικόνες σοκάρουν: κάτω απ’ το καυτό λιοπύρι μικρά παιδιά κουβαλούν σακιά με πέτρες, άλλα επισκευάζουν τις ράγες με σφυριά: ένας στρατός ανήλικων σκλάβων που επισκευάζει το σιδηροδρομικό δίκτυο της Βόρειας Κορέας.

Εγκαινιάστηκε το ευρωπαϊκό δορυφορικό σύστημα Galileo -Πλοήγηση μέσω δορυφόρων

Η Ευρώπη εγκαινίασε επισήμως σήμερα τις πρώτες υπηρεσίες του συστήματος πλοήγησης μέσω δορυφόρων, το Galileo, κατά τη διάρκεια τελετής στις Βρυξέλλες.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ; Μίχαλος υπέρ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σόιμπλε τορπιλίζει κάθε προσπάθεια -Η Ευρώπη δεν είναι τσιφλίκι του

Σφοδρή επίθεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας το «πάγωμα» της έγκρισης των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα.

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοσιογράφου!

Μετά από μήνυση που υπέβαλε η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου...

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα από άνδρες της Αστυνομίας, μέσα στο δημαρχείο Βόλου, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα τον έκανε ο Σαλμάς τον κάφρο Πολάκη: Ζήταγες μετρητά από φαρμακοβιομήχανους για να αγοράσεις ασθενοφόρο να το πας οδηγώντας στα Σφακιά να βγεις δήμαρχος

Ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς απευθύνθηκε σε υψηλούς τόνους και με χαρακτηρισμούς προς τον κ. Πολάκη ζητώντας την άρση της ασυλίας του.

Ευθύνες στην Ελλάδα από τον Γερμανό υπ. Εσωτερικών για τον Αφγανό δολοφόνο

Οι ελληνικές αρχές ακολούθησαν μια «ιδιαίτερα ενοχλητική διαδικασία» - Αν ήμασταν ενήμεροι θα δρούσαμε διαφορετικά, τόνισε - Ιδιαίτερα επικριτικός σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος

Μητσοτάκης: Μεταναστευτικό και ανεργία οι προτεραιότητες για την ΕΕ

Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, συμμετέχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο κ. Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αθωνιάδα Σχολή: Λέτε μπούρδες! Μαθητής στη Σχολή και όχι μοναχός είναι ο 12χρονος Ρουμάνος

Φοιτά στο τμήμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας με τη συγκατάθεση των γονέων του - Μόλις τελειώσει το σχολείο θα δώσει πανελλαδικές, όπως όλοι οι μαθητές στην Ελλάδα, επισημαίνεται

Πρετεντέρης: Όποιος προσβάλλει το σύμβολο του έθνους, μας προσβάλλει όλους

"Η προσβολή δεν αποτελεί δικαίωμα" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ, με αφορμή τα όσα είπε ο ανεκδιήγητος Παρασκευόπουλος για τη σημαία:

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε τον σταυρό του και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης [εικόνες & βίντεο]

Την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης επέλεξε ο Απόστολος Γκλέτσος για να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Σπείρα ομογενών από το Καζακστάν λήστεψε τον «Υφαντή»

Πυροβόλησαν με Kαλάζνικοφ τον Χαράλαμπο Υφαντή και τον ανιψιό του Κωνσταντίνο, που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ - Κατάφεραν να αρπάξουν 50.000 ευρώ και έκαψαν τα αυτοκίνητα διαφυγής - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Χριστοφιλοπούλου στον Πολάκη!

Την αντίδραση της βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου προκάλεσε το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατέθεσε στη Βουλή μια τροπολογία, χωρίς όπως είπε η ίδια, να έχει ενημερωθεί νωρίτερα για το περιεχόμενο της η αντιπολίτευση.