16 Δεκεμβρίου 2016

Στα χέρια ο Μπέος με τον πρόεδρο Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας -Βροχή από μηνύσεις [βίντεο]

Απρόβλεπτες εξελίξεις στην υπόθεση με τη μήνυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος Αχιλλέα Μπέου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Φαρμάκι» Αλαβάνου κατά Τσίπρα: Μόνο πιωμένος τα λες διπλά (για το Λέσβος-Μυτιλήνη)

Φαρμάκι έσταξε ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β'» μερικά χρόνια μετά την παράδοση της ηγεσίας του κόμματος στον σημερινό Πρωθυπουργό ήταν αποκαλυπτικός.

National Geographic! 9χρονη τρανσέξουαλ στο εξώφυλλο

Το τεύχος Ιανουαρίου του National Geographic θα είναι ιστορικό για το γνωστό περιοδικό.

Στο εξώφυλλο του National Geographic για τον Ιανουάριο του 2017 ποζάρει η 9χρονη τρανσέξουαλ Avery Jackson από το Κάνσας. Με έντονα γράμματα φιγουράρει στο εξώφυλλο η φράση "Gender Revolution", με την 9χρονη να γίνεται το πρώτο διαφυλικό πρόσωπο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του National Geographic.

Συνέλαβαν Τούρκο κατάσκοπο στη Γερμανία

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν Τούρκο 31 ετών ο οποίος φέρεται να ενημέρωνε τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για το πού ζουν και ποια είναι η δραστηριότητα των Κούρδων στη Γερμανία στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, γνωστοποίησε η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Μέρκελ: Μην στοχοποιείτε τον Σόιμπλε, μην κάνετε του κεφαλιού σας

Το παρασκήνιο με τους διαλόγους Μέρκελ-Τσίπρα κατά το γεύμα εργασίας που είχαν στο Βερολίνο είναι αποκαλυπτικό για τις διαθέσεις του Βερολίνου έναντι της Ελλάδας.


Εγκαίνια τη Δευτέρα στη Ραφήνα από τους δύο Καραμανλήδες

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο συνονόματος ξάδελφός του, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής θα εγκαινιάσουν τη Δευτέρα το απόγευμα τα νέα γραφεία της τοπικής της ΝΔ στη Ραφήνα.

Απίθανα βίντεο: Όλοι, καλοί, κακοί και... χαρτοφύλακες, χωράνε στο μετρό του Τόκιο!

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι σπρώχνουν τους επιβάτες ώστε όλοι να χωρέσουν - Εκείνοι ατάραχοι περιμένουν να... επωφεληθούν των υπηρεσιών για να πάνε στη δουλειά τους

Αθανασίου: Το χθεσινό «παρών» της ΝΔ δεν ήταν «όχι» στο επίδομα

Το χθεσινό «παρών» της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση της τροπολογίας που αφορούσε το έκτακτο επίδομα «δεν ήταν όχι στο επίδομα αλλά στον τρόπο», εξήγησε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Μην καλείτε ρε γίδια για δωρεάν ΜΒ... την Πυροσβεστική

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήμερα, όχι όμως λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας αλλά εξαιτίας μιας ψεύτικης είδησης που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με την οποία εάν καλέσουν το 1990 θα κερδίσουν δωρεάν MB στο κινητό τους.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ! Βίντεο «καταπέλτης» των οδηγών της ΟΣΥ: Λεωφορείο φεύγει με δεμένο χειρόφρενο

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στον Πειραιά, όταν ένα ακυβέρνητο λεωφορείο της ΟΣΥ ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα, παρασύροντας όσα οχήματα βρέθηκαν στο διάβα του και ακρωτηριάζοντας έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μυστήριο με τον θάνατο του «βασιλιά» των θεωριών συνωμοσίας που προέβλεψε ότι θα πεθάνει

Ο 29χρονος Max Spiers ήταν ένας από τους πιο γνωστούς συνωμοσιολόγους για UFO και είχε αρκετούς πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Νικολά Σαρκοζί προαλείφεται για νέος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με τη γαλλική έκδοση του περιοδικού GQ ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία των Παριζιάνων
Η αποτυχία του στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον υποψήφιο της γαλλικής Δεξιάς για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, τον οδήγησε στο να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 46χρονη που σκότωσε τον άνδρα της

Η ομογενής από τη Γεωργία είχε παραδοθεί και είχε ομολογήσει την πράξη της

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης σε 46χρονη που κρίθηκε ένοχη, και σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Ιούλιο του 2009, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Μυτιλήνη: Πανηγυρισμοί στον καταυλισμό των λάθρο μετά τη φήμη περί ανοίγματος των συνόρων

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρονταν πως μέχρι τέλος του χρόνου θ’ ανοίξουν τα σύνορα

Βίντεο: Δείτε εν δράσει τις Ρουμάνες πορτοφολούδες που έχουν μαδήσει το κέντρο της Αθήνας

Δύο Ρουμάνες, καλοβαλμένες γυναίκες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών και πελατών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κλέβουν τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών.

Bέλες, η πόλη των Σκοπίων που επηρέασε τις εκλογές στις ΗΠΑ και έγινε πλούσια

«Είναι η είδηση του αιώνα!» έγραφε ένα άρθρο στο WorldPoliticus.com. Παραπέμποντας σε πηγές του FBI, το άρθρο εξηγούσε ότι η Χίλαρι Κλίντον θα παραπεμφθεί το 2017 για το σκάνδαλο με τα e-mails.

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: Να έχουν και λίγο μέτρο οι ΣΥΡΙΖΑίοι στις δηλώσεις τους

"Ο κ. Παππάς συγκρίνει 2014 με 2016 και ειρωνεύεται τους βουλευτές της ΝΔ που θα πάνε στα χωριά τους. Να έχουμε και λίγο μέτρο στις δηλώσεις" δήλωσε ο Κικίλιας που τόνισε ότι ο Τσίπρας δεν τόλμησε να πάει στη Λέσβο ή τη Χίο:

SPIEGEL-Τσακαλώτος: «Ήταν λάθος η μονομερής εξαγγελία Τσίπρα»-Ο Τσακαλώτος επιβεβαιώνει εμμέσως το δημοσίευμα!

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται παραδέχτηκε παρουσία γερμανών βουλευτών ότι η Ελλάδα έχει μεν το δικαίωμα να λάβει μόνη αποφάσεις αναφορικά με τη συνταξιοδοτική και φορολογική πολιτική, όμως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί και οι θεσμοί.

ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! Λάθρο διαμαρτύρονται στο Ωραιόκαστρο για τον παγετό στο κέντρο φιλοξενίας

Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο Ωραιόκαστρο, πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 40 πρόσφυγες.

ΝΔ: Η κυβέρνηση παίρνει πίσω τον μποναμά Τσίπρα με την περικοπή ΕΚΑΣ

Η κυβέρνηση έστρωσε το δρόμο για να πάρει πίσω τα 430 εκατ. ευρώ από τα 617 εκατ. ευρώ που έδωσε στους συνταξιούχους με την απόφαση για οριζόντια περικοπή του ΕΚΑΣ, καταγγέλει η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζοντας ότι οι συνταξιούχοι θα υποστούν αυτές τις μειώσεις άμεσα.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ-> Καρέ - καρέ προσγείωση UFO; ΒΙΝΤΕΟ

[Βάζουμε και καμιά μαλ@κία να γελάμε γιατί όλο Τσίπρα πονάνε τα μυαλά μας... η είδηση με τη σοβαρή παρουσίαση είναι από το onalert...]  

 Άλλο ένα περίεργο βίντεο που φαίνεται να δείχνει ένα UFO να προσγειώνεται στη γη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Στη Φυλλάδα των Συντακτών εξέφρασε και καλά ο Καραμανλής τη δυσφορίας του για το "παρών" του Κυριάκου

Γελάνε όλοι οι ΝΔίτες ρε παπάρες! Η πλάκα είναι πως το μισό άρθρο καταλαμβάνουν οι επικρίσεις στη ΝΔ... από "κυβερνητική πηγή". Κάτι τέτοια άρθρα θα είναι απ' τα πρώτα που θα σταμπάρει η μηχανή ανεύρεσης ψευδών ειδήσεων που φτιάχνει το Facebook
Διαβάστε να γελάσετε με την προπαγάνδα της πο@τσας που αναπαράγει και ο Ευαγγελάτος:

Σχεδόν 580.000 νόμιμοι μετανάστες από 150 διαφορετικά κράτη ζουν στην Ελλάδα

Περίπου 131.000 μετανάστες είναι ανήλικοι - Δείτε ποιες είναι πέντε πολυπληθέστερες κοινότητες στη χώρα μας

Περισσότεροι από 577.000 νόμιμοι μετανάστες, από περίπου 150 διαφορετικά κράτη προέλευσης, ζουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με καταγραφή στις 30 Νοεμβρίου του 2016, σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών.

Το FBI παρακολουθούσε τον Μοχάμεντ Άλι

Η αμερικανική υπηρεσία θεωρούσε πιθανό τρομοκράτη τον πασίγνωστο πυγμάχο - Στα έγγραφα αναφέρεται με το κανονικό του όνομα, Κάσιους Κλέι

Εντυπωσιακό θέαμα με kite surfers ντυμένους Αγιοβασίληδες στην Πάτρα [βίντεο]

Ενα πολύ όμορφο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες το οποίο μέσα στο βαρύ χειμώνα είναι σε θέση να θυμίσει κάτι από καλοκαίρι.

Politico: Η Μέρκελ είπε στον Τσίπρα ότι δεν θέλει πρόσφυγες στη Γερμανία προεκλογικά-Τι είπε για ΔΝΤ και «μποναμά»;

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Καγκελαρία και συνάντησε την Ανγκελ Μέρκελ, με την οποία η κουβέντα επικεντρώθηκε στο προσφυγικό, σύμφωνα με το Politico.

Ακριβότερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για τα Χριστούγεννα το Ρέικιαβικ-Που βρίσκεται η Αθήνα;

Σύμφωνα με στοιχεία της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων travelmyth.gr, το Ρέικιαβικ εκτός από βορειότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι και η ακριβότερη για διακοπές Χριστουγέννων.

Διαφωνία (της πο@τσας) των ΑΝ.ΕΛ με την απαγόρευση πληρωμής λογαριασμών σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Τη ρητή διαφωνία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με διάταξη του πολυνομοσχεδίου για τον πτωχευτικό κώδικα, η οποία καταργεί τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, εξέφρασε ο εισηγητής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια.

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ! Γερμανοί Βιομήχανοι: Πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες

[Εν τω μεταξύ οι Γερμανοί κάνουν κάθε βδομάδα μια επένδυση στη Ρουμανία... με το δίκιο τους βέβαια! Ποιος θέλει να μπλέξει με ΣΥΡΙΖΑ και έλληνες συνδικαλΗστές]

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDI), Ούλριχ Γκρίλο υποστήριξε πως πρέπει να προσπαθήσουν να κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ

Η πορν@στάρ που θέλει τον Λεβέντη! (ΦΩΤΟ)

Πρόταση να την δεχτεί ο Βασίλης Λεβέντης στην Ένωση Κεντρώων έκανε πρώην πορνοστάρ.

Πρόκειται για την Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, καθώς άφησε τις ταινίες π@ρνό για χάρη του τραγουδιού.

Βίντεο: Μπορεί να είναι γάτα, αλλά της την έφερε μια... κότα

Μια πεινασμένη κότα «έβαλε τα γυαλιά» σε μια γάτα, κλέβοντάς της το φαγητό και καταβροχθίζοντάς το πριν προλάβει καν να νιαουρίσει, και ο ιδιοκτήτης της άτυχης ψιψίνας ευτυχώς ήταν εκεί για να καταγράψει την απίστευτη σκηνή.

Γελάει το twitter με το #γαϊδούρι_Πολάκη

Μετά την πρωτοφανή κόντρα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στη Βουλή, τη συνέχεια έδωσαν οι χρήστες των social media

Μέχρι και... μαντινάδες ενέπνευσε στους χρήστες του twitter η σκληρή κόντρα Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Αδωνις: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τα γαϊδούρια-Ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει από ευγένεια»

«Ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει από ευγένεια», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον καβγά που είχε χθες στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ζητώντας μάλιστα... συγγνώμη που προσέβαλε τα γαϊδούρια.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΔΑΜΕ! ΨΑΞΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: H έκθεση της τρόικας είναι αρκετά επικριτική

Οι θεσμοί που εμπλέκονται στο πρόγραμμα βοήθειας έχουν εκδώσει μια «επικριτική» έκθεση αξιολογώντας κατά πόσο τα μέτρα που ανακοίνωσε η Αθήνα είναι συμβατά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο της διάσωσης, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ! Spiegel: Το ΔΝΤ θα αποφασίσει την άνοιξη για την Ελλάδα, ώστε να ενημερωθεί ο Τραμπ

Εικασίες πως η νέα διοίκηση θα είναι πιο υποστηρικτική στις θέσεις του Ταμείου

Την πληροφορία πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα καθυστερήσει τουλάχιστον έως την άνοιξη την λήψη της απόφασης συμμετοχής ή όχι, τελικά, στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, μεταδίδει το μεσημέρι της Παρασκευής το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Τουρκία: «Αν η σύζυγος μιλά κατά το σεξ, το παιδί της θα τραυλίζει! Μια δυο σφαλιάρες δεν κάνουν κακό...»

Όποιος παντρεύεται στην Κιουτάχεια της βορειοδυτικής Τουρκίας παίρνει ως δώρο απ’ τις τοπικές αρχές ένα ροζ φυλλάδιο μ’ ένα τριαντάφυλλο και μια λευκή καρδιά στο εξώφυλλο και την επικεφαλίδα: «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή».

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας ο ειδικός ακατάσχετος λογαριασμός για τις επιχειρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας ο ειδικός ακατάσχετος λογαριασμός για τις επιχειρήσεις όπως είπε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σάλος με το νέο ρωσικό reality show που θα επιτρέπει φόνους και βιασμούς!

Διαφημίζεται ως «το απόλυτο τεστ επιβίωσης», αλλά οι σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να επιβιώσουν τα 30 άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτό έγιναν η αφορμή, ώστε να δεχθεί σκληρή κριτική, προτού ακόμα αρχίσουν τα γυρίσματα. Πρόκειται για το νέο ρωσικό reality show με τίτλο Game 2: Winter, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται διαδικτυακά από την 1η Ιουλίου του νέου έτους σε όλο τον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις απαντάει στο δημοσιοκάφρο υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και απάντηση στο κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Πετρόπουλο που παριστάνει το δημοσιοκάφρο:

Πέντε χρόνια φυλακή, χωρίς ελαφρυντικά, στον 32χρονο ΚΑΦΡΟ Σύρο: Τα «χίλια συγγνώμη» δεν τον έσωσαν

Στον δράστη της κακοποίησης του 3χρονου γιου του δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά αφού σύμφωνα με την Εισαγγελέα η βία ασκήθηκε με τρόπο που θα μπορούσε να κινδυνέψει η ζωή του παιδιού

Κικίλιας: Η ΝΔ θα ψηφίσει «ναι» στην αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά

Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει «ναι» στην επικείμενη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αποκάλυψε ο Β. Κικίλιας.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Φτωχές οικογένειες στη Βενεζουέλα «χαρίζουν» τα παιδιά τους για μια καλύτερη ζωή...

Δεν έχουν άλλη επιλογή - Ανεργη 43χρονη μητέρα εξηγεί στο αμερικάνικο δίκτυο NBC πως δεν είχε άλλη επιλογή από το να δώσει την κόρη της στη γειτόνισσα - «Είναι προτιμότερο να είναι με μία άλλη οικογένεια από το να καταφύγει στην πορνεία», εξηγεί

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Κουρουμπλής: Λάθος που δεν στηρίξαμε το κοινωνικό μέρισμα του Σαμαρά

«Ψίχουλα» χαρακτήρισε το επίδομα στους συνταξιούχους, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η παροχή αυτή είναι στην δικαιοδοσία της κυβέρνησης.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟ! Συνελήφθη 45χρονος Μπαγκλαντεσιανός για παιδική πορνογραφία

Στην κατοχή του βρέθηκε σχετικό υλικό και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και ένα κινητό τηλέφωνο

Έναν 45χρονο άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές συνέλαβαν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο μεγάλης, παγκόσμιας επιχείρησης για την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας.

Τροχαίο ατύχημα με θύμα την Άννα Παναγιωταρέα

Η δημοσιογράφος ήταν πεζή όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Καραγιώργη Σερβίας - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Το ανάκτορο στο Τατόι θα αναστηλωθεί για μουσείο

Ένα δειλό βήμα για τη δημιουργία μουσείου στο κτήριο του πρώην ανακτόρου Τατοΐου έγινε χθες από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων. Το ΚΝΣΜ εξέτασε, επιτέλους, την προμελέτη αποκατάστασης, η οποία ήταν έτοιμη εδώ και ενάμιση χρόνο αλλά παρέμενε στα συρτάρια. Αν δεν ήταν οι πιέσεις του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου και τα δημοσιεύματα για την τραγική κατάσταση του πρώην βασιλικού κτήματος, ποιος ξέρει πόσο θα ήταν ακόμα εκεί.

Σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει το διήμερο, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, περιοδεία στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Έκθεση Frontex: Οι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους

Τη βαριά καταγγελία κατά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο ότι συνεργάζονται με τους διακινητές των παράτυπων μεταναστών διατυπώνει η Frontex, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Financial Times».

Βρούτσης: Η ΝΔ δεν θα γίνει ουρά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ

Η αλλαγής στάσης της ΝΔ από το «ναι» στο «παρών», σε ό,τι αφορά την καταβολή του εφάπαξ επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους, σχετίζεται με το ότι, ενώ ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε στη Βουλή ότι η πρωτοβουλία δε θα προκαλέσει τριγμούς στην ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, τη δεύτερη μέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια, ο ESM έβγαλε ανακοίνωση ότι «παγώνει» τη διευθέτηση του χρέους, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm» o τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Συνέλαβαν την... ερωτιάρα λησταρχίνα της Πάτρας

Παρέσυρε σε ενέδρα έναν άντρα με την υπόσχεση να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά

Μια 24χρονη Ελληνίδα ήταν αυτή που παρέσυρε σε ενέδρα ληστών έναν 54χρονο στην Πάτρα με την υπόσχεση να συνευρεθούν ερωτικά. Οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να την αναγνωρίσουν και να της φορέσουν χειροπέδες, ενώ αναζητούν ακόμη τους φυσικούς αυτουργούς της ληστείας.