17 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕO-2 εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία του φιλοκουρδικού κόμματος HDP στην Κωνσταντινούπολη μετά από πορεία Τούρκων εναντίον των Κούρδων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μην ανησυχείτε γίδια... τώρα ο Τσίπρας έχει εμπειρία

Σου ήρθε ο ΕΝΦΙΑ; Σου έκοψαν την επικουρική; Πρέπει να ζήσεις χωρίς ΕΚΑΣ; Δες το βίντεο και το χαμόγελο θα επιστρέψει μαζί με την ανακούφιση:

Μητσοτάκης: Οσο πιο γρήγορα έρθει η πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τη χώρα

Την ανάγκη πολιτικής αλλαγής , για να μπορέσει η χώρα να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κομοτηνή.

Το λάθος του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter που έγινε Νο 1 hashtag

Είναι γνωστή η «αγάπη» του Ντόναλντ Τραμπ για το Twitter, με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο να κάνει συχνά δηλώσεις μέσω του κοινωνικού δικτύου.

Απίστευτο: Λαρισαίος επιχειρηματίας βρέθηκε με χρέος 2 δις ευρώ στην τράπεζα!

Εντονη... αδιαθεσία ένιωσε ένας Λαρισαίος επιχειρηματίας όταν σε μία ενημέρωση ρουτίνας των τραπεζικών λογαριασμών για την εταιρεία που διατηρεί στην περιοχή, πληροφορήθηκε πως οφείλει στην τράπεζα, ούτε λίγο, ούτε πολύ, δύο δισεκατομμύρια ευρώ!

Ντομπρόφσκις: Περιττή και άχρηστη η κίνηση Τσίπρα-Μεταθέτει την αξιολόγηση ίσως για μήνες

Οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα οδήγησαν σε μία «περιττή και άχρηστη» κατάσταση τη διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Αθήνα και τους θεσμούς, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής».

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Άδωνις με τον Γκαίμπελς Παππά που αναδημοσιεύει ψέμματα πληρωμένων ΣΥΡΙΖΑίων

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με την προπαγάνδα που αναδημοσιεύει ο Παππάς στο Twitter πως η ΝΔ δέχθηκε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες και τους δανειστές και άλλαξε το ΝΑΙ σε ΠΑΡΩΝ για το φιλοδώρημα Τσίπρα! Σ' αυτό το όργιο προπαγάνδας συνέβαλε βέβαια και ο εσκεμμένα ερμαφρόδιτος τίτλος της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑίου Χατζηνικολάου (ο οποίος αντί να γράψει "σε επαφή με Μητσοτάκη" έγραψε " ΣΚΟΠΙΜΑ, σε επαφή με Βρυξέλλες"), με αποτέλεσμα οι ΣΥΡΙΖΑίοι...

Η Βild αποκαλύπτει τα γκάζια Μέρκελ σε Τσίπρα-Τελειωμένο τον θεωρούν τα γερμανικά Μέσα

- Το θέμα του Αφγανού που δολοφόνησε Γερμανίδα φοιτήτρια έθεσε η Μέρκελ στον Αλέξη Τσίπρα
- Η Ελλάδα συμφώνησε να στέλνει προσωπικά στοιχεία προσφύγων που φτάνουν στη Γερμανία από την Ελλάδα
- Χολή από γερμανικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας βλάπτει την Ελλάδα
- «Ήταν σαν τον μαθητή που ήθελε να πείσει τη δασκάλα του ότι έκανε τα μαθήματά του»
- «Ήθελε να κάνει καλό στους συνταξιούχους ή να βελτιώσει τη δημοτικότητά του;»

Εκτός εαυτού ο Αχιλλέας Μπέος: «Νταβατζήδες! Λαμόγια»!

Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη: "Να ανακαλέσετε"!

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μένιος Φουρθιώτης με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή το υβριστικό χαρακτηρισμό σε δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής και τις αλληλομηνύσεις που ακολούθησαν, φάνηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι θα ήταν εκρηκτική. Από την αρχή, ο δήμαρχος Βόλου ήταν σαν βόμβα που θα έσκαγε από λεπτό σε λεπτό.

Αδωνις: Ο Πολάκης δεν κάνει ούτε για θυρωρός σε χαμαιτυπείο

Σε υψηλούς τόνους διατηρεί την κόντρα του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Το ρεκόρ στις πόρτες που τρώει ο Καμμένος

Μια ακόμη αποχώρηση μέτρησε την εβδομάδα που μας πέρασε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Τζον Γεωργελάς: Ο Κρητικός εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους [εικόνες]

Ο Τζον Γεωργελάς δεν ήταν ένα από τα παιδιά που έψαχνε να βρει τη μοίρα του στην Αμερική, αλλά ήταν από εκείνα που βρήκαν τον δρόμο τους στην πιο ύπουλη τρομοκρατική ομάδα του κόσμου, το Ισλαμικό Κράτος, γράφει ο Γκρέιαμ Γουντ για το «The Atlantic».

ΕΛΑ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ! Πανικός στη Μυτιλήνη: Λάθρο τα έκαναν γυαλιά-καρφιά

Αναστάτωση προκλήθηκε στην αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων τη νύχτα.


Σύμφωνα με το lesvosreport.gr μετανάστες, κατά μαρτυρίες αφρικανικής καταγωγής, έκαναν δύο διαρρήξεις, επιχείρησαν ακόμη μία, ένω έσπασαν και τη τζαμαρία καταστήματος οπτικών.

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Δήμος Δοξάτου σε δασαρχείο: Καχεκτικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που μας στείλατε,τα επιστρέφουμε

Κόντρα μεταξύ του δήμου Δοξάτου Δράμας και του δασαρχείου της περιοχής ξέσπασε με αφορμή τα... χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Φωτογραφίες: Βέβηλοι έγραψαν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» σε εκκλησία στην Κρήτη

Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι τουΜια απαράδεκτη ενέργεια καταγράφτηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Λαγολιού της Κρήτης.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ο Αλέξης εξηγεί τους κινδύνους από το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ

Να εδώ ο Αλέξης εξηγεί ότι το ξεπούλημα της ΔΕΗ έχει κινδύνους για την εθνική ασφάλεια... άσε που απειλείται με ειδικό δικαστήριο ο Σταθάκης...

Γέλασε ο Άδωνις με την ΑΥΓΗ που νεκρανάστησε την ... τρόικα

Δείτε το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ πριν μερικές μέρες:

Δίπλα στους ακρίτες ο Μητσοτάκης: Μηνύματα αναμνήσεις και… selfie

Την ανάγκη η καρδιά της αναπτυξιακής Ελλάδας να χτυπά στην Περιφέρεια και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θράκη όπου περιοδεύει.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!! «Καλύτερα να φύγω τώρα» -Η αντίδραση της Μέι, όταν οι Ευρωπαίοι αρνήθηκαν να μιλήσουν για το Brexit

Με μία φράση επιχείρησε η Τερέζα Μέι να «σπάσει» την αμήχανη σιωπή των Ευρωπαίων ηγετών, όταν αρνήθηκαν να συζητήσουν μπροστά της για το Brexit.

Η χρήση καρτών έφερε «μαύρο» χρήμα στα έσοδα του ΦΠΑ

Στη χρήση «πλαστικού χρήματος» οφείλεται η αύξηση των εσόδων του ΦΠΑ και της αύξησης της εισπραξιμότητάς του, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας. Μάλιστα, οι αναλυτές θεωρούν ότι αύξηση στο μερίδιο της ιδιωτικής καταναλωτικής δαπάνης που πραγματοποιείται μέσω «πλαστικού χρήματος» κατά 1 ποσοστιαία μονάδα, οδηγεί σε αύξηση των εσόδων ΦΠΑ κατά περίπου 1% το πρώτο έτος, η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να ανέλθει έως περίπου 6%.

ΝΒΑ: Έλληνες... πρωταγωνιστές! Τρομεροί Αντετοκούνμπο και Κουφός [vids]

Έντονο ελληνικό «άρωμα» είχε η αγωνιστική στο NBA, όχι μόνο με τον... συνήθη ύποπτο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και με τον Κώστα Κουφό, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Αμφότεροι πανηγύρισαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες.

Ο Άδωνις του κάνει μήνυση και το λαμόγιο ο Πολάκης απαντάει με τραγούδια

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι η δικαιολογία για το ψέμμα του: Τα ραβασάκια είναι στον εισαγγελέα και δεν μπορεί να τα καταθέσει στη Βουλή λέει... ο Κνίτης που για την καρέκλα έγινε ΣΥΡΙΖΑίος

Η κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί.

Νέος έρωτας για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Ρομαντική έξοδος με την σύντροφό του

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς πολιτικούς της χώρας και έχει χαρακτηριστεί ως bon viveur. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret είναι ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή και ο φωτογραφικός φακός τον “τσάκωσε” με την καλή του σε ρομαντική έξοδό τους.

Επικό! Πώς θα ήταν το Matrix χωρίς ειδικά εφέ [vid]

Μπορεί να έχουν εξελιχθεί απίστευτα και πλέον να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των περισσότερων ταινιών, αλλά τα ειδικά εφέ γράφουν ιστορία εδώ και λίγα χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Εξαγριωμένοι Τούρκοι κάνουν "ντου" στα γραφεία του HDP!

Λίγη ώρα μετά το νέο "λουτρό αίματος" στην Τουρκία, δεκάδες Τούρκοι προσπαθούν να "μπουκάρουν" στα γραφεία του κουρδικού κόμματος HDP στην Καισάρεια!

Bild: «Εξηγήσεις» για το χριστουγεννιάτικο «δώρο» έδωσε ο Τσίπρας στην Μέρκελ

Ο Τσίπρας εξήγησε τα επιχειρήματά του στην αδιάλλακτη Μέρκελ, γράφει ο διεθνής Tύπος αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαν χτες στην Καγκελαρία οι δύο ηγέτες.

Ο Μπαλτάκος για δήμαρχος... λέει τώρα ο υπάλληλος του Μαρινάκη

[Αυτοί έχουν και τα ποδοσφαιρικά που τα μεταφέρουν στην πολιτική...]

Για δικαστική ασυλία με αντάλλαγμα υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων, κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" αναλύοντας "τι κρύβει το deal Αλαφούζου-Μπαλτάκου για την προεδρία στον ΠΑΟ".

Υπό έλεγχο 1,23 εκατ. ΑΦΜ με εισαγγελική παραγγελία: Ποιες περιπτώσεις αφορά

«Για την κυβέρνηση της αριστεράς η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αποτελεί πρώτο στόχο της πολιτικής της, διότι όσοι φοροδιαφεύγουν επιβαρύνουν τους έντιμους φορολογούμενους και στερούν πόρους, ακόμη και από βασικές λειτουργίες του κράτους», είπε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, το οποίο περιλαμβάνει, όπως είπε, μια σειρά διατάξεων, που έχουν στόχο την αποκάλυψη και τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Έγκλημα στο Κόκκινο Εξπρές

Της Λίνας Παπαδάκη

Θυμίζει μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι. Πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι που κρύβουν ένα παλιό ανεπούλωτο τραύμα που ζητά δικαίωση, μαζεύονται στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. Το άσβεστο μένος όλων τους εστιάζεται σε ένα πρόσωπο και αυτό είναι που τους ένωσε συγκυριακά. Ο Πουαρώ είχε αποκαλύψει το μυστήριο όταν συνειδητοποίησε ακριβώς αυτό. Δεν μπορεί να βρέθηκαν τυχαία εκεί αυτοί οι άνθρωποι με τις διαφορετικές προσωπικές ιστορίες - τους ένωσε ο κοινός τους τόπος, ο κοινός εχθρός, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαδηλωτές απέκλεισαν το κοινοβούλιο στην Πολωνία - Φυγαδεύτηκε η Πρωθυπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος της Πολωνίας Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), Γιαροσλάβ Κατσίνσκι και η πρωθυπουργός της Πολωνίας Μπεάτα Σίντλο αποχώρησαν από το κοινοβούλιο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν δια της βίας εκατοντάδες διαδηλωτές που είχαν αποκλείσει επί ώρες την έξοδο του κτιρίου της βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ->Χάος στη Βενεζουέλα: Καίνε στους δρόμους τα μπολιβάρ

Χάος στη Βενεζουέλα με διαδηλώσεις, συγκρούσεις και βανδαλισμούς λόγω έλλειψης ρευστού μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει από την κυκλοφορία το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα της χώρας εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης.

Ζωή - Ραχήλ: Ο άντρας που μπήκε ανάμεσά τους!

Ήταν κολλητές φίλες και συναγωνίστριες, αλλά τώρα πια κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος. Ο λόγος για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή που προκάλεσαν εντύπωση με το πολιτικό τους “διαζύγιο”. Πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξή της στο “Όλα Ξεκόλλα”, και τον Θέμο Αναστασιάδη η Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας.

Άρθρο Άδωνι: Άφησαν ελεύθερους τους δολοφόνους

Του Αδώνιδος Γεωργιάδου

Τον Απρίλιο του 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ψήφισε σε πανηγυρικό κλίμα το νόμο Παρασκευόπουλου με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών. Για ολόκληρες εβδομάδες, το Μέγαρο Μαξίμου και τα στελέχη του θριαμβολογούσαν σε συνεντεύξεις και δημόσιες τοποθετήσεις για το δήθεν σπουδαίο μεταρρυθμιστικό έργο που συντελείται στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.

Πυρά Ρέγκλινγκ για Τσίπρα και Βαρουφάκη – "Δεν μας ενημέρωσαν για το επίδομα"

- Το PSI το 2012 ήταν αλληλεγγύη, η πίεση στην κυβέρνηση Σαμαρά "λογική" και η Ελλάδα είναι χώρα... προνομιούχα γιατί έχει πάρει τα μεγαλύτερα δάνεια
- Μαθήματα... "ευρωπαϊκής αλληλεγγύης" από τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ
- Επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον κατηγορεί πως πήγε πίσω την οικονομία απ’ όταν εξελέγη
- Τα μέλη του ESM θα αποφασίσουν για το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να μας ενημερώσει και δεν το έκανε
- Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Βαρουφάκη

Μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στη Μόρια

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δυο μετανάστες για να τους βάλουν χειροπέδες και τα κατάφεραν παρόλο που προέβαλαν σθεναρή αντίσταση

13 νεκροί στρατιώτες από την έκρηξη βόμβας στην Καισάρεια (Photos + Video)

Λίγες μόλις μέρες μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη νέα έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 8:45 τοπική ώρα (7:45 ώρα Ελλάδας) σε δημόσιο λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη της Καισάρειας στην κεντρική ανατολία της Τουρκίας, 300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αγκυρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Άλλος θα ντρεπόταν αλλά ο κατουρλής Γιώργος δεν έχει τέτοια προβλήματα

Κυρίτσης για μέρισμα 2014:

ΦΩΤΟ-Για να μην έχεις απορίες που θα πάει το ΕΚΑΣ που θα σου κόψουν

Συνεχίζονται μείωτοι οι διορισμοί κομματόσκυλων στα γραφεία υπουργών... 5 δάσκαλοι αποσπώνται στον...

Πρετεντέρης: Ο πανικός κρύβει και κινδύνους

"Κυρίως όταν καλούνται να τον διαχειριστούν οι πανικόβλητοι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Το μαεστρικό χτύπημα φάουλ του Κριστιάνο απέναντι σε… χιονάνθρωπους - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτέλεσε με μαεστρία φάουλ στο σπίτι του έχοντας φτιάξει τείχος με τεχνητούς... χιονάνθρωπους.

Αυτό έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε και φρόντισε να αναρτήσει το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

ΦΩΤΟ-Πληρώνουμε τη "μπουτού" για να μας βρίζει...

Δείτε τι γράφει η δημοσιογράφοςΧΑΧΑΧΑΧΑ Αναστασία Γιάμαλη την οποία πληρώνουμε κι εμείς στην ΕΡΤ:

ΦΩΤΟ-Το επικό σχόλιο του Αρκα για τον μποναμά Τσίπρα

Τον χριστουγεννιάτικο «μποναμά» που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για τους χαμηλοσυνταξιούχους σχολίασε ο Αρκάς με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο.

Το αιχμηρό σχόλιο της Παρασκευοπούλου στην γκάφα της ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κακή συνεννόηση των τεχνικών στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έβγαλε την δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου on air απροειδοποίητα!

Παίζει ζάρια, απειλεί να τινάξει μία χώρα στον αέρα

Δώσαμε συντάξεις, πετάξαμε μερικά τασάκια στον Τόμσεν και στον Σόιμπλε και βγάλαμε αναμνηστικές  φωτογραφίες με τους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες. Μέχρι που είδες Αλέξη την Άνγκελα. Ήταν σαν να έκανες κοπάνα μία ημέρα από το σχολείο και να σε έπιασε  στα πράσα o επιστάτης. Και τώρα τι κάνουμε Αλέξη;

Ελβετία: Νόμος που δίνει προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στους Ελβετούς κατατέθηκε στη Βουλή

Κατατέθηκε στην Ελβετική Βουλή νομοσχέδιο το οποίο δίνει προτεραιότητα στους γηγενείς έναντι των υπολοίπων εθνικοτήτων στον τομέα της εύρεσης εργασίας.

Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες μέσα σε λίγες ώρες

Τρεις επιθέσεις από κουκουλοφόρους σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ήταν συντονισμένες.

Η αρχή έγινε από τα Εξάρχεια. Λίγο μετά τις 18:00 ομάδα 20 ατόμων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ, κατά της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομίας.