18 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ; ΑΠΑΠΑ! Λέσβος: Έφοδος της αστυνομίας στους «No Border»

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, κατηγορούνται για το αδίκημα διατάραξης της οικιακής ειρήνης

Εννιά «αλληλέγγυοι» στους πρόσφυγες, που έχουν προβεί σε κατάληψη του χώρου των παλιών αποθηκών Χαϊτόγλου, δίπλα στο ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, οδηγήθηκαν χτες στην αστυνομία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κούγιας για ΠΑΟ: «Έχει μαζέψει αληταράδες και όχι Ελληνόπουλα» - Τον πάει στα δικαστήρια ο Αλαφούζος [βίντεο]

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και αφού πρώτα αναφέρθηκε στην Λάρισα, σημειώνοντας ότι η Λάρισα νίκησε τον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίζει και την ΑΕΚ και χαρακτηρίζοντας ως «μη ανθρώπινο» το λάθος του Ματίας Ντεγκρά στην ισοπαλία με τον Ηρακλή στη συνέχεια μίλησε για τον Παναθηναϊκό.

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων->Τυνησία: Κορίτσι 13 ετών αναγκάζεται να παντρευτεί τον 20χρονο βιαστή της

Δικαστήριο στην Τυνησία αποφάσισε ότι ο γάμος ανάμεσα σε ένα κορίτσι 13 ετών και τον 20χρονο βιαστή της, συγγενής της εξ αγχιστείας είναι έγκυρος. Το ανήλικο κορίτσι που έμεινε έγκυος από τον αδελφό του συζύγου της αδελφής της, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον βιαστή της παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της.

Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια

Η νέα επιστήμη της αρχαιοαστρονομίας μελετά αρχαιολογικούς χώρους σε σχέση με τον ουρανό

Ανάμεσα στις 8 κορυφαίες τοποθεσίες για να εξερευνήσει κανείς τον νυχτερινό ουρανό και τα αστέρια, βρίσκεται ελληνική πόλη.

Ισραήλ: Αποφυλακίζεται ο καταδικασμένος για βιασμούς πρώην πρόεδρος της χώρας

Ο Μοσέ Κατσάβ κρίθηκε στο τέλος του 2010 ένοχος για βιασμούς δύο γυναικών συνεργατών του την εποχή που ήταν υπουργός Τουρισμού στη δεκαετία του ΄90

ΒΙΝΤΕΟ-Ύποπτος και για δεύτερη δολοφονία στη Γερμανία ο Αφγανός που άφησαν ελεύθερο Τσίπρας-Καμμένος

Οι αρχές φαίνεται ότι εξετάζουν την πιθανότητα ο Αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία, να έχει βιάσει και σκοτώσει ακόμη μια γυναίκα σε περιοχή κοντά στο Φράιμπουργκ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ->Χάος στη Βενεζουέλα: Λεηλασίες – Εκατοντάδες συλλήψεις από τον Μαδούρο

Στρατιώτες περιπολούν στους δρόμους με εντολή του προέδρου της χώρας - Κατηγορεί τον Ομπάμα ότι προσπαθεί να τον ανατρέψει 

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Βενεζουέλα, παρά την απόφαση του προέδρου Νίκολας Μαδούρο να κυκλοφορία ξανά το χαρτονόμισμα των 100 μπολιβάρ.

Εκλογές θρίλερ στην Κύπρο: Νέος δημαρχος Λεμεσού ο Νίκος Νικολαΐδης με 10 ψήφους διαφορά

Η μεγάλη έκπληξη των σημερινών δημοτικών εκλογών είναι η ανάδειξη του Νίκου Νικολαΐδη ως δημάρχου Λεμεσού με μόλις δέκα ψήφους διαφορά έναντι του ανθυποψηφίου του, Ανδρέα Χρίστου, ο οποίος διεκδικούσε την δημαρχία για τρίτη θητεία.

Εξουδετέρωσαν τον ληστή με… δονητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο απίστευτη απόπειρα ληστείας έγινε σε κατάστημα sex shop στις ΗΠΑ. Ο επίδοξος ληστής μπήκε μέσα με σκοπό να αδειάσει το ταμείο. Λογάριασε όμως χωρίς τις… δυναμικές υπαλλήλους οι οποίες όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, αλλά έκαναν τον ληστή να μετανιώσει για την πράξη του.

ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ! Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η επιστροφή στους δικαστές του φόρου για εισόδημα του 2010

Με «επείγουσα φορολογική» ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) ενημερώνει τους εισαγγελικούς λειτουργούς ότι μέχρι την εκπνοή του Δεκεμβρίου έχουν δυνατότητα για την επιστροφή (25% των ακαθάριστων αποδοχών) του φόρου του οικονομικού έτους 201,1 δηλαδή εισόδημα 2010 και πρέπει να τρέξουν όσοι επιθυμούν την αποφορολόγηση των εισοδημάτων τους για τις αναγκαίες ενέργειες, ενώ παράλληλα παρέχονται και δέουσες οδηγίες.

Εισάγουμε από την Τουρκία ψάρια του… Αιγαίου

Του Αιγαίου μας τα ψάρια τα εισάγουμε από την… Τουρκία.

Ενώ υπάρχει η γνωστή διαμάχη εξ’ αιτίας της αυξανόμενης συνεχώς τουρκικής προκλητικότητας για την κυριαρχία στο Αιγαίο, οι Τούρκοι με την δική μας συγκατάθεση έχουν ήδη κυριαρχήσει στα αλιεύματα και μάλιστα εξάγουν μεγάλες ποσότητες ψαριών στην Ελλάδα.

ΣTA 4 TO ΓK@MENAKI! Δόθηκε το "πράσινο φως" για ομαδικές απολύσεις-Διαψεύδει η Αχτσιόγλου αλλά γελάει ο κόσμος

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές στα βασικά σημεία του νέου Εργασιακού, λίγο πριν φύγουν τα ανώτατα κλιμάκια των δανειστών από την Αθήνα.

Ο μετακομμουνιστής Παππάς δεν εξαφάνισε πρόσωπο αλλά χρονιά ολόκληρη

Για τόσο γίδια σας έχουν οι κουτοπόνηροι που κυβερνάνε! Ο Παππάς έφτιαξε εικονίτσα για να δείξει τα λάθη στις προβλέψεις του ΔΝΤ... το 2014 όμως με την ανάπτυξη επί Σαμαρά του χάλαγε τη σούπα...

«Πρόδωσε» την βουλευτίνα το μονόπετρο

Δεν πέρασε απαρατήρητη βουλευτίνα μεγάλου κόμματος όταν εμφανίστηκε στη Βουλή με ένα εκθαμβωτικής λάμψης μονόπετρο.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Φοβήθηκα για τη ζωή μου λέει ο μπαγκλαντεσιανός ιδιοκτήτης του περιπτέρου που δέχτηκε επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Χτύπησαν, λήστεψαν και έκαψαν το περίπτερο του ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! 

Την επίθεση που δέχθηκε από τρεις δράστες περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που κάηκε ολοσχερώς το Σάββατο το απόγευμα στα Εξάρχεια, δίπλα στο Πολυτεχνείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το σχεδιασμό της ΝΔ για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας

Tον σχεδιασμό της Ν.Δ. και τις προτεραιότητές της για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας παρουσίασε σήμερα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επαναλαμβάνεται μετά από έφεση Εισαγγελέα η δίκη του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Λίγες ημέρες πριν στεγνώσει το μελάνι της αθωωτικής απόφασης στο πρόσωπο του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος ο Εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Δ´ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και η δίκη του θα επαναληφθεί.

Σ. Κασιμάτης: Η τέχνη της μπαρούφας στο παράδειγμα του Τόσκα

[Στη φώτο όταν ο Τόσκας ήταν ακόμα σφουγγοκ@λάριος του ΠΑΣΟΚ και του Μπεγλίτη]

Θ​​α μπορούσαμε ίσως να το πούμε ένα cameo, για τον πλούτο των πληροφοριών που συμπυκνώνει στο μικρό του μέγεθος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κομμάτι χαρτί με τυπωμένη την απάντηση ενός υπουργού της κυβέρνησης σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Πρετεντέρης: Το δίλημμα του απελπισμένου


"Αντιμέτωπος με το δίλημμα του απελπισμένου ο Τσίπρας: Να πεθάνει ή να αυτοκτονήσει;" σχολιάζει ο Γ. ΠΡετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Ξαναδιορίστηκε το κοπρόσκυλο ο ΧΩΝΙς... στου Παππά αυτή τη φορά

Παιδιά αν μπορείτε λίγο πιο σιγά τους διορισμούς για να σας προλαβαίνουμε…

6 νέοι μετακλητοί στο νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του Παππά. Πρώτος πρώτος ο Χριστοφορίδης του «Χωνιού» σε θέση ειδικού συμβούλου

Ιδού οι Βρυξέλλες, ιδού και το δίκιο μας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Είναι  Φεβρουάριος του 2011, μόλις έχει ολοκληρωθεί μία από τις πρώτες αξιολογήσεις για το πρώτο μνημόνιο, και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ζάππειο οι δημοσιογράφοι περιμένουν τους εκπροσώπους της τρόικας. Η συνέντευξη Τύπου αρχίζει, όλα τα κανάλια τη μεταδίδουν ζωντανά κι ενώ όλα πάνε κατ’ ευχήν, γίνεται μία ερώτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους. Και εκεί σκάει είδηση-βόμβα.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Δείτε την προσφορά Τσίπρα στον Κωνσταντίνο

Ακόμα και ένας Βασιλιάς και ας είναι «τέως» χρειάζεται τους… φρουρούς του. Αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση για τον τέως της Ελλάδας βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος θα έχει ξανά στο πλευρό του την προσωπική του φρουρά!

ΝΔ: Η κυβέρνηση έτοιμη να παραδώσει στο υπερταμείο και την περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων

Μετά την μεταφορά της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο για 99 χρόνια, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραδώσει στο υπερταμείο και την ακίνητη περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων καταγγέλλουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης

«Έκοψα το βραχιολάκι γιατί δεν άντεξα την πίεση»

Έγινε η πρώτη κρατούμενη που κατάφερε να "σπάσει" το βραχιολάκι και να δραπετεύσει από τον κατ’ οίκον περιορισμό. Η ελευθερία της κράτησε τρεις εβδομάδες, μέχρι να τη συλλάβουν ξανά, αυτή τη φορά μαζί με τον επίσης κατηγορούμενο σύζυγό της.

ΝΔ: Ρε μαλ@κες, ο Πολάκης σας γράφει τις ανακοινώσεις;

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην επίθεση του Μαξίμου που κάνει έναν αχταρμά με τις γνωστές γελοίες προπαγάνδες για εντολές δανειστών για ΠΑΡΩΝ και τηλεφωνικών κέντρων Siemens.

Video ντοκουμέντο: Η στιγμή του μακελειού στην Καισάρεια!

Είναι η στιγμή που παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάζεται. Είναι το πρωί του Σαββάτου (17.12.2016), η στιγμή της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία με τουλάχιστον 14 νεκρούς.

Χίος: Προσήχθησαν επειδή μοίραζαν εφημερίδες στους λάθρο της Σούδας

Τρία άτομα, όλοι Έλληνες, προσήχθησαν στην διεύθυνση αστυνομίας Χίου από τον καταυλισμό της Σούδας, όπου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα τα Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2016, μοίραζαν τεύχη της εφημερίδας «Sine Patria» (Χωρίς πατρίδα), στα αγγλικά και ενδεχομένως και σε άλλες γλώσσες (αραβικά και φαρσί).

Απόφαση – σταθμός κατά τραπεζών που έδιναν στοιχεία οφειλετών σε εισπρακτικές

- Η Δικαιοσύνη έκρινε σε δύο περιπτώσεις οι εισπρακτικές εταιρείες ενοχλούσαν παράνομα δανειολήπτες με “κόκκινα” δάνεια
- Οι δανειολήπτες μπορούν πλέον να διεκδικήσουν την προβλεπόμενη αποζημίωση για ηθική βλάβη
- “Χαστούκι” των δικαστηρίων στις τράπεζες για τα... ψιλά γράμματα στις αιτήσεις χορήγησης δανείων
- Για να μεταβιβάσουν δεδομένα οφειλετών σε εισπρακτικές οι τράπεζες θα πρέπει να ενημερώνουν πρώτα τον ενδιαφερόμενο

Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος που άφησαν ελεύθερο Τσίπρας-Καμμένος

Η γερμανική αστυνομία και η εισαγγελία είναι ακόμα στη μέση της έρευνας, ωστόσο πολλές πτυχές της κρυφής μέχρι τώρα ζωής τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Κικίλιας: Η χώρα βρίσκεται σε πορεία εκλογών

«Κατασκευάζει εχθρούς και διχάζει τον ελληνικό λαό μήπως με αυτόν τον τρόπο διασωθεί», δηλώνει για τον πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Βασίλης Κικίλιας.

Αεροσκάφη "χορεύουν" στον αέρα εκτελώντας απίστευτους ελιγμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αν ρωτήσει κανείς έναν χειριστή αεροσκάφους πως νιώθει όταν πετά, θα απαντήσει πως βιώνει την απόλυτη ελευθερία. Και η αλήθεια αυτή αποκαλύπτεται ξεκάθαρα στο απίστευτα συναρπαστικό βίντεο – μαγεία για τους λάτρεις της Αεροπορίας, που ακολουθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα... τεθωρακισμένα-«Δεν τιμά την Ελλάδα η εικόνα στα τελωνεία Κήπου»

Στο στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων στον Έβρο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18.12.2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.

Αποκαλύψεις και ανατροπές στην υπόθεση «Σαντάμ Χουσεΐν»

Η αιχμαλωσία, ο Τζορτζ Μπους και η εκτέλεση - Συγκλονιστικό απόσπασμα από το βιβλίο του αναλυτή της CIA, John Nixon, που τον ανέκρινε

Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις, αλλά και σημαντικές ανατροπές για την υπόθεση «Σαντάμ Χουσεΐν», θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Διάτρητος ο φάκελος της Τουρκίας για την έκδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών

Τρύπες στον φάκελο των 86 σελίδων τον οποίο έχει στείλει στις ελληνικές αρχές η Άγκυρα και αξιώνει την έκδοση των οχτώ Τούρκων αξιωματικών.

Έρευνα Palmos Analysis: Δύσπιστοι οι Έλληνες απέναντι την ΕΕ... όταν δανείζει και λέει που να πάνε τα λεφτά της

Η πανελλαδική έρευνα της Palmos Analysis, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύει τη δυσπιστία που διέπει τις σχέσεις των Ελλήνων με τους ευρωπαϊκούς θεσμού και συγκεκριμένα με την ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας ανεβάζει ξανά την παράσταση «ο καλός, ο κακός και η ρήξη»

«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη ΝΔ ως βοηθό σκηνοθέτη στο θέατρο του παραλόγου που παίζει για άλλη μια φορά. Ανεβάζει ξανά την παράσταση «ο καλός, ο κακός και η ρήξη», δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real news και υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σόιμπλε είναι δύο αλληλοτροφοδοτούμενα πρόσωπα, που ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας».

Bουλευτές πήγαν στο Ναύπλιο και έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό [εικόνες & βίντεο]

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑ Αργολίδας διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Η Μέι έχει απαγορεύσει στους υπουργούς της να μιλάνεστον Φάρατζ κι αυτός κλαψουρίζει

Για απαγόρευση της Downing Street στους Βρετανούς υπουργούς να μιλούν μαζί του έκανε λόγο ο Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο πρώην ηγέτης του UKIP σχολίασε ότι αυτή η εντολή δείχνει πόσο μικροπρεπής και στενόμυαλη είναι η βρετανική πολιτική, ενώ...

Συγκλονιστικό: Κοπάδι από φάλαινες - όρκες κατασπάραξε έναν καρχαρία! (vid)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που ανέβασε στο facebook ο φωτογράφος Slater Moore. Το βίντεο έχει ξεπεράσει, ήδη, τις 300.000 προβολές!

Η εξομολόγηση του Θάνου Πλεύρη για την περιπέτεια της υγείας του

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη ο Θάνος Πλεύρης, μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Αυτό που είπα ότι εύχομαι υγεία ακόμη και σε αυτούς που εύχονταν τον θάνατό μου το εννοώ. Δεν ήταν ένα κλισέ…όταν έχεις υποστεί μια τέτοια ταλαιπωρία, δεν θέλεις να συμβεί κάτι αντίστοιχο ούτε στον εχθρό σου», είπε στην «Καθημερινή».

Ο Βενιζέλος καλεί τον Πάκη να μην υπογράψει σε περίπτωση νέου δημοψηφίσματος

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να αποφασίσει να πάει για δεύτερη φορά σε δημοψήφισμα εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Βγαίνουν αποφάσεις για χορήγηση ασύλου και φεύγουν οι πρόσφυγες

Την τελευταία εβδομάδα αναχώρησαν από τη Μυτιλήνη περισσότεροι από 300 πρόσφυγες κυρίως άτομα με οικογένειες, γυναίκες, παιδιά  και ευάλωτες ομάδες κυρίως προερχόμενοι από τη Συρία

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ! Εν μέσω συγκρούσεων, ο Μαδούρο παίρνει πίσω την απόσυρση του χαρτονομίσματος των 100 μπολιβάρ

«Αποφάσισα την παράταση κυκλοφορίας του χαρτονομίσματος των 100 μπολιβάρ έως τις 2 Ιανουαρίου», ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της χώρας

ΕΧΕΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! «Ψαλίδι» στους μισθούς του Δημοσίου από την 1η Ιανουαρίου

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο από 2 έως και 83 ευρώ το μήνα φέρνουν οι αλλαγές στον υπολογισμό των εισφορών κύριας σύνταξης από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Ο Ερντογάν απαγόρευσε τη διδασκαλία μαθήματος για τα Χριστούγεννα

Στο γερμανικό σχολείο της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild

Ακόμα και τα... Χριστούγεννα λογόκρινε ο Σουλτάνος του Βοσπόρου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οικονόμου: Γιατί κέρασα σόδα τον Τσακαλώτο - ΒΙΝΤΕΟ

Μαίνεται η κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Βασίλη Οικονόμου. Ως γνωστόν, ο υπουργός Οικονομικών μετά την αντιπαράθεση με τον βουλευτή της ΝΔ στη βουλή έλαβε δώρο μια πορτοκαλόπιτα από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου του, την οποία και κέρασε στους συνεργάτες του και σε δημοσιογράφους.  Ο κ. Οικονόμου στη συνέχεια έστειλε στο γραφείο του υπουργού Oικονομικών ένα μπουκάλι Σουρωτή, ανταπαντώντας...

Σε ποιον τα χώνει η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς οίκτο;

Η ανάρτηση στο Instagram που θα συζητηθεί -Το ξέσπασμα και το ξεκαθάρισμα...

Είναι γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη δε «μασάει» τα λόγια της και τις περισσότερες φορές λέει δημόσια την άποψη της με κάθε κόστος.

Αφγανικός «εγκέφαλος» πίσω από τις εξεγέρσεις λάθρο-Συνελήφθησαν 5 Αλγερινοί μετά από το μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα

Για διασυνδέσεις με τον ISIS μιλούν ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας - Η Γερμανία δίνει κίνητρα για πάνω από 100.000 απελάσεις Αφγανών - Φόβοι για μαζική επέλαση στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας

Άδωνις Γεωργιάδης: Γεωργιάδης: Παριστάνουν ότι «τα σπάνε» με τους θεσμούς, ψηφίζοντας τα πάντα

«Με το "παρών" είπαμε "ναι" στο επίδομα- "όχι" στον Τσίπρα»-«Με το "παρών" είπαμε "ναι" στο επίδομα- "όχι" στον Τσίπρα»-«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει», λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων -μετά το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης Κερκυραίας που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος: Ακόμη βλέπει εφιάλτες

Το ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης από την Κέρκυρα, στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε και δολοφόνησε την 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, προκάλεσαν οι τελευταίες αποκαλύψεις.

KAΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ; Καρέ-καρέ διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στη Λέσβο - ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα διάρρηξης έπεσε για πολλοστή φορά ένα ζαχαροπλαστείο στη Λέσβο, παρά τα μέτρα που έχει λάβει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει τοποθετήσει κάμερες και σιδερένια κάγκελα.