19 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων -Εξω από το Πολυτεχνείο

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) σε δύο τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ στα τρόλεϊ, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Την πόρτα των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πέρασαν οι Άγγελος Χαριστέας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης για να συναντηθούν με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

BINTEO-Τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος-9 νεκροί 50 τραυματίες-Συνελήφθη ύποπτος

Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο -Η αστυνομία ζητά από τον κόσμο να μείνει σπίτι

Με αίμα βάφτηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος σκοτώνοντας τουλάχιστον 9 ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 50. Η Γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζουράρις: Εκτός από μαλ@κοκαύλιξ, μικρό@ρχις και πρ@κτοδέκτης είναι και στρατιωτικός αναλυτής

"Δεν υπάρχει κίνδυνος για τα νησιά με τα χάλια που έχει η Τουρκία και αν ρωτήσεις Έλληνες αξιωματικούς θα σου πούνε ότι οι Τούρκοι φοβούνται να απογειώσουν αεροπλάνα τους γιατί φοβούνται πως οι μισοί αεροπόροι τους δε θα γυρίσουν πίσω" είπε ο μέγας αναλυτής Ζουράρις...

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την πολιτική της ΝΔ για τα στελέχη των ΕΔ


Από την πρώτη επαφή που είχε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του Τομέα Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κρατάμε δύο βασικές του τοποθετήσεις:

Η μαλ@κω αντιπολιτεύεται... τη ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά

Σε αιφνιδιαστική κίνηση ετοιμάζεται να προβεί απόψε το ΠΑΣΟΚ καταθέτοντας αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ! «Ο Λάκης Λαζόπουλος αυτή τη στιγμή περνάει τις δυσκολότερες μέρες του»

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένα πληγωμένο αγρίμι αυτή τη στιγμή και εγώ θα πρέπει να σταθώ δίπλα του».

Το ρόλο του Λάκη Λαζόπουλου όσον αφορά στην ανάδειξη της κυβέρνησης κλήθηκε να σχολιάσει στο La Biri Biri ο...

Αφέθηκε ελεύθερος ο σατανιστής Κατσούλας

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το μεσημέρι από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 25 χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ασημάκης Κατσούλας. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενους του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είναι πατριωτισμός

Ο Άδωνις εξηγεί στο 5λεπτο τι είναι πατριωτισμός με παράδειγμα το ταξίδι Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο. Δείτε το βίντεο:

Καρέ καρέ η στιγμή που πελάτισσες «ξαφρίζουν» κομμωτήριο [βίντεο]

«Όσκαρ»… πρωτοτυπίας φαίνεται πως διεκδικούν επάξια ένα ντουέτο γυναικών αλβανικής καταγωγής στον Λαγκαδά, προκειμένου να κλέψουν διάφορα αναλώσιμα από κομμωτήριο στο κέντρο του Λαγκαδά.

ΝΔ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει το «σκάνδαλο» της δανειοδότησης της «Αυγής»

«Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ταυτισμένη με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου και η κομματική “ΑΥΓΗ” με μέτοχο offshore εταιρία, ξαναχτύπησαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο

Κορυφαίοι αθλητές για το 2016 η Κορακάκη και ο Πετρούνιας

Μια ακόμα τιμητική διάκριση για την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια.

Οι δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες παρέλαβαν το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας και του κορυφαίου αθλητή για το 2016, όπως αναδείχτηκε μέσα από την ψηφοφορία που διενέργησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Τα σοκαριστικά καρέ της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία

Δείτε σε φωτογραφίες το χρονικό της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτήΟ Ρώσος Πρέσβης στην Έκθεση φωτογραφίας «Η Ρωσία με τα μάτια των Τούρκων». Ο δράστης πίσω του προετοιμάζει το δολοφονικό του χτύπημα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ρώσος Πρέσβης πέφτει νεκρός.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Υπουργείο Υγείας: Σε επάρκεια τα αντιγριπικά εμβόλια

Στη διαβεβαίωση ότι υπάρχει επάρκεια αντιγριπικών εμβολίων προχώρησε τη Δευτέρα το υπουργείο Υγείας, παραθέτοντας στοιχεία που δήθεν το αποδεικνύουν.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΚ@ΜΕΝΟΥ ΔΟΥΡΟΥ->ΕΥΔΑΠ: Η «χασούρα» 17 εκατ. ευρώ από την Attica Bank και η νέα... αριθμητική για να «θολώσει τα νερά»


[Αυτά όλα τα λαμόγια δυστυχώς θα τη γλιτώσουν αν βγει η ΝΔ κυβέρνηση... 17 εκ χασούρα και δεν τρέχει κάστανο! 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!]

Ο «εκλεκτός» της κυβέρνησης στη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης, είναι το πρόσωπο πίσω από τη «χασούρα»

Ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. ευρώ επένδυσε συνολικά η ΕΥΔΑΠ στην Attica Bank και εξ αυτών, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της εταιρείας, έχασε τα 17 εκατ.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και δήμαρχος Ρόδου: Όνειδος και ντροπή η τροπολογία για το ΦΠΑ

«Είμαστε μπροστά σε μια απίστευτη κοροϊδία που έγινε κατάμουτρα από Έλληνα πρωθυπουργό», δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την εξαίρεση της Ρόδος και της Καρπάθου από τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ, εξαπέλυσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Έλληνας νταλικέρης που οδηγεί στους -60 στο Βόρειο Πόλο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας επαγγελματίας οδηγός από την Καρδίτσα, έφτασε στον… Βόρειο Πόλο, για να βρει δουλειά.

Συγκλονίζει η μητέρα που ψάχνει τον γιο της στα δάση της Σκωτίας - ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας μητέρας από τη Σκωτία, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα τον 23χρονο γιο της που εξαφανίστηκε μετά από βραδινή έξοδο.

Αθωώθηκε ο Ζαγοράκης

Απαλλάχθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από τις κατηγορίες περί πράξεων απιστίας και υπεξαίρεσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διάστημα από 26-6-2007 έως και 25-1-2012, όταν διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απεργία στον ΔΟΛ - Δεν κυκλοφορούν τα ΝΕΑ

Με απεργιακές κινητοποιήσεις «απαντούν» οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ που παραμένουν απλήρωτοι για πέντε μήνες. Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι εντός των ημερών θα είχαν λάβει μέρος των οφειλόμενων αμοιβών τους και θα γινόταν και η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, τελικά ενημερώθηκαν ότι «γίνονται προσπάθειες» αλλά χωρίς να δίνονται ξεκάθαρες εξηγήσεις για το πότε θα καταβληθούν τα χρήματα.

Το πάρτι συνεχίζεται: Ούτε μία, ούτε δύο, δεκατέσσερις τροπολογίες στον πτωχευτικό κώδικα!

Κατάφορη παραβίαση κάθε πρακτικής καλής νομοθέτησης παρά την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης, με τη βροχή τροπολογιών στο νομοσχέδιο για τον πτωχευτικό κώδικα

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Παππάς με συνθήματα ΠΑΣΟΚ που χλευάζαμε σαν ΔΑΠίτες

Με το γνωστό τραγούδι που ο σκατ@ψυχος Αντρέας είχε κλέψει από τους κομμουνιστές και εμείς σαν ΔΑΠίτες χλευάζαμε (δείτε στο τέλος) θα φέρει την ανάπτυξη ο Παππάς:

ΕΠΟΣ! Ο Σκουρλέτης βγάζει ΔΤ και πανηγυρίζει επιχορηγήσεις 30.000€ ανά δήμο

Συνολικό ποσό περίπου 5 εκατ. ευρώ κατανέμει το υπουργείο Εσωτερικών σε 150 δήμους της χώρας, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Αστυνομικός ο δολοφόνος του Ρώσου πρεσβευτή

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος του Αντρέι Καρλόφ είναι ο 22χρονος Μερτ Αλτιντάς από το Αϊδίνιο - Λέγεται πως υπηρετούσε στην τουρκική αστυνομία από το 2014

ΑΛΗΤΕΣ! ΓΚΑΖΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Επέστρεψε άρον-άρον στους πολίτες τις θέσεις πάρκινγκ της Νοτοπούλου

Είχαν δεσμεύσει 60 θέσεις στάθμευσης για το «Μαξίμου Θεσσαλονίκης» - Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν εν μια νυκτί σε ανυποψίαστους οδηγούς

Η παρατήρηση του Άδωνι στο γίδι την Τασία

Παρατήρηση στην αντιπρόεδρο της βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας της επεσήμανε…

Ε, ΑΣ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΟΤΕ! Μπαγκλαντεσιανοί μετανάστες προς Frontex: Αν απελαθούμε θα αυτοκτονήσουμε

Οι φήμες περί μαζικών απελάσεων μεταναστών στην Τουρκία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τροφοδοτούν αντιδράσεις από μέρους ομάδων κυρίως μεταναστών που θεωρούν ότι θα απορριφθεί και σε δεύτερο βαθμό η αίτηση ασύλου που έχουν υποβάλλει.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ! Guardian: Τι πέρασαν γυναίκες πρόσφυγες που γέννησαν στα ελληνικά νοσοκομεία [εικόνες]

[Γνωστοι για την αγάπη τους στην Ελλάδα ο Guardian κι οι Βρετανοί υιοθετούν τις παπαριές των λάθρο όπως υιοθετούσαν και τις καταγγελίες της πο@τσας από ΣΥΡΙΖΑίους για βασανιστήρια από την ΕΛΑΣ επί Σαμαρά]
Τραυματικές χαρακτηρίζει ο Guardian τις εμπειρίες των γυναικών προσφύγων που γέννησαν στην Ελλάδα καθώς όπως εξηγεί σε εκτενές ρεπορτάζ του, στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία προχωρούν σε ιατρικές επεμβάσεις χωρίς την συγκατάβαση των γυναικών, χωρίς την παρουσία μεταφραστή, και με τους συντρόφους αποκλεισμένους από τον τοκετό (ΔΕ: Δεν κατάλαβα; Εμάς δηλ. μας αφήνουν να κόβουμε βόλτες στην αίθουσα τοκετού; Τι λες μωρή βλαμμένη δημοσιογράφα;).

BINTEO-Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα από πυρά αγνώστου - Σε video η στιγμή της δολοφονίας

Νεκρός από τα πυρά άγνώστου έπεσε ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα Andrei Karlov κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνεια Έκθεσης έργων τέχνης την οποία επισκεπτόταν στην Τουρκική πρωτεύουσα.

Ένοχη για αμέλεια η Κριστίν Λαγκάρντ για την υπόθεση Ταπί

Δεν θα της επιβληθεί ποινή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ

Ένοχη για αμέλεια κρίθηκε από το γαλλικό δικαστήριο σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Πυροβόλησαν τον Ρώσο Πρέσβη στην Αγκυρα [εικόνα]

Πανικός επικρατεί στην Αγκυρα καθώς άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, τον Ρώσο πρέσβη στην Τουρκία, Αντρέι Κάρλοφ.

ΑΙΣΧΟΣ! ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ! Διαμαρτύρονται οι καρδιολόγοι -Κλήθηκαν σε απολογία γιατί συνταγογραφούσαν φάρμακα εκτός ειδικότητας

Τη διαμαρτυρία τους για την κλήση καρδιολόγων σε απολογία σχετικά με παραβάσεις στη συνταγογράφηση φαρμάκων, εξέφρασε, με επιστολή της, η Ενωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (ΕΕΚΕ) προς τον αντιπροέδρο του ΕΟΠΥΥ, Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Για πρώτη φορά στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η πώληση των Ελληνικών Ναυπηγείων

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνει για πρώτη φορά η  πώληση των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην γερμανική κοινοπραξία  HDW/Ferrοstaal. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ανακριτές κατά της διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμανίκα και  Γιώργος Ευαγγέλου, η πώληση φέρεται να προκάλεσε ζημία στο ελληνικό δημόσιο που ξεπερνά τα 53 εκατομμύρια ευρώ.

Στριπτίζ κόλαση από την Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε μπαλκόνι [βίντεο]

Μετά την Ιρίνα Σάικ, την Κένταλ Τζένερ, την Στέλα Μάξγουελ, ήρθε η σειρά της Αλεσάντρα Αμπρόσιο να πάρει μέρος στο ημερολόγιο του Love Magazine. Η Βραζιλιάνα καλλονή επέλεξε ένα σούπερ αποκαλυπτικό στριπτίζ, το οποίο κόβει την ανάσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν το παλιό κρασί ο Αλέξης... όσο πιο παλιά η ομιλία τόσο περισσότερο γέλιο

Ερημίτης, Ίσσος, Λίμνη Αντινιώτη στην ΚέρκΕρα δεν θα ξεπουληθούν στους ξένους... θα δωθούν τζάμπα:

10 πλοία δίνουν μάχη με κύματα που φτάνουν τα 30 μέτρα!

Αν δείτε αυτό το βίντεο το σίγουρο είναι είτε πως θα σας πιάσει ναυτία είτε πώς θα το σκεφτείται καλά πριν μπείτε ξανά σε κάποιο πλοίο. Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου φαίνονται 10 πλοία τα οποία κυριολεκτικά δίνουν μάχη με τα πιο επικίνδυνα, τερατώδη και φονικά κύματα τα γνωστά και ως «Rogue waves».

Ο σεφ που νοστίμισε το φαγητό των ασθενών του Τζάνειου

Ο κύριος Ιάκωβος Απέργης είναι ένας σεφ αλλιώτικος από τους άλλους.

Δεν θα τον βρείτε σε κανένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά η προσφορά του είναι ανεκτίμητη. Γιατί ο κύριος Απέργης είναι ο υπεύθυνος της κουζίνας στο Τζάνειο νοσοκομείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη ΝΔ αποφάσισαν να απαντούν στην κυβέρνηση με βίντεο.

Χθες η αξιωματική αντιπολίτευση επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τον μπαναμά Τσίπρα αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός στην Ελλάδα τον βαφτίζει «13η σύνταξη», ενώ όταν μιλάει στους εταίρους το αναφέρει «εφάπαξ». Σήμερα συμπλήρωσε την ανακοίνωσή της με το αντίστοιχο βίντεο.

ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ1 ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ... ΜΠΟΥΛΗ; Χαμηλές πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τέσσερα ελληνικά νησιά

Δύο τουρκικά F-16 και δύο F-4 προσομοίωσαν εικονικό βομβαρδισμό πάνω από Αγαθονήσι, Μακρονήσι, Ανθρωποφάγους και νήσο Κουνέλι

Aναβρασμός στη Σούδα μετά τη φήμη ότι επίκεινται απελάσεις μεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση και αναβρασμός επικρατεί στον καταυλισμό της Σούδας στο κέντρο της πόλης της Χίου. Η πληροφορία που διέρρευσε εντός του καταυλισμού ότι σε 15 ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαναπροωθήσεις στην Τουρκία όσων ατόμων η αίτηση ασύλου έχει απορριφθεί, σε συνδυασμό με τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού για πάνω από 10 ημέρες, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των μεταναστών.

Πρετεντέρης: Το κόλπο είναι γνωστό και το 2015 δούλεψε μια χαρά

Τώρα όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για να τους γλιτώσει ένα δημοψήφισμα σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η αδερφή της Kate Moss έριξε το Instagram με τις “καυτές” πόζες της! [pics]

Είναι μόλις 18 χρόνων και έχει ανάψει φωτιές... Ο λόγος για την Lottie Moss, την αδελφή της καλλονής Kate Moss, που βαδίζει στα χνάρια της και... δεν τα πάει και άσχημα. Η 18χρονη Lottie είναι μοντέλο και βρέθηκε για διακοπές στα Barbados και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Έπιασαν τον νεαρό που κλώτσησε γυναίκα στις σκάλες μετρό στο Βερολίνο [vid]

Ήταν πριν από λίγες μέρες που το σοκαριστικό περιστατικό του νεαρού να κλωτσά στην πλάτη γυναίκα που κατέβαινε τις σκάλες μετρό έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΣΟΦΟ! Αντιγριπικά εμβόλια τέλος... παρήγγειλαν λίγα

Αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν αντιγριπικά εμβόλια. Όσοι πρόλαβαν, καλώς!
Οι υπόλοιποι …του χρόνου πάλι! Το γεγονός κατήγγειλε προ ολίγου ο πρόεδρος του ΠΦΣ και του ΦΣΑ, Κώστας Λουράντος σε συνάντηση με δημοσιογράφους. Και συμφώνησαν μαζί του όλοι οι παριστάμενοι φαρμακοποιοί του ΔΣ καθώς -όπως φαίνεται- η καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ πέτυχε και ο κόσμος έσπευσε να εμβολιαστεί.

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Φρένο στις εισπρακτικές βάζει η Γ.Γ Καταναλωτή -Πότε θα μπορούν να επικοινωνούν με τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες

[Τα 'παμε αυτά: εμείς οι μαλ@κες που δεν δανειστήκαμε ή δανειστήκαμε λίγα και ξεχρεώσαμε θα πληρώσουμε τα φέσια των απατεώνων και ψώνιων που δανείστηκαν και λένε και δικό τους το σπίτι που έφτιαξαν με τις καταθέσεις άλλων...]

Μια φορά την εβδομάδα και όχι ανά δύο ημέρες που ισχύει σήμερα θα επιτρέπεται στις εταιρίες ενημέρωσης οφειλετών να επικοινωνούν με υπερχρεωμένους δανειολήπτες ενώ οι διατάξεις για την προστασία των οφειλετών θα ισχύουν και στις περιπτώσεις που η ενημέρωση γίνεται από δικηγόρους.

Σε 200 σχολεία στη Γερμανία διδάσκονται Αρχαία Ελληνικά - Τι λένε οι μαθητές

[Ο καθηγητής Γερμανικών (ο κ. "Αστακός"-Hummer :) ) μπήκε περιχαρής στην τάξη μας στην πρώτη Γυμνασίου και άρχισε να μας μιλάει Αρχαία... κι εμείς τον κοιτάγαμε σα χάνοι... φαντάζεστε την απογοήτευσή του με το καφριλίκι μας :))) ]

Να διαβάσουν, να μεταφράσουν και να εξηγήσουν τη σημασία του ποιέω καλούνται έντεκα 13χρονοι μαθητές στο γυμνάσιο Μπετόβεν της Βόννης. Τα παιδιά, καθισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, και έχοντας τοποθετήσει τα θρανία τους σε σχήμα Π, φαίνονται συγκεντρωμένα και προσπαθούν με την ερασμική προφορά να διαβάσουν τις δύσκολες και άγνωστες για αυτά λέξεις. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο υπομονετικός καθηγητής τους Ντίτερ Μπράουν τους ρωτάει επίμονα για τις ιδέες του Σωκράτη και τους εξηγεί τη διδασκαλία του.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΡΕ! ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσ/κης κατά των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την επίσχεση εργασίας

Για «νέες απειλές για επίσχεση εργασίας» στον ΟΑΣΘ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τη νέα επίσχεση εργασίας που ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, από την προσεχή Τετάρτη, εάν δεν πληρωθούν έως αύριο τα δεδουλευμένα.

Αποφυλακίζεται ο πιο ανώμαλος Άγγλος (αν και στη Μ. Βρετανία η ανωμαλία δεν έχει πάτο)

Σφοδρές αντιδράσεις για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Ένας άντρας που ασέλγησε σε 21 παιδιά, αναμένεται να κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος στους δρόμους του Yorkshire της Βρετανίας, το μέρος όπου έδρασε, μετά την απόφαση για αποφυλάκιση του, γεγονός που όπως είναι φυσικό προκάλεσε ένα κύμα οργής. Ο λόγος για τον Robert Smith, που ασελγούσε και κακοποιούσε παιδιά για 30 ολόκληρα χρόνια,διαπράττοντας ειδεχθή εγκλήματα.

Αυγενάκης: Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκανε λόγο για “ψευτομαγκιές” του κ. Τσίπρα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ότι τζογάρουν στις πλάτες των Ελλήνων.

Ο “Ρόκι” είπε όχι στον Τραμπ!

Στα 70 του πλέον ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει και πολύ ανάγκη από κυβερνητικές θέσεις... Κάπως έτσι έδειξε ότι εάν είναι να αναλάβει κάποιο ρόλο στη διακυβέρνηση Τραμπ αυτός θα είναι δικής του επιλογής. Αρνήθηκε, ευγενικά, να γίνει πρόεδρος...