23 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-«Βασικό ένστικτο» αλά ιταλικά από... ξεχασιάρα παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων!

Η όμορφη δημοσιογράφος του καναλιού TG 5, Costanza Calabrese «αγνόησε» το γυάλινο τραπέζι, κάθησε με ανοιχτά τα πόδια και προσέφερε πλήρη θέα του εσωρούχου της στους τηλεθεατές...

ΦΩΤΟ-Τρελό γέλιο στο Twitter με τη φώτο του Αλέξη με τα φυστίκια

Δείτε τι του γράφουν οι χρήστες του Twitter για τη φώτο που τον δείχνει να τρώει φιστίκια και να έχει μπροστά του το φρέντο κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη

ΝΔ: Οι εργολάβοι της λάσπης Καλογρίτσας-Βαξεβάνης εκτελούν συμβόλαια κατά της αντιπολίτευσης

Για εργολαβία λάσπης κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον εκδότη της εφημερίδας Documento κ. Καλογρίτσα και τον διευθυντή της, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η παγωμένη λίμνη Αώου στο Μέτσοβο

Ο χειμώνας βρίσκεται στα... καλύτερα του και δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες.

Ετσι, για 16η μέρα στο Νομό Ιωαννίνων,το θερμόμετρο παραμένει κάτω από το μηδέν. Δείτε το βιντεο του epirusgate  από την λίμνη Αώου στο Μέτσοβο με τα παγωμένα νερά.

Βίντεο: Ισπανός δήμαρχος προσέλαβε στρίπερ για χριστουγεννιάτικο δείπνο συνταξιούχων!

Σάλο προκάλεσε στη μικρή πόλη Λογιόζα ντελ Βάγιε της Ισπανίας η απόφαση του δημάρχου να αναθέσει τον τομέα της ψυχαγωγίας για το φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο των συνταξιούχων σε στρίπερ, ρισκάροντας... πολλαπλά εμφράγματα στην αίθουσα όπου είχαν συγκεντρωθεί οι ηλικιωμένοι δημότες του.

Το Μαρόκο είχε προειδοποιήσει τη Γερμανία δύο φορές για τον μακελάρη

Οι γερμανικές αρχές είχαν προειδοποιηθεί δύο φορές από το Μαρόκο για τον εξτρεμιστή μακελάρη που σκότωσε 12 ανθρώπους στο Βερολίνο αλλά προφανώς αγνόησαν (;) τις συστάσεις του.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Το κράτος εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκιο για αστυνομικούς σταθμούς που είναι κλειστοί!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Το κράτος εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκια για αστυνομικά τμήματα που έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.

Tο 2016 σε 15 συγκλονιστικές φωτογραφίες

Μπορεί το 2016 να τελειώνει, αλλά «αφήνει» πίσω του πολλές στιγμές, οι οποίες συγκίνησαν και προκάλεσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον
Το 2016 ήταν μία συγκλονιστική χρονιά, η οποία είχε πολλές δυνατές στιγμές από πολέμους, βία, φυσικές καταστροφές, πολιτικά δρώμενα.

Όταν η ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου καταλήγει στο γκρεμό! [vid]

Η προσπάθεια ενός φορτηγού να βγάλει ένα SUV από μια δύσκολη κατάσταση, είχε τη χειρότερη δυνατή κατάληξη.

Το μαύρο SUV –μάλλον ένα Honda CR-V προηγούμενης γενιάς– έχει γλιστρήσει κι έχει μείνει με τον ένα πίσω τροχό του κρεμασμένο στο κενό.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμένη φυλή του Αμαζονίου! Ζουν όπως οι πρόγονοί τους πριν 20.000 χρόνια!

Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες απομονωμένης φυλής του Αμαζονίου που τραβήχτηκαν από ελικόπτερο. Ζουν όπως οι πρόγονοί τους πριν από 20.000 χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας εύχεται καλά Χριστούγεννα σε Μουσουλμάνους.

Πόσο γέλιο να αντέξουμε με τον μπετόστοκο;

Σαμαράς «καρφώνει» τον Τσίπρα για τη… φιέστα στην Καλαμάτα

Για ανάλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κόψιμο της κορδέλας κάνει λόγο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

Χριστουγεννιάτικες ευχές με... υπονοούμενα για Σόιμπλε από το γραφείο Τύπου του ΥΠΟΙΚ


Μπράβο ρε παλικάρια ΣΥΡΙΖΑ! Πείτε τα επιτέλους στον σπαγγοραμένο! Να μη στέλνει ο αλήτης μερικά δις να διορίσετε Καρανίκες!

Συνοδεία σκίτσου και με υπονοούμενα που προκαλούν εύλογους συνειρμούς, δεδομένων των φραστικών επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη εναντίον του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, εκφράζει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα η ομάδα του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών.

Η νεαρή Συριζαία που έχει «τρελάνει» πρώην πρόεδρο κόμματος!

Πρώην πρόεδρος κόμματος και πρώην υπουργός έχει χάσει τα… μυαλά του με νεαρή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Φωτογραφία ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Το πτώμα του μακελάρη του Βερολίνου

Νεκρός, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Μιλάνο, τα ξημερώματα, έπεσε ο ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο Ανίς Αμρί.

ΦΑΓΟΠΟΤΙ! ΤΧΣ: Ζημίες 1,16 δισ. στο εννεάμηνο αλλά εκτόξευση "λειτουργικών και διοικητικών εξόδων"

Ζημιογόνο, όπως άλλωστε αναμενόταν, αποδείχθηκε το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2016 για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα.

Μέρκελ: Η Γερμανία θα αυξήσει τις απελάσεις

Την επιτάχυνση των απελάσεων όσων το αίτημα ασύλου έχει απορριφθεί ζήτησε από τον Τυνήσιο πρόεδρο η Ανγκελα Μέρκελ, με αφορμή το χτύπημα στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Η καγκελάριος τόνισε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι η Γερμανία θέλει να αυξήσει τον αριθμό των απελάσεων.

ΣΑ ΡΟΜΠΟΤ-TERMINATOR ΜΙΛΑΕΙ :)) Το μήνυμα του Ρονάλντο στα παιδιά της Συρίας (vid)

Ο Πορτογάλος σταρ αποφάσισε να στείλει μήνυμα στήριξης στα παιδιά της Συρίας. «Όλοι ξέρουμε ότι υποφέρετε πολύ. Είμαι ένας διάσημος παίκτης, όμως εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες. Μην χάνετε την ελπίδα σας.

Κύπρος: Δάσκαλος στη φυλακή για ξυλοδαρμό 10χρονου μαθητή

Ο 41χρονος προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στη μύτη του αγοριού

«Μαθήματα» στη φυλακή θα κάνει για τους επόμενους πέντε μήνες ένας Κύπριος δάσκαλος ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί ξυλοκόπησε 10χρονο μαθητή.

ΝΔ: Ο Τσίπρας μπέρδεψε Πρωταπριλιά με Χριστούγεννα-Κόβει κορδέλες για έργα που άλλοι προώθησαν

«Ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες για έργα που άλλοι σχεδίασαν, άλλοι δημοπράτησαν και άλλοι προώθησαν» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίσημη παράδοση τους τελευταίου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Μωρέας.

Τέλος στην αεροπειρατεία: Ελεύθεροι όλοι οι επιβαίνοντες -Παραδόθηκαν οι δράστες

Μετά από διαπραγματεύσεις οι αεροπειρατές της πτήσης AFRIQIYAH AIRWAYS αποφάσισαν να απελευθερώσουν τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος που κρατούσαν ομήρους, ενώ οι ίδιοι παραδόθηκαν στις Αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ-Είχε ορκιστεί πίστη στο ISIS ο μακελάρης-Άπειρος αλλά γενναίος ο ήρωας αστυνομικός που τον σκότωσε

- Μόλις 9 μήνες είχε στην "πλάτη" του ο αστυνομικός που σκότωσε τον μακελάρη του Βερολίνου
- Δεν είχε καν τελειώσει τη δοκιμαστική περίοδο ο 29χρονος Λούκα Σκατά
- Ο 36χρονος Κρίστιαν Μόβιο τραυματίστηκε στον ώμο από τα πυρά του Άνις Άμρι
- Νέο βίντεο ντοκουμέντεο με τον Τυνήσιο τρομοκράτη να ορκίζεται πίστη στο Ισλαμικό Κράτος
- Σε συναγερμό η Ιταλία, φοβούνται αντίποινα για τον θάνατο του Τυνήσιου τρομοκράτη
- ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BINTEO-Η Ραχήλ με την άλλη βλαμμένη επιτίθεται στα ΜΑΤ με... πούπουλα!

Μια διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας και άλλων φορέων έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών κατέληξε σε επίθεση με... πούπουλα, στα ΜΑΤ. Πρωταγωνίστριες η πρώην βουλευτής τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή αλλά και η Αυγή Βουτσινά, γνωστή από όταν ελευθέρωσε μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου.

Μητσοτάκης: Οι εκλογές φοβίζουν μόνο τον Τσίπρα-Η ΝΔ δεν θα κρατήσει ζωντανή αυτή την κυβέρνηση ποτέ

«Οι εκλογές φοβίζουν μόνο τον Πρωθυπουργό», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με τους πολιτικούς συντάκτες.

Α. Πανούτσος: Χριστουγεννιάτικη Κωμωδία

Του Αντώνη Πανούτσου

Στο σουρεαλιστικό θέατρο που λέγεται ελληνική κρίση ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σόιμπλε άρχισαν να παίζουν μια διασκευή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας. Του κλασσικού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς, που ένας φιλάργυρος δανειστής στην μέση βικτοριανή περίοδο μισεί τα Χριστούγεννα.

Βίντεο: Η πιο αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει ζευγάρι σ@ξ σε δημόσιο χώρο

Το αλκοόλ που είχε καταναλώσει το ζευγάρι των Ρώσων αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο

Τουλάχιστον αποτυχημένη θα πρέπει να χαρακτηριστεί η προσπάθεια ενός ζευγαριού Ρώσων να κάνουν σ@ξ σε δημόσιο χώρο όπως την κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Όταν ο Πολάκης στήριζε Καζάκη και δραχμή... μετά πήρε καρέκλα

Γελάστε με τον καραγκιόζη... Αντιγράφω από το chania-politis.blogspot.de

3/5/12
Ο Δήμαρχος Σφακίων Στηρίζει το ΕΠΑΜ στο Ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ

Το ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ» αποτελεί μια ενωτική εκλογική σύμπραξη κομμάτων και κινημάτων, πέρα από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Εδώ και αρκετό καιρό, ένας από τους αξιολογότερους Αυτοδιοικητικούς της Κρήτης, ο Δήμαρχος Σφακίων Παύλος Πολάκης, έχει εκφράσει την προτίμησή του προς το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο που συμμετέχει στο Ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ. Ο κ. Πολάκης απέστειλε μήνυμα...

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ! O Τσίπρας «υποσχέθηκε» δωρεάν διόδια το 2019… λόγω εκλογών

Την πάγια θέση του πως οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019 επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα εγκαίνια του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας. Ο πρωθυπουργός «έπαιξε» με την πρόβλεψη της σύμβασης που υποχρεώνει τον παραχωρησιούχο να είναι δωρεάν οι μετακινήσεις τις ημέρες των εκλογών.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΣΕΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Περίεργος συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στο τρένο Αλεξανδρούπολη - Αθήνα

Περίεργο περιστατικό λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Αθήνα.

«Μπάσταρδοι αστυνομικοί» φώναξε ο Τυνήσιος μακελάρης... και πήρε πούλο

Ο Τυνήσιος Άνις Άμρι φώναξε «μπάσταρδοι αστυνομικοί», πριν πέσει νεκρός έξω από το Μιλάνο, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με δυο ιταλούς αστυνομικούς, την περασμένη νύχτα, δήλωσαν οι υπεύθυνοι των ερευνών.

BINTEO-Απελευθερώθηκαν 65 όμηροι από το αεροπλάνο των αεροπειρατών στη Μάλτα

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της εταιρείας Afriqiyah Airways, με 118 επιβαίνοντες, που έχει προσγειωθεί στη Μάλτα.

Παιδικά χαμόγελα, ρακές και χοροί στη ΝΔ -Είπαν τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη [εικόνες]

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στα γραφεία της ΝΔ παιδιά και Κρητικοί.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο κτίριο της Πειραιώς, το μεσημέρι της Παρασκευής, τα παιδιά των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια τον Σύλλογο Κρητών Ασή Γωνιά.

ΠΣΟΦΟ! Παραπαίει η τουρκική οικονομία- Καταρρέει ο τουρισμός, βυθίζονται οι επενδύσεις

Η απόπειρα πραξικοπήματος και οι βομβιστικές ενέργειες «γονατίζουν» την τουρκική οικονομία ενώ μεγαλύτερη επίπτωση είναι η δραματική μείωση του τουρισμού.

Άγριος καυγάς σε δεξίωση γάμου! Ο πρώην της νύφης μοίρασε στους καλεσμένους φωτογραφίες της, να κάνει σ@ξ!

Στο χειρότερο εφιάλτη εξελίχθηκε η γαμήλια δεξίωση μιας νεαρής γυναίκας στο Τορόντο του Καναδά! Ενώ όλοι διασκέδαζαν και χόρευαν, ξαφνικά όλα τα τραπέζια των καλεσμένων γέμισαν από φωτογραφίες της νύφης... Το κακό ήταν ότι σε αυτές τις φωτογραφίες η νύφη ήταν γυμνή την ώρα που έκανε σ@ξ!

Έτοιμος να ακυρώσει συμφωνία δισεκατομμυρίων με την Lockheed Martin για τα F-35 ο Τραμπ!

Επανήλθε χθες στο ζήτημα της παραγγελίας μαχητικών αεροσκαφών F-35 από την Lecheed Martin ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, υπονοώντας αυτή τη φορά πως μπορεί να την ακυρώσει για μια άλλη, πιο συμφέρουσα οικονομικά για τις ΗΠΑ.

Βίντεο: Υδροστρόβιλος στην… Κρήτη

Στο νησάκι του Μόχλου του νομού Λασιθίου
Ένας υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στην Κρήτη χθες το μεσημέρι στο νησάκι του Μόχλου του νομού Λασιθίου.

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος από τη Λιβύη με 118 επιβαίνοντες: Προσγειώθηκε στη Μάλτα -Οι δράστες απειλούν να το ανατινάξουν

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος τύπου AIRBUS A320 της εταιρείας AFRIQIYAH AIRWAYS με 118 επιβαίνοντες το οποίο εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Λιβύη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ληστεία στο κέντρο της Λάρισας, ακινητοποίησαν τον δράστη οι πελάτες [εικόνες]

Ληστεία χωρίς… όπλο επιχείρησε να πραγματοποιήσει ένας 41χρονος σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο της Λάρισας, σήμερα το πρωί, όμως συνελήφθη άμεσα από την αστυνομία πριν προλάβει να διαφύγει.

DW: «Μάχη» για τη μονάδα της αυτοκινητοβιομήχανιας Tesla στην Ευρώπη

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla σχεδιάζει την κατασκευή μεγάλης μονάδας παραγωγής στην Ευρώπη. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών είναι σκληρός.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! O Σπίρτζης παραδέχεται τώρα ότι «η μείωση των διοδίων δεν είναι απλή υπόθεση»

Ενώ σε όλο τον προεκλογικό αγώνα ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν μοιράσει δεκάδες υποσχέσεις για τη μείωση της τιμής των διοδίων, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πρωτοστατεί μάλιστα σε κινητοποιήσεις του «Δεν Πληρώνω», ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9Fm», παραδέχεται τώρα ότι «η μείωση των τιμών δεν είναι απλή υπόθεση», καθώς εμπλέκονται και δεκάδες τράπεζες που έχουν παραχωρήσει τα δάνεια στις εταιρείες.

Τη μισή Ευρώπη διέσχισε ο Τυνήσιος που αιματοκύλησε το Βερολίνο-Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί που τον εξουδετέρωσαν-Ο Ιταλός πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην Μέρκελ-Πανηγυρίζουν τα γερμανικά ΜΜΕ

Είκοσι πολύτιμες ώρες για να ξεφύγει έδωσαν οι Γερμανοί στον Αμρί, ενόσω ανέκριναν λάθος πρόσωπο - Από τη Γερμανία πέρασε στη Γαλλία και από εκεί στην Ιταλία - Ερωτηματικό αν βρέθηκε στην Ιταλία ενώ κατευθυνόταν προς «ασφαλή εδάφη» ή αν θα έμενε στη χώρα υπό την προστασία «δικτύου»

Έχοντας διασχίσει πρώτα τη μισή Ευρώπη, οι ιταλικές αρχές εξουδετέρωσαν σήμερα τον υπ' αριθμόν 1, καταζητούμενο στη γηραιά ήπειρο, τον Τυνήσιο Ανίς Αμρί που φέρεται να αιματοκύλησε την χριστουγεννιάτικη αγορά στην καρδιά του Βερολίνου.

Αντίπαλος... εκλιπαρεί τον Νεϊμάρ να μην τον ξεφτιλίσει! (vid)

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Σαπεκοέσνε και πέρα από τον Νεϊμάρ, παραβρέθηκαν και παίκτες όπως οι Ρομπίνιο, Κακά, Γκάμπριελ Ζέσους και αρκετοί άλλοι.

Τσίπρας: Κόβει κορδέλες εγκαινίων σε δρόμους και σχολεία (που φτιάξαν άλλοι), αλλά... «οι εκλογές θα γίνουν το 2019»

Κορδέλες εγκαινίων σε δρόμους και σχολεία κόβει σήμερα στην Καλαμάτα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Με την επίσκεψή του στη Μεσσηνία συνεχίζει τις περιοδείες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίσθηκαν στην Κρήτη, αλλά το Μαξίμου αρνείται ότι έχουν προεκλογικό χαρακτήρα, ενώ και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας επανέλαβε αρκετές φορές από την πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2019». Οι κινήσεις του ωστόσο, δείχνουν άλλα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;


Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το logia starata . Kαθώς το σενάριο να έχουμε σύντομα εκλογές έως τον ερχόμενο Μάρτιο αποκτά όλο και μεγαλύτερες πιθανότητες και το πολιτικό ενδιαφέρον ανεβαίνει θέτει το ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίσετε αν γίνουν σύντομα εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη και απειλεί με... χάος τη ζωή στον πλανήτη μας

Τελείως απρόβλεπτες είναι οι συνέπειες από την ηλιακή έκλαμψη που «χτύπησε» το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας την Τετάρτη, αφού η τεράστια ποσότητα των ηλιακών ενεργειακών σωματιδίων που απελευθερώθηκαν μπορεί να επηρεάσει τη ζωή στη Γη με ακραία φαινόμενα του διαστημικού καιρού, προκαλώντας χάος στη ζωή μας.

Δήμος Αθηναίων: Λάθος χρέωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ανακοίνωση από τον Δήμο Αθηναίων για λάθος χρέωση του τέλους ακίνητης περιουσίας στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Τυνήσιος πήγε σε τζαμί του ISIS πριν και μετά την επίθεση

Ελάχιστες οι απαντήσεις, πολλά τα "γιατί" έως σήμερα το πρωί στο Βερολίνο για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Το ραδιόφωνο του Βερολίνου rbb δημοσίευσε στην ηλεκτρονική του σελίδα, βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Άνις Άμρι να βγαίνει από τζαμί της πόλης στη συνοικία Μοαμπίτ λίγο μετά την επίθεση.

Έγιναν viral -3 γυναίκες καταλαβαίνουν ότι είναι μόνες τους σε πτήση και κάνουν πάρτι στο αεροπλάνο! [εικόνες]

Την καλύτερη πτήση της ζωής τους έκαναν τρεις φίλες, όταν διαπίστωσαν πως ήταν οι μοναδικές που επέβαιναν σε πτήση των Βρετανικών αερογραμμών.

Χαράτσι 22% με το “πλαστικό χρήμα”Χαράτσι 22% με το “πλαστικό χρήμα”

Το αφορολόγητο συνδέθηκε με τη χρήση “πλαστικού χρήματος” για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, όμως υπάρχει και δεύτερη παγίδα.

Οι φορολογούμενοι για να έχουν αφορολόγητο θα πρέπει να συγκεντρώσουν συγκεκριμένο ποσό με βάση το εισόδημά τους.

Πρόεδρος κόμματος στο σκαμνί για «μαύρο χρήμα» από πρώην βουλευτή του;

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται αρχηγός πολιτικού κόμματος μετά τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει εναντίον του πρώην βουλευτής της παράταξης που τελικά αποχώρησε.