26 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις γιορτάζει τα 25 χρόνια απ΄την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και του κομμουνισμού

Η τελευταία πράξη της αποσύνθεσης της ΕΣΣΔ έλαβε χώρα στις 25 Δεκεμβρίου 1991 (είχε προηγηθεί η πτώση του τείχους του Βερολίνου το Νοέμβριο) όταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ανακοίνωσε την παραίτησή από τη θέση του Προέδρου της ΕΣΣΔ, την κατάργηση της θέσης του Προέδρου της ΕΣΣΔ και...

Σ. Κασιμάτης: Δημοκρατία σημαίνει ευτυχία

Γ​​ιατί, έχω την απορία, δεν είναι δημοκρατικό να ακολουθείς πολιτική ελέγχου των ελλειμμάτων; Γιατί, με άλλα λόγια, το να ξοδεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο είναι δημοκρατικό, ενώ το συμμάζεμα των δαπανών είναι αντιδημοκρατικό; Την απορία μου προκάλεσε η ομιλία του Τσίπρα, προ ημερών στο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, όπου έθεσε το ζήτημα με αυτούς ακριβώς τους όρους. (Αφού προηγουμένως, στο πλαίσιο αυτού που ο ίδιος ονόμασε «πολιτική διαπραγμάτευση», είχε κάνει σαν χαρωπό, παιχνιδιάρικο κανισάκι μπροστά στη Μέρκελ. Αλίμονο, άνευ ορατού αποτελέσματος. Οι Γερμανοί, ως γνωστόν, δεν είναι πολύ εκδηλωτικοί· η Μέρκελ γέλασε από μέσα της...).

Η εκρηκτική «χημεία» Ελλάδας - Γερμανίας

Οι παλινωδίες της κυβέρνησης συνεχίζονται, με τη χώρα να χάνει ταχύτατα όσα με πολλούς κόπους κέρδισε τους 16 μήνες μετά την αναγκαστική αλλά πάντως σωτήρια πολιτική αναστροφή της πλειοψηφίας, τον Αύγουστο 2015. Από τότε και μέχρι σήμερα, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ο στρατός των προπαγανδιστών της, ματαίως προσπαθεί να αποφύγει την αδήριτη αλήθεια: όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται, είναι «ελληνικές», ανεξαρτήτως των διαφωνιών που ενδεχομένως έχουν οι τεχνοκράτες.

Ο ΒΛΑΚΑΣ Σ.Ψυχάρης (που συναντιόταν κρυφά με Τσίπρα για να ρίξουν τον Σαμαρά) περιγράφει τώρα τον πολιτικό θάνατο του Τσίπρα

[Απίστευτος ηλίθιος που τώρα τρέχει για να σώσει έστω την προσωπική περιουσία του! Τον έπιασε κώτσο ο Τσίρπας. Τον στήριξε (θυμίζω ότι στις εκλογές της 25 Ιανουρίου 2015 τον είχε πρωτοσέλιδο) όσο μπορούσε και από τις φυλλάδες του (με τους Μαλούχους και Καρακούσηδες) και από το ραδιόφωνο με τους Ράβανους κ.λπ και πήρε πούλο μόλις τον έκανε Πρωθυπουργό! Τι άλλη απόδειξη της ηλιθιότητάς του ότι κατάφερε να κλείσει έναν κολοσσό; Και φυσικά οι απλοί ΝΔίτες...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! "Τσάκωσαν" τον Μοράλες να βλέπει π@ρνό!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο σοσιαλΗστής πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

OTAN EMΦΑΝΙΖΕ ΣΑΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕ; FAZ: Απογοητευμένος ο Τσακαλώτος γιατί δεν προχωρά η αξιολόγηση

«Για τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ακόμη και οι χριστουγεννιάτικες ευχές αποτελούν έναυσμα για μία οργισμένη καταγγελία», αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ, με τίτλο: «Καταγγελτικές χριστουγεννιάτικες ευχές από την Αθήνα».

Εντέν Αζάρ: Έπαιζε.. μεθυσμένος και πέτυχε χατ-τρικ! (βίντεο)

Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι αποχαιρέτησε το 2012 την Λιλ με χατ τρικ, σε ένα παιχνίδι που έπαιζε άυπνος και μεθυσμένος

Η Κίνα «χτυπάειΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ» την Lockheed: Παρουσίασε νέο μαχητικό που κοντράρει τα F-35

Η Κίνα δοκίμασε με επιτυχία το νεότερο δικινητήριο μαχητικό αποφυγής ραντάρ τύπου stealth πέμπτης γενιάς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές στον τομέα των αερομεταφορών. Το FC-31 Gyrfalcon μπορεί να μεταφέρει 8 τόνους όπλων και λέγεται ότι είναι αξίας περίπου 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΗΠΑ: Μουσουλμάνος ΚΑΦΡΟΣ Δημοκρατικός πανηγυρίζει για την συντριβή του Τουπόλεφ- «Γιατί μόνο 92; Χωρούσαν 180!»

Σάλο προκάλεσε στις ΗΠΑ στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος στην Καλιφόρνια όταν πανηγύρισε για την πτώση του μοιραίου ρωσικού Τουπόλεφ.

Τραγωδία στην Ουγκάντα: Ξεκληρίστηκε ποδοσφαιρική ομάδα και οπαδοί της - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι τους γιόρταζαν στο πλοιάριο όταν χωρίς να το αντιληφθούν, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στη μία πλευρά και αυτό αναποδογύρισε.

Δύο ημέρες μετά το μακελειό στο Βερολίνο ο Αμρί καταδίωξε γυναίκα στη Γαλλία

Ο 24χρονος Τυνήσιος ακολούθησε για μισή ώρα μία Βρετανίδα τουρίστρια - Σύμφωνα με τη γυναίκα ο τρομοκράτης ήταν τραυματισμένος
Δύο ημέρες αφότου σκόρπισε το θάνατο στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, ο 24χρονος Τυνήσιος Ανίς Αμρί καταδίωξε γυναίκα στη Γαλλία.

Eπιμένει ο πρόεδρος της Τσεχίας: Δεν θέλουμε μουσουλμάνους μετανάστες -Ανίκανη η ΕΕ

Την άρνησή του να δεχθεί η Τσεχία μουσουλμάνους μετανάστες, επανέλαβε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν επανέλαβε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα.

ΛΑΘΡΟΦΑΤΣΕΣ έβαλαν φωτιά σε άστεγο στο Βερολίνο – Η αστυνομία έδωσε τις φωτογραφιές των υπόπτων

Τις φωτογραφίες επτά υπόπτων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστέγου σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Κούλογλου: Σόιμπλε και Eurogroup θα μας πάνε σε εκλογές! Δεν θα κλείσει η αξιολόγηση

Τι έγινε σύντροφοι; Νευράκια τώρα που ανακαλύψατε ότι για τον Σόιμπλε ήσασταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα υπέγραφαν ότι δεν υπέγραφε ο Σαμαράς; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

"Άρωμα" εκλογών, με ευθύνη του Eurogroup και προσωπικά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπάρχει στην ατμόσφαιρα", όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Ο Τέβεζ άφησε πίσω Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα παίρνει 723.000 ευρώ την εβδομάδα στην Κίνα

Η Κίνα έχει κάνει... επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διότι η κατάσταση που επικρατεί στο κινεζικό ποδόσφαιρο και τα χρήματα που δαπανούνται για έναν ποδοσφαιριστή, είναι εξωπραγματικά, κάτι που φάνηκε και στις δύο μεταγραφές των Όσκαρ και Κάρλος Τέβες.

Τουρκικό πλοίο προσάραξε έξω από την Κω -Η απαίτηση του καπετάνιου που απορρίφθηκε [εικόνες]

Tουρκικό πλοίο προσάραξε σε απόσταση μόλις σαράντα μέτρων από την βορειοδυτική ακτή της Κω, στην περιοχή Αμμόγλωσσα.

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία και το μήνυμα που ανέβασε στο facebook

Σε χαλαρή και εορταστική διάθεση, ο Βασίλης Κικίλιας ανήρτησε στο facebook μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία είναι μαζί με τον σκύλο του.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ! Αποφύγετε την Ελλάδα, είναι επικίνδυνος προορισμός

Με ένα δημοσίευμα-μαχαιριά για τον τουρισμό, η βρετανική Express συγκαταλέγει την Ελλάδα στους επικίνδυνους προορισμούς και καλεί τους Βρετανούς να την αποφύγουν.

Π Σ Ο Φ Ο ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ! Τελικά η βασίλισσα Ελισσάβετ ήταν όντως υπέρ του Brexit: «Γιατί απλά να μην φύγουμε από την ΕΕ;»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί απλά να μην βγούμε από την ΕΕ;». Με την φράση αυτή η Βασίλισσα Ελισσάβετ είχε αποκαλύψει την προτίμησή της για Brexit.

Τζορτζ Μάικλ, ο γενναιόδωρος: Βοηθούσε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς να το «φωνάζει»

Είχε προσφέρει 18.000 ευρώ σε μια γυναίκα που δεν γνώριζε για να κάνει εξωσωματική - Το φιλοδώρημα των 6.000 ευρώ σε μια φτωχή σερβιτόρα - Στήριζε επί δεκαετίες με δωρεές εκατομμυρίων φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Φωτογραφίες: Ο ουρανός του Ηρακλείου… μεγαλούργησε - Εμφανίστηκε διπλό ουράνιο τόξο

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το χριστουγεννιάτικο δώρο του ηρακλειώτικου ουρανού στους ρομαντικούς αιθεροβάμονες

Έκανε «ντου» στο ΕΚΑΒ ο Πολάκης

Την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Αθήνα επισκέφθηκε το πρωί ("πρωί" εννοούμε κατά τις 12 όταν ξύπνησε μετά από το χθεσινό φαγοπότι) των Χριστουγέννων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Συνελήφθη και ο... καφετζής της εφημερίδας Cumhuriyet -Για προσβολή του Ερντογάν

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τον διαχειριστή του καφενείου της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Cumhuriyet, με την κατηγορία της προσβολής του προέδρου της χώρας, επειδή φέρεται να είπε ότι δεν θα σέρβιρε τσάι στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

«Δολοφονικός» Ράμσεϊ – Έφαγε και τον Τζορτζ Μάικλ

Σε ανέκδοτο έχει εξελιχθεί το «σκορ» του Άαρον Ράμσεϊ με τα… δολοφονικά γκολ.

Έλεγαν ότι κάθε φορά που ο Άαρον Ράμσεϊ σκοράρει και κάποιος παγκοσμίως γνωστός χάνει τη ζωή του.

ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ! Ποιος «γαλάζιος» βουλευτής αποχωρεί από την ενεργό δράση;

Πρόκειται για τον ήρωα που όταν έμαθε το πόπολο ότι έχει διορίσει στη Βουλή την κόρη του, τον άντρα της, την αδερφή του άντρα της και την γυναίκα του γιού του, μας είπε ότι "έχει έναν γιο άνεργο και δεν τον βόλεψε"... ε καιρός να τον βολέψει ο Κυριάκος στο ψηφοδέλτιο και να τον βγάλουν τα γίδια με τα μπούνια...

Έχοντας συμπληρώσει δεκαετίες "προσφοράς" (και ζήτησης) στο βουλευτικό αξίωμα, λέγεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Χαμός στο internet από τις γυμνές φωτογραφίες της τροφαντής παίκτριας reality!

Είναι πρώην παίκτρια του Big Brother και οι γυμνές της φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η 48χρονη Lisa Appleton, έχασε αρκετά κιλά και θέλησε να το δείξει στον κόσμο με μια ....ολόγυμνη φωτογράφιση!

Γεωργιάδης: Ταπεινωτική η επιστολή Τσακαλώτου στον Ντάισελμπλουμ

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «η ιδέα πως αναγκάστηκε να στείλει ταπεινωτική επιστολή, ορκιζόμενη ότι δεν θα το ξανακάνει, σαν παιδί του δημοτικού, πλήττει την υπερηφάνεια κάθε Έλληνα»

Τι ξεφτίλα γιά τον Δήμο των Αθηναίων και γιά την χώρα !!!

Η ακίνητη ρόδα με τα άδεια βαγόνια στο Σύνταγμα είναι το τέλειο μνημείο της ελληνικής προχειρότητας, του ελληνικού ωχαδελφισμού, των ελληνικών αποφάσεων που παίρνονται στο πόδι χωρίς ο παράγων χρόνος να συμμετέχει πουθενά στις αποφάσεις.

ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-Έτσι θα στείλουμε τον Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA!

Φέτος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς και η χρονιά μπορεί να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα για εκείνον, εφόσον επιλεγεί στο All Star Game του NBA!

Ποιοι υποχρεούνται σε δαπάνες με κάρτα, ποιες οι εξαιρέσεις και τα πρόστιμα (παραδείγματα)

Δίκοπο µαχαίρι αποδεικνύεται ο νέος νόµος για το πλαστικό χρήµα, αφού εκατοµµύρια µισθοσυντήρητοι απειλούνται µε πρόσθετους φόρους και έξτρα χρεώσεις για τις αγορές που θα κάνουν µε κάρτες από 1.1.2017.

Κυβέρνηση μόνη, αυτοσχεδιάζει… και αποδέχεται "κόφτη" χωρίς αστερίσκους

Και τώρα, τι; Η κυβέρνηση – έστω και με non paper με συντάκτη το Μαξίμου, ανήμερα της γιορτής των Χριστουγέννων- έσπευσε να δώσει στην δημοσιότητα την δική της εκδοχή για την συμμόρφωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τις υποδείξεις των Ευρωπαίων εταίρων και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).

«Διαμένει στο σπίτι του κομμουνιστού Καζαντζάκη»: Ο απόρρητος φάκελος κοινωνικών φρονημάτων του Στρατή Τσίρκα

«Χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Στρατής Τσίρκας και διαμένει στο σπίτι του κομμουνιστού Καζαντζάκη» αναφέρει ο απόρρητος φάκελος κοινωνικών φρονημάτων του συγγραφέα της τριλογίας «Ακυβέρνητες πολιτείες.»

Βοήθημα 617 εκατ. ευρώ έναντι μέτρων 14 δισ. ευρώ

Στα 14 δισ. ευρώ ανέρχονται τα δημοσιονομικά μέτρα της περιόδου 2015-2018, εκ των οποίων τα περίπου 5 δισ. ευρώ θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά. Τα σκληρότερα και μεγαλύτερης απόδοσης μέτρα εφαρμόστηκαν φέτος και ανήλθαν σε 6,3 δισ. ευρώ, από τα οποία τα περισσότερα αφορούσαν αυξήσεις φόρων και επιβολή νέων.

ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη μέσα στο σπίτι της στου Ρέντη

H κοπέλα έβαλε τις φωνές και έτρεψε σε φυγή τον επίδοξο βιαστή της

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Πακιστανού για απόπειρα βιασμού μιας 12χρονης από την Αλβανία προχώρησε η αστυνομία στου Ρέντη το βράδυ της Κυριακής.

Κρήτη: Το παγωμένο εκκλησάκι στον Ψηλορείτη που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]

Τα χιόνια κάλυψαν ακόμα και το εσωτερικό της εκκλησίας με τις φωτογραφίες να εντυπωσιάζουν. Μαγευτικές εικόνες Χριστουγέννων βγαλμένες από παραμύθι κυριαρχούν στα Ανώγεια...

Η ζωή της Ντίλμα Ρούσεφ μακριά από την εξουσία: Ζει στο σπίτι της μητέρας της, κυκλοφορεί μόνη της

Τέτοια εποχή πέρυσι, η Ντίλμα Ρούσεφ διένυε τη δεύτερη θητεία της, ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βραζιλίας.

Ζούσε σε παλάτι, πήγαινε σε δεξιώσεις με τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Ανγκελα Μέρκελ και στην πρωινή της βόλτα με το ποδήλατο την ακολουθούσε μία στρατιά από σωματοφύλακες.

Ο Πακιστανός ΗΛΙΘΙΟΣ απείλησε το Ισραήλ με πυρηνικό πόλεμο εξαιτίας ψεύτικης είδησης

Μία ψεύτικη είδηση προκάλεσε απειλές για πυρηνικό πόλεμο, ανάμεσα στο Πακιστάν και το Ισραήλ.

Ολα ξεκίνησαν όταν το AWDNews δημοσίευσε στις 20 Δεκεμβρίου δηλώσεις του πρώην υπουργού Αμυνας του Ισραήλ, Μόσε Γιααλόν, που απειλούσε να καταστρέψει το Πακιστάν αν έστελνε στρατεύματα στη Συρία.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι εντόπισε ομαδικούς τάφους στο Χαλέπι

Τα πολύ σοβαρά, τρομοκρατικά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθησαν στη Συρία καταγράφονται προσεκτικά και θα τους δοθεί η μέγιστη δημοσιότητα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Τουπόλεφ: Βρέθηκαν τμήματα της ατράκτου -Τα 4 σενάρια της τραγωδίας-Δεν φορούσαν σωσίβια οι επιβάτες

Τέσσερις εκδοχές εξετάζουν ως πιθανότερες οι αρχές για τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, μεταξύ των οποίων είναι η τεχνική βλάβη και το ανθρώπινο λάθος, ανέφερε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας, ενώ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η άτρακτος του αεροσκάφους

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο δολοφόνος του Ρώσου πρεσβευτή πληρωνόταν από το κόμμα του Ερντογάν

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη τουρκικών ΜΜΕ, ότι ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον Ρώσο πρεσβευτή στην Αγκυρα πληρωνόταν από το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν.

Εθνική ομάδα: Οι ευχές των διεθνών και του Σκίμπε για τις γιορτές (vids)

O ομοσπονδιακός τεχνικός και οι διεθνείς ευχήθηκαν σε όλους τους Έλληνες μέσω του επίσημου καναλιού της εθνικής ομάδας στο youtube.

Παραδόθηκε ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη

Ένας 27χρονος ναυτικός παρουσιάστηκε πριν από λίγο στις αρχές ισχυριζόμενος ότι είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών από τις Μοίρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τζορτζ Μάικλ στην Αθήνα τo 2007, με την ελληνική σημαία στη σκηνή-Τον αποχαιρετούν οι δάσημοι-Η ζωή του θρύλου

«Ευχαριστώ για τα 25 χρόνια», είχε πει στα ελληνικά

Μια από τις σπουδαιότερες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα ήταν η εμφάνιση του Τζορτζ Μάικλ, που πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 ετών, τον Ιούλιο του 2007.

Πύργος: Δύο συλλήψεις ΓΥΦΤΩΝ για τη φωτιά σε τσαντίρια -Ψάχνουν αυτούς που επιτέθηκαν στους πυροσβέστες

Δύο άνδρες, 19 και 24 ετών, συνέλαβε η αστυνομία, τα οποία κατηγορούνται ότι έβαλαν τη φωτιά στον καταυλισμό Ρομά στον Πύργο, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Τζόρτζ Μάικλ: Πέθανε στα 53 του ο διάσημος τραγουδιστής


Υποβλήθηκε σε τραχειοτομή, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Σοκ στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα προκαλεί η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.