28 Δεκεμβρίου 2016

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τα 64 ακίνητα (τα 24 είναι πάρκινγκ!) και τους 34 τραπεζικούς λογαριασμούς

Το πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τις 64 εγγραφές ακινήτων... ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (με τους Οικολόγους Πράσινους) Γιώργος...

Πήραν το μυστηριώδες φορτίο από το τουρκικό που προσάραξε στην Κω! ΒΙΝΤΕΟ

Υπό βροχή έγινε σήμερα το μεσημέρι η μεταφορά του μυστηριώδους φορτίου από το τουρκικό πλοίο ALCATRAS που προσάραξε στην Κω, σε άλλο τουρκικό πλοίο που ήρθε για να παραλάβει το φορτίο.

«Ασυνόδευτες» νύφες -Το νέο φαινόμενο στο λαθρομεταναστευτικό

Ενα νέο φαινόμενο εμφανίζεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης.

Πρόκειται για τις «ασυνόδευτες νύφες» όπως τις αποκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας. Πιο απλά, ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν παντρευτεί ενήλικους πρόσφυγες ή μετανάστες.

Έβαλε μάσκα για να καλύψει τη γύμνια της αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για χάρη μιας φωτογράφισης για επαγγελματικούς λόγους, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Jenny Scordamaglia, έβγαλε τα ρούχα της, αλήφθηκε με χρυσή μπογιά και κράτησε στα χέρια της μια μάσκα λαγού…

Κλείδωσαν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ μέσα σε κατάστημα στην Πάτρα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σε κατάστημα ρούχων στην Πάτρα με τους ιδιοκτήτες να κλειδώνουν μέσα στο μαγαζί υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Τα παράξενα στα πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών - ΒΙΝΤΕΟ

Καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων αλλά και μηδενικά εισοδήματα περιλαμβάνουν τα πόθεν έσχες των υπουργών και των βουλευτών της Βουλής, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Κούνεβα ρε μαλ@κα ΣΥΡΙΖΑίε! Καθαρίστρια με καταθέσεις πάνω από 340.000€ (πριν γίνει ευρωβουλευτής)


[Αφιερωμένο σε όλους τους μαλ@άκες γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς που έφαγαν τα χρόνια τους διαβάζοντας και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να βολεύονται καθαρίστριες με το 60-70% του εισοδήματός τους που θα τους παίρνει ο Τσίπρας από 1η Ιανουαρίου]

Μεγάλο όγκο τραπεζικών καταθέσεων, που προκαλούν εντύπωση, διαθέτει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η πρώην καθαρίστρια με έντονη συνδικαλιστική δράση που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο όταν...

Τι λέει ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου για την εμπλοκή του σε κύκλωμα εκβιαστών [vid]

Σε κύκλωμα εκβιαστών ενεπλάκη το όνομα του γιου του Γιώργου Γερολυμάτου. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, αλλά και μιας σχολής Τάε Κβον Ντο. Ο ίδιος μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

ΤΟΥ 'ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ-Σπυροπούλου: Πόσο κοστίζει η τσάντα με την οποία κάνει βόλτες στην Αράχωβα;

Καθίστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και πάρτε βαθιές ανάσες!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκουράζεται αυτές τις μέρες μακριά από το πλατό του Σπίτι μου σπιτάκι μου, αφού οι εκπομπές της είναι μαγνητοσκοπημένες. Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία για μια βόλτα στην Αράχωβα.

ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ! Βαρβιτσιώτης: Ζητούνται απαντήσεις στις καταγγελίες για τη διαχείριση των κονδυλίων του προσφυγικού

Το γεγονός ότι μένουν αναπάντητες οι καταγγελίες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ

Μυστήριο με την παραμόρφωση του φλοιού της Γης στον Κορινθιακό Κόλπο

Σύμφωνα με τα ευρήματα των επιστημόνων, η παραμόρφωση δεν δικαιολογείται, καθώς απουσιάζει η έντονη σεισμική δραστηριότητα

Ερωτηματικά προκαλεί στους επιστήμονες η παραμόρφωση του φλοιού της Γης στον Δυτικό Κορινθιακό Κόλπο.

ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Το πόθεν έσχες Σαμαρά-Καραμανλή

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του για το οικονομικό έτος 2015, ο Αντώνης Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ, έχει φορολογούμενα εισοδήματα 54.982 ευρώ και αφορολόγητα 51.279 ευρώ.

Δημοσκόπηση: Οι Γερμανοί δεν κατηγορούν την Μέρκελ για την επίθεση στο Βερολίνο

Μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, η Ανγκελα Μέρκελ δέχθηκε πολιτικές πιέσεις για την επιλογή των «ανοιχτών θυρών» απέναντι στους πρόσφυγες. Ομως, οι πολίτες φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

ΟΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ! Ζάπλουτοι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

Υψηλές καταθέσεις και εισοδήματα για τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη - Η γενική εικόνα του πολιτικού προσωπικού είναι ότι τα... βολεύει από καλά έως άριστα σε αυτές τις δύσκολες (για άλλους, όμως) εποχές - Ο έλεγχος των δηλώσεων δεν έδειξε προβλήματα, ωστόσο προκύπτουν ερωτήματα για κάποιες περιπτώσεις

Απίστευτο βίντεο: Τα τρένα διασχίζουν... αυτοκινητοδρόμους στο Αζερμπαϊτζάν!

Έχει συμβεί να αποκοπεί τρένο από τις ράγες και να ισοπεδώσει τα πάντα γύρω του. Έχει συμβεί αυτοκίνητο να παραβιάσει διάβαση και να επέλθει η τραγωδία. Έχουν συμβεί διάφορα. Όμως τρένο να βγαίνει από... πλατεία παρακείμενη σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο και να διασχίζει κάθετα την άσφαλτο, ενώ τα αυτοκίνητα περνούν γύρω του με μεγάλη ταχύτητα, δεν έχει ξανασυμβεί. Συνέβη, όμως, στο Αζερμπαϊτζάν!

Ο Νετανιάχου απείλησε με πόλεμο τη Νέα Ζηλανδία... και πήρε τον πούλο!

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας προειδοποιώντας τον ότι η στήριξη για την απόφαση των εποικισμών ισοδυναμεί με «κήρυξη πολέμου»

ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ! Τασία με εισόδημα 399€-Χουλιαράκης με όλα τα λεφτά έξω-Πάλλης με εισόδημα 19.000, καταθέσεις 360.000€

Σε τράπεζα του εξωτερικού διατηρεί τον κύριο όγκο των τραπεζικών της καταθέσεων η Θεανώ Φωτίου. Συγκεκριμένα, η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κρατά δύο παλαιούς λογαριασμούς στην Natwest που το 2013 είχαν 95.550 λίρες Αγγλίας και το 2014 έπεσαν σε 93.117 λίρες Αγγλίας.

Απώλειες άνω του 50% καταγράφει στα εισοδήματά του ο Παύλος Πολάκης κατά την περίοδο 2012 – 2014. Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ίδιος στο πόθεν έσχες του, το 2012 είχε εισοδήματα 119.592 ευρώ, το 2013 45.141 ευρώ και το 2014 54.436 ευρώ.

ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και η... μιζέρια του πλούτου

Νέο μέλος στο golden club του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 καθώς η Ευφροσύνη (Φρόσω) Καρασαρλίδου εμφανίζει τραπεζικούς λογαριασμούς (κοινούς με τον σύζυγό της Παναγιώτη Παρχαρίδη) ύψους…

Τι απαντά η εταιρεία που εγκατέστησε τη ρόδα στο Σύνταγμα

Κρίμα πάντως που δεν στήθηκε η ρόδα... χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αλλόφρονες κάφρους Αθηναίους να ποδοπατούνται για να ανέβουν τζάμπα στη ρόδα

Ανακοίνωση-απάντηση για την εγκατάσταση της ρόδας στο Σύνταγμα εξέδωσε η εταιρεία που είχε αναλάβει να την τοποθετήσει έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία που είχε διεξαχθεί και είχε κερδίσει τον διαγωνισμό.

Το πόθεν έσχες του Πάκη-Τα ακίνητα που έχει με τη σύζυγό του


Φορολογητέο εισόδημα 124.921,70 ευρώ και αφορολόγητο 51.077,34 ευρώ δήλωσε για το 2013 ο Προκόπης Παυλόπουλος για το 2013.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ! Ο βουλευτής με ετήσιο εισόδημα… 27 ευρώ

Σχεδόν μηδενικό εισόδημα δήλωσε στο πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015 (έτος 2014) βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Οι Wham δεν ήταν μόνο ο Τζορτζ Μάικλ - Δείτε τι κάνει σήμερα το δεύτερο μέλος τους

Ο σταρ των Wham ήταν ο George Michael. Ο Andrew Ridgeley ήταν ο «άλλος» που λίγοι ήξεραν το όνομά του. Ήταν ο «σιωπηλός» μουσικός του διάσημου βρετανικού pop συγκροτήματος της δεκαετίας του ’80. Περιστασιακά έγραφε τραγούδια, έκανε φωνητικά κι έπαιζε διάφορα όργανα, όπως κιθάρα, συνθεσάιζερ και ντραμς.

ΝΔ για Μαξίμου: Ψεύτικες υποσχέσεις εντός χώρας, υποταγή εκτός

Για ανευθυνότητα, διγλωσσία και τυχοδιωκτισμό κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση δια του τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος Χρήστου Σταϊκούρα, και επαναλαμβάνει το αίτημα για εκλογές.

Πρετεντέρης: Τα ευχάριστα είναι ότι κερδάμε...


"Τα δυσάρεστα είναι πως το ξέρουμε μόνο εμείς", σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Παπαδημούλης ρε μαλ@κα μου! Σκέφτεται τον φτωχό με καταθέσεις 1 εκατ. και πλήθος μετοχών

Ένα από τα ισχυρότερα πόθεν έσχες με λογαριασμούς του ιδίου και της συζύγου του που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και πλήθος μετοχών έχει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους πρωτεργάτες του Ευρώ

Απεβίωσε την Τρίτη σε ηλικία 85 ετών, ο πρώην πρόεδρος της Bundesbank ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την εισαγωγή του ευρώ στη Γερμανία και προετοίμασε την ευρωπαϊκή νομισματική ένωση, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική κεντρική τράπεζα.

BINTEO-Ο Ironman είναι πραγματικότητα: Δείτε το πρώτο επανδρωμένο ρομπότ από κορεατική εταιρία!

O Ironman, ο σιδερένιος προστάτης των αδυνάμων, που παίρνει ζωή από τον Τόνι Σταρκ, και έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, φαίνεται πως δεν είναι μόνο μέσα στη φαντασία (;) της Marvel. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Hankook Mirae Technology κατάφερε να κατασκευάσει ένα πρωτότυπο επανδρωμένο ρομπότ, το οποίο διαθέτει δύο μεταλλικούς βραχίονες που ζυγίζουν περίπου 130 κιλά έκαστος.

Το κόλπο των Καναδών «Καρντάσιαν» που τις οδήγησε στη φυλακή: Πηδούσαν Άραβες και μετά τους εκβίαζαν [εικόνες]

Η Τζιότι και η Κρίαν Μαθάρου είναι οι Καναδές Καρντάσιαν, με τις «καυτές» καμπύλες τους να αιτιολογούν τον χαρακτηρισμό.

Μιχαλολιακος ρε μαλ@κα μου! Σκέφτεται τον φτωχό Έλληνα όταν με Ζαρούλια βγάζουν 200.000€ το χρόνο και έχουν καταθέσεις 240.000€

Οικογενειακά εισοδήματα ύψους 244.607 ευρώ δήλωσαν στην κοινή τους δήλωσε ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του, βουλευτής της ΧΑ Ελένη Ζαρούλια στη δήλωση του 2013.

Βενεζουέλα: Αναγκάζονται να πουλήσουν τα υπάρχοντα τους για να θάψουν τους νεκρούς τους [εικόνες]

Η οικονομική κρίση στη Βενεζουέλα έχει αφήσει στα… αζήτητα έναν μεγάλο αριθμό νεκρών, αφού οι συγγενείς τους δεν έχουν χρήματα για την κηδεία.

Ποιος βουλευτής δήλωσε εισόδημα 787 ευρώ;

Πρόκειται ενδεχομένως για τον βουλευτή με τα χαμηλότερα εισοδήματα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015 (χρήση 2014).

Ο Βαρουφάκης απαντά για την επιχείρησή του και αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι με οικονομικά

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει εισοδήματα 89.840 ευρώ τα οποία δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση, καθώς το 2014 δεν ήταν βουλευτής.

ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ! «Τέρμα» το συσσίτιο για τους λάθροι – Θα τους δίνουν χρήματα με κάρτα

Μετά από τα περιστατικά παραβατικότητας στα κέντρα κράτησης μεταναστών στα νησιά, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ανακοίνωσε τη δημιουργία μικρότερων κέντρων, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων

Τσακαλώτος: «Ορκίστηκε» διαρκή αφοσίωση στο Μνημόνιο και τώρα νιαουρίζει κατά του Σόιμπλε

Σε ειρωνικό ύφος, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τα βάζει εκ νέου με την πολιτική του Γερμανού ομολόγου του, λέγοντας ότι, στην ουσία, οδηγεί την «Γηραιά Ήπειρο» σε διάσπαση

2016: Μια χρονιά... διαστημική – Ολες οι ιστορικές ανακαλύψεις και αποστολές του έτους

Λίγους μήνες πριν μπει το 2016, η NASA ανακοίνωνε πως βρήκε νερό στον Αρη. Λίγες ημέρες πριν τελειώσει, μπορούμε να πούμε πως το 2016 ήταν μια χρονιά... διαστημική.

Πετροβόλησαν το αυτοκίνητο του Μάκρι -Δεν τραυματίστηκε ο πρόεδρος της Αργεντινής

Επίθεση με πέτρες έκανε μία ομάδα Αργεντινών στο αυτοκίνητο του προέδρου της χώρας, Μαουρίτσιο Μάκρι.

ΒΙΝΤΕΟ-Δήμος Αθηναίων: Ένα... μπακαλόχαρτο, τα πρακτικά για τη ρόδα! Παραιτήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

- 38.500 θα δοθούν ΜΟΝΟ για τις αμοιβές των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στο Θησείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
- Περίπου 170.000 ευρώ το συνολικό κόστος
- Εξοργιστικό τέλος στο σίριαλ με τη ρόδα παρατήρησης που τελικά... ξεστήθηκε
- Αποκαλύψεις για παγοδρόμιο που είχε την ίδια τύχη!
- ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο Φρανσουά Ολάντ έδωσε χάρη στην Ζακλίν Σοβάζ

Η υπόθεση της Ζακλίν Σοβάζ είχε συνταράξει τη γαλλική κοινή γνώμη το 2012, όταν η γυναίκα είχε συλληφθεί και είχε ομολογήσει πως είχε δολοφονήσει το σύζυγό της. Στη δίκη που ακολούθησε η Ζακλίν Σοβάζ αποκάλυψε πως επί δεκαετίες η ίδια και οι κόρες της είχαν πέσει θύματα άγριων ξυλοδαρμών ακόμη και βιασμών από τον σύζυγο, Νορμπέρτ Μαρότ.

Πέθανε ο «βασιλιάς των αποδράσεων» -Είχε δραπετεύσει από φυλακές βάζοντας βαζελίνη στο σώμα του

Ο 39χρονος Ανανίας Μάτε, ο διαβόητος κρατούμενος της Νότιας Αφρικής που κατάφερε να δραπετεύσει δύο φορές από φυλακές υψίστης ασφαλείας, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Ντέρμπαν όπου νοσηλευόταν με γαστρεντερολογικά προβλήματα, ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικές αρχές.

Στα 16 του τον αποπλάνησε η δασκάλα του - Έξι χρόνια μετά σκότωσε εκείνη και τον γιο τους

Όλο και πιο συχνά στις μέρες μας βγαίνουν στη δημοσιότητα ιστορίες για δασκάλες ή δασκάλους που αποπλανούν ανήλικους μαθητές ή μαθήτριές τους, με κάποια περιστατικά μάλιστα να αντιμετωπίζονται από την κοινή γνώμη ως «άνευ σημασίας» ή ως κάτι φυσιολογικό, ιδίως όταν το «θύμα» της υπόθεσης είναι ένας έφηβος άνδρας [Εντάξει καλή μου αλλά για να σκοτώσεις πρέπει να είσαι και λίγο σαλεμένος].

2016: Η χρονιά των selfies οπισθίων [εικόνες]

Από την Bar Refaeli ως την Shy'm και περνώντας υποχρεωτικά από τις αδελφές Kardashian, όλες οι σταρ γύρισαν τα οπίσθια για να φωτογραφηθούν το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα καλύτερα γκολ της Μπουντεσλίγκα για το 2016

Οι γερμανικές ομάδες θα επιστρέψουν στα γήπεδα στις 20 Ιανουαρίου αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος. Το 2016 είχε πολλά γκολ, άλλα κρίσιμα και κάποια άλλα όχι. Ομως υπήρξαν αρκετά που μπήκαν στη λίστα με τα καλύτερα του έτους.

ALERT! Πέθανε ο λογογράφος του Καμμένου!

Να θυμίσουμε πως Καμμένος-Γεωργαλάς ήταν φίλοι από τη δεκαετία του 1990 όπως ανέφερε σε συνεντεύξεις του τότε ο "θεωρητικός της χούντας", ενώ πρόσφατα έγραψε το πρόγραμμα των ΑΝΕΛ και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι τον άφησε απλήρωτο

Σε ηλικία 88 ετών πέθανε, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χούντας, Γεώργιος Γεωργαλάς. Ήταν ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος του καθεστώτος της 21ης Απριλίου και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών είχε αναλάβει πολλές θέσεις ευθύνης, ασκώντας αρχικά καθήκοντα υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, ενώ ήταν εκείνος που δημιούργησε τη γενική γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών.

ΒΙΝΤΕΟ-Σία Κοσιώνη: Επική εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων!

Την τρόλαρε στον αέρα ο ΣΚΑΪ! Δεν φαντάζεστε τι έβαλαν στην πλάτη της παρουσιάστριας την ώρα του δελτίου.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία για τη ρόδα στο Σύνταγμα -Μετά από μήνυση για επισφαλή χρήση

Δικογραφία άνοιξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά εταιρείας αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου που καθιστούν επισφαλή τη χρήση της ρόδας που τοποθετήθηκε στο Σύνταγμα για τις ημέρες των γιορτών.

«Σφάζονται» στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ -Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς που τον άφηναν να πίνει και να καπνίζει μέχρι θανάτου

Μόλις δύο ημέρες μετά τον θάνατό του, οι συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ άρχισαν να «σφάζονται».

Φίλος του τραγουδιστή αποκάλυψε ότι η οικογένειά του μαλώνει για τους τελευταίους μοναχικούς μήνες του Τζορτζ Μάικλ.

Πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία ο δράστης του άγριου φονικού στον Αλμυρό

Είχαν οικονομικές διαφορές, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς - Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο

Την έσφαξαν μέσα στο σπίτι της – Πασίγνωστη Λαμιώτισσα το θύμα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 45χρονης στην πόλη της Λαμίας. Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός της γυναίκας πήγε στο σπίτι της καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! «Χάθηκαν» 2,1 εκατ. ευρώ από το πόθεν έσχες του Σταθάκη-Τρελά λεφτά ο Τσακαλώτος

«Καπνός» έγιναν τα χρήματα που δήλωσε το 2012 ο Γ. Σταθάκης, καθώς οι δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης των 2 επόμενων χρόνων εμφανίζουν εντυπωσιακή απομείωση των καταθέσεών του.