29 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι!!!

Γεωστρατηγική ανάλυση από Αλεξιάδη: Το 2014 επί Σαμαρά είχαμε λίγους λάθρο γιατί...

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας ερωμένης του Τούρκου εκτελεστή

Διαστάσεις κατασκοπευτικής ταινίας του Χόλιγουντ αρχίζει να εκλαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ. Η αδερφή του Τούρκου εκτελεστή, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ότι ο αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη Ρωσίδα ερωμένη του, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι πιθανόν να ήταν «διπλή πράκτορας», έχοντας...

ΑΠΛΟΧΕΡΗΣ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ! Παππάς: Θα επιστρέψουμε τα λεφτά στους καναλάρχες-υπερθεματιστές [βίντεο]

Πίσω θα πάρουν τα χρήματά τους οι τέσσερις υπερθεματιστές-καναλάρχες, οι οποίοι είχαν πάρει τις τηλεοπτικές άδειες στον σχετικό διαγωνισμό, που ολοκληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΧΩΡΑ! «Βυθίστηκαν» στο σκοτάδι Άνδρος Τήνος και Μύκονος

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Άνδρου, της Τήνου, και της Μυκόνου λόγω βλάβης, καθώς σημειώθηκε διακοπή της ηλεκτροδότησης μετά από βλάβη που σημειώθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κάρυστο, λόγω της κακοκαιρίας.

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στη Ρόδο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ένας υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του σήμερα το μεσημέρι, ανοιχτά της Ρόδου.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια στο νησί.

ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ; ΠΑΡ' ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ; Ο Τσίπρας σε μαθητή: Θέλω τη γραβάτα σου - ΒΙΝΤΕΟ

Στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Η "ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ; Αυτοθυσία πατέρα στα Ίσθμια – Πνίγηκε για σώσει τον γιο του – ΒΙΝΤΕΟ

[Αυτοθυσία ότι πήρε με τέτοιο κ@λόκαιρο το παιδί χωρίς σωσίβιο σε ξύλινη βάρκα; Πάμε καλά ή έχει χαθεί η μπάλα; Ευτυχώς γλίτωσε ο μικρός που παρολίγο να τον πάρει μαζί του στο θάνατο ο ανεύθυνος πατέρας... όσο σκληρό κι αν ακούγεται]

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες ενός πατέρα να σώσει τον 10χρονο γιο του στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Αμόνι Ισθμίων είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 53χρονος.

ΝΔ: Νέα φάμπρικα μονιμοποιήσεων με αξιοκρατία αλά ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ολοφάνερο σε όλους πια, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλήρης κομματικοποίηση του δημόσιου τομέα και η δημιουργία ενός πρόθυμου στρατού συμβασιούχων - ψηφοφόρων», δηλώνουν ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μ. Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Γεωργαντάς.

Βίντεο: Η Αστυνομία στο Ηράκλειο έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο (αν και λίγο σφιγμένο)

[Ρε γαλονάδες στο βίντεο, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ! Έχετε που έχετε φάτσες περίεργες, άμα είστε και σφιγμένοι ότι και να μοιράσετε πάει τζάμπα!]

Συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες

Τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας στο Ηράκλειο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

ΣΚΙΤΣΟ-Το Πιστεύω Τσίπρα-Καμμένου

 Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Πρετεντέρης: Με έχει εντυπωσιάσει ο Τσακαλώτος!

 "Πρώτα κάνει τη ματάνοια κι ύστερα ζητάει τα ρέστα που μετανόησε" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης και Ραγκούσης ξεκινούν εκδηλώσεις για την Κεντροαριστερά

[Ευτυχώς που τους γλιτώσαμε εμείς αφού στη ΝΔ υπήρχαν αρκετοί αστείοι που προσπαθούσαν να τους πλασάρουν στον Κυριάκο σαν μεταρρυθμιστές...Μεταρρυθμίστρια η Διαμαντοπούλου που ήταν η πρώτη υπουργός που δεν μπόρεσε να βγάλει βιβλία για τα σχολεία και έλεγε στους γονείς "βγάλτε φωτοτυπίες" ή που όσο ήταν υπ. Παιδείας μοίρασε στα κομματόσκυλα μετακλητούς της κοντά 1 εκ € "υπερωρίες"... για να μην πούμε για τη μεταρρύθμιση να εξαφανίσει το "ΕΘΝΙΚΗΣ" από τον τίτλο του υπ. Παιδείας ή να κλείσει σχεδόν όλα τα αμιγώς ελληνικά σχολεία της Γερμανίας με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο τα δίγλωσσα κι αυτά λόγω της στήριξης των Γερμανών]

Οι επιδιώξεις των τριών πρώην υπουργών του ΠαΣοΚ, της Αννας Διαμαντοπούλου, του Γιώργου Φλωρίδη και του Γιάννη Ραγκούση περιβάλλονται με μια αχλύ μυστηρίου η οποία ταράζει την ηρεμία της Χαρ. Τρικούπη.

Στημένοι με το αυτί στο ραδιόφωνο Σόιμπλε-Τόμσεν! Πάγωσαν μόλις άκουσαν τι θα τους κάνει ο Κουικάρας

Μήνυμα προς το ΔΝΤ με το τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν «Dance Me To The End Of Love» έστειλε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος σε θέματα απόδημου Ελληνισμού, Τέρενς Κουίκ.

Βίντεο: Mε... ένα ταψί γεμιστά περιμένουν τη Θεανώ Φωτίου στην Καλαμαριά

Με ένα διαφορετικό τρόπο ετοιμάζονται να υποδεχθούν την αναπληρώτρια υπουργό, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης

ΣΤΟΚΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Βίντεο ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε βήμα-βήμα τη δράση των δύο κουκουλοφόρων οι οποίοι τοποθέτησαν βόμβα που δεν εξερράγη

Αποκαλυπτικό είναι το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος που άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο και, τα ξημερώματα, επιδίωξαν να ανατινάξουν.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! «Η άκρα ταπείνωση για τον Τσίπρα», γράφει η L'opinion για την επιστολή Τσακαλώτου

Στην ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας L'opinion με τίτλο: «Ελλάδα: Η άκρα ταπείνωση για τον Αλέξη Τσίπρα», αναφέρεται ότι στα μέσα Δεκεμβρίου, η απόφαση του Έλληνα

Ποιες εταιρείες «γκουγκλάραμε» περισσότερο το 2016

Ο απολογισμός της Google για τη χρονιά που κλείνει, περιλαμβάνει και τις 10 εταιρείες αυτοκινήτου που ο κόσμος αναζήτησε περισσότερο.

Θυμάστε που κάποτε ξέραμε απ’ έξω τα τεχνικά στοιχεία (και όχι μόνο) όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν;

Ζαλίζει... το συμβόλαιο του Τέβεζ στη Κίνα: 2 ευρώ το δευτερόλεπτο

Είναι και... επίσημα το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η Shanghai Shenhua απέκτησε τον Αργεντίνο Κάρλος Τέβεζ και το συμβόλαιο του ζαλίζει κόσμο. Θα παίρνει ...

Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου: Η "τρύπα" 14 εκ. € αφορά τους προηγούμενους

[Επειδή ο Δήμαρχος είναι ΝΔίτης και ex officio μέλος της ΠΕ της ΝΔ έχουν ξαμολυθεί τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ και συκοφαντούν αφού 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ερώτηση με ανάλογη λάσπη στη Βουλή]

"Η σημερινή διοίκηση κι εγώ προσωπικά δεν ελεγχόμαστε στην παρούσα φάση. Ο έλεγχος αφορά την περίοδο 2007 - 2014. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνεται μπάλα στα πόδια των πολιτικών για να παίξουν τα παιχνίδια τους. Και μάλιστα επέλεξαν έναν φτωχό και αδύναμο, αλλά μεγάλο Δήμο, για να μπορέσουν να τον χειριστούν".

ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Το 4σελιδο μνημόνιο του Χουλιαράκη - Βάζει «κόφτη» στους υπουργούς

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης απέστειλε σε όλα τα υπουργεία σαφείς οδηγίες για την ομαλή εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2017.

Ενας 17χρονος αφόπλισε ένοπλο ληστή

Ενας νεαρός κουκουλοφόρος άνδρας στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ επιχείρησε να ληστέψει μαγαζί.

Ομως... έπεσε πάνω σε έναν 17χρονο που δεν έμεινε άπραγος.

Τραγωδία στην Ιταλία: Τρεις Γερμανοί τουρίστες κάηκαν ζωντανοί πάνω σε ιστιοπλοϊκό

Τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί όταν το γιοτ στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες, ανακοίνωσε η ιταλική πυροσβεστική υπηρεσία.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! Στα 7,4 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 11μηνο

Αφού η κυβέρνηση πετυχαίνει χαλαρά τέτοιο πλεόνασμα μαμούθ γιατί ουρλιάζει και χτυπιέται για το 3,5% μετά το 2018; 

Αν περιοριστεί κανείς στο… υπερπλεόνασμα των 3,8 δις ευρώ στον Κρατικό Προϋπολογισμό θα έχει μείνει μόνο στη μια όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη είναι σαφώς λιγότερο λαμπερή και αναμφίβολα επιβάλλει προβληματισμό για τη συνέχεια.

EINAI LARGE O ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΕ! Επιστρέφουμε 1 δισ στην Κομισιόν

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ένα δισ. ευρώ, παρότι η αγορά έχει «στεγνώσει» από ρευστό. Εφόσον η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στην προθεσμία απορρόφησης των συγκεκριμένων κοινοτικών πόρων, που εκπνέει στο τέλος του 2016, θα πρέπει να τους επιστρέψει στην Κομισιόν.

Η ΦΩΤΟ που έγινε viral - Άνδρας περπάτησε στην παγωμένη Δρακόλιμνη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα να περπατάει πάνω στην παγωμένη Δρακόλιμνη στην Ήπειρο.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε διάσημο ποδοσφαιριστή να καπνίζει ναργιλέ - ΦΩΤΟ

Κορυφαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ φαίνεται να ετοιμάζει τις βαλίτσες του προς αναχώρηση από το Μάντσεστερ, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να καπνίζει ναργιλέ.

Γαλαζοαίματος εκτέλεσε δημοσιογράφο μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της

Σοκάρουν οι εικόνες από την εκτέλεση της 28χρονης δημοσιογράφου Eman Salehi στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της.

Συναγερμός στην Ευρώπη: Επέστρεψε αρχιεκτελεστής του ISIS

Σε συναγερμό βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης μετά την επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι ο Κοσοβάρος τζιχαντιστής, Λαβντρίμ Μουχαχερί επέστρεψε στην Ευρώπη.

Το πείραμα με τον καφέ που πίνετε: Πώς ο ήχος επηρεάζει την… γεύση σας! [vid]

Ένα πολύ πρωτότυπο, ενδιαφέρον και διαδραστικό πείραμα έστησε η ομάδα του “BRITLAB”, που προβάλλεται από το βρετανικό BBC.

Το φιάσκο της Ρόδας εμπνέει τον ποιητή Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Με ένα ποίημα που ξεκινά από τη Ρόδα και φτάνει στους Αγανακτισμένους και το καλοκαίρι του δημοψηφίσματος σχολιάζει το φιάσκο ο δημοσιογράφος

Tην παραπομπή στο αυτόφωρο των υπευθύνων του «MEGA» για την μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων ζητά η ΕΣΗΕΑ

Με ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγο το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζητά με καταγγελία του στο ΣΕΠΕ “την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων και παντός υπευθύνου του Τ/Σ «MEGA», για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αλλά και των δεδουλευμένων αποδοχών.

Εξαφανισμένος εδώ και τρεις ημέρες ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

Η αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέιρο έκανε γνωστό ότι ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία.

"ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΜΑ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΦΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Πέρασε 240 συνεχόμενα πράσινα φανάρια - ΒΙΝΤΕΟ

[ΟΚ τα 240 είναι πολλά, αλλά στο εξωτερικό είναι κανονικό φαινόμενο όταν ξεκινάς από ένα πράσινο να βλέπεις το επόμενο φανάρι να ανάβει πράσινο μόλις πλησιάζεις, ώστε να περνάς χωρίς να σταματάς τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους. Αυτό ονομάζεται "πράσινο κύμα" και αποσκοπεί...

Βίντεο: Δείτε τι έκανε ζηλιάρα σύζυγος όταν χορεύτρια σε κλαμπ την έπεσε στον άντρα της

Σε πυγμάχο μεταμορφώθηκε μια ζηλιάρα σύζυγος από την Κίνα κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι σε κλαμπ, όταν είδε τις άκρως διαχυτικές φιγούρες που έκανε μια χορεύτρια με παρτενέρ τον άντρα της.

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΡΙΖΩΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ο Βαξεβάνης την είπε στον Άδωνι, αυτός τον τάπωσε κι ο Κωστάκης άρχισε να βρίζει

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Βαξεβάνης, εβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο του φασίστα και άρχισε να βρίζει τον Άδωνι όταν αυτός τον αποκάλεσε δημοσιογράφο β' διαλογής. Δείτε το διάλογο μεταξύ των δύο στο Twitter:

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΔΙΑ! Κούνεβα: Τα 340.000€ ήταν ηθική συμπαράσταση-Σταθάκης: Με έλεγξε η επιτροπή κι όλα καλά

[Και φυσικά ο Σταθάκης δεν θα δώσει και αναφορά στα γίδια για το που φυγάδευσε τα 2,1 εκ... δεν έχουμε δα και δημοκρατία και στον κομμουνισμό τα γίδια δεν δικαιούνται να ξέρουν]

«Κάποια ΜΜΕ προσποιούνται ότι αγνοούν το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης για να κρατηθώ στη ζωή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες της.

E BEBAIA ΑΦΟΥ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Αυξήθηκαν κατά 593% τα αιτήματα ασύλου τον Νοέμβριο του 2016

Αύξηση κατά 593% παρουσιάζουν τα αιτήματα ασύλου τον Νοέμβριο του 2016, σε σχέση με τον μηνιαίο μέσο όρο του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Ασύλου.

To άγνωστο πρόβλημα υγείας που ο Τζορτζ Μάικλ έκρυβε καλά

Tην ημέρα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ.

Πλέον, μετά τον θάνατό του έρχονται στην επιφάνεια πολλά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του του και τα οποία ο ίδιος φρόντιζε επιμελώς να κρύβει.

ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΕΞΗ! ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Reuters: Ο λαϊκισμός χάνει εκεί που γεννήθηκε - στην Ελλάδα

Οι μετριοπαθείς πολιτικές δυνάμεις το κέντρου και της δεξιάς θα μπορούσαν να γίνουν το ανάχωμα στον λαϊκισμό που εξαπλώνεται στην Ευρώπη και απειλεί το 2017 να κυριαρχήσει μέσα από τουλάχιστον τρεις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία, τονίζει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Breaking Views του πρακτορείου Reuters.

Charlie Hebdo: Κάνει «μαύρο» χιούμορ με την συντριβή του ρωσικού Τουπόλεφ

«Άσχημα νέα... ο Πούτιν δεν ήταν μέσα», είναι μόνο μία από τις λεζάντες στα σκίτσα που δημοσίευσε το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, μετά την συντριβή του ρωσικού Τουπόλεφ στη Μαύρη θάλασσα

Μπακς... με ελληνική σημαία: "Να στείλουμε τον Γιάννη στο All Star Game"

Οι Μιλγουόκι Μπακς... δίνουν αγώνα από τα social media και καλούν άπαντες να ψηφίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να λάβει μέρος στο All Star Game.

ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! Μαλακάσα: Φεύγουν οι λάθρο από το κέντρο φιλοξενίας και ψάχνουν ζεστασιά!

Εικόνες-ντροπή για τη χώρα μας και απόλυτης απελπισίας στο κέντρο προσφύγων της Μαλακάσας, όπου οι πρόσφυγες ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να ζεσταθούν, εν μέσω του χιονιά που ταλαιπωρεί την ανατολική Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Τασία: Νόμος έκτρωμα η απαγόρευση συμμετοχής βουλευτών σε off-shore

[Μετά αναρωτιέστε που πήγαν τα 2,1 εκ του Σταθάκη...]

Ως νόμο «έκτρωμα» ο οποίος έχει αναγκάσει τα πολιτικά πρόσωπα να σπεύδουν να κλείσουν την συμμετοχή τους σε εταιρείες και τους αναγκάζει «να αποποιούνται της περιουσίας τους» χαρακτήρισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου το νόμο που απαγορεύει τη συμμετοχή βουλευτών αλλά και συγγενικών τους προσώπων σε off-shore και πάσης φύσεως εταιρικά σχήματα. Ανέφερε μάλιστα, πως η Επιτροπή έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από βουλευτές για τη συγκεκριμένη διάταξη.

Με κάπα οι εύζωνες στο μνημείο του Άγνωστο Στρατιώτη για να προστατευθούν από το κρύο - ΦΩΤΟ

Οι εύζωνες της Προεδρικής φρουράς φορούν κάπα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, λόγω της χιονόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Από αργά την νύχτα έντονη ήταν η χιονόπτωση στα περισσότερα προάστια των Αθηνών, ενώ χιόνι έπεσε και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

"Tρύπα" 180 εκατ. βλέπουν οι θεσμοί παρά τις διαβεβαιώσεις Τσακαλώτου

Της Δήμητρας Καδδά

Τα ελληνικά δημοσιονομικά του 2016 συνεχίζουν να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των δανειστών, παρά τις δηλώσεις των θεσμών για την αποδοχή των έγγραφων διαβεβαιώσεων του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου ως επαρκείς για να ξεκινήσει η διαδικασία "ξεπαγώματος" των βραχυπρόθεσμών παρεμβάσεων στο χρέος (με επόμενο σταθμό το EWG της 12ης Ιανουαρίου).

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ! Αύξησαν ήδη τα… καύσιμα οι πρατηριούχοι: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου

Μια δύσκολη χρονιά με πολλές ανατροπές στην καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών θα είναι το 2017, με μια σειρά τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες να παίρνουν την ανηφόρα.

Η Λόπεζ τα έφτιαξε με αγόρι της Ριάνα -Ξεμάλλιασμα στο Ιντερνετ

Ο λαμπερός κόσμος της διεθνούς showbiz φαίνεται ότι έχει και αυτός τα «σκοτεινά» του σημεία: παρεξηγήσεις, καβγάδες, αντιζηλία, συμπεριφορές όχι τόσο «πολιτισμένες» για μέτρα του.

ΝΔ: Η κυβερνητική κλεψύδρα του Τσίπρα αδειάζει με γοργούς ρυθμούς

Ετοιμάζεται για «πόλεμο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να είναι απόλυτα προετοιμασμένος σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα πολλά σενάρια που κάνουν λόγο για πρόωρες εκλογές.

TÜV HELLAS: Γιατί δεν πήρε πιστοποίηση η ρόδα του Συντάγματος

Ανακοίνωσε για την πολυσυζητημένη ρόδα στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε η TÜV HELLAS, η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την πιστοποίηση της εγκατάστασης προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά. Όπως αναφέρει η εταιρεία, "υπήρχαν παρεκκλίσεις από τις προδιαγραφές και ελλείψεις που δεν ήταν δυνατόν να επιτρέψουν στο Οργανισμό μας να εισηγηθεί την Ασφαλή Λειτουργία της Εγκατάστασης και την Έκδοση σχετικού Πιστοποιητικού".

Α. Πανούτσος: Σοσιαλισμός είναι όταν καβαλάς XJ900 να μην ανησυχείς ότι θα έχει άλλη μία ο διπλανός σου

του Αντώνη Πανούτσου

Διαβάζοντας τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα. Στην κοινωνία που οραματίζονται πιστεύουν ότι όλοι θα έχουν τη συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών του Βαρουφάκη, τα 51 ακίνητα του Σταθάκη και τα 3 εκατ. δολάρια του χρυσού ζεύγους Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου; Ή πιστεύουν ότι η κοινωνία που θα φτιάξουν θα είναι τόσο δίκαιη που δεν θα χρειάζονται λεφτά; Ή πιστεύουν ότι οι μηχανές τα δολάρια και τα ακίνητα πάλι δεν θα φτάνουν για όλους αλλά όποιος τα έχει χαλάλι του.

Βερολίνο: Sms και selfie πριν το μακελειό - Πώς η τεχνολογία στο φορτηγό έσωσε δεκάδες ανθρώπινες ζωές

Δέκα μέρες συμπληρώνονται από την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο και νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του δράστη έρχονται στο φως. Μαζί και αποκαλύψεις για τις παραλήψεις των γερμανικών αρχών αλλά και μια λεπτομέρεια που στάθηκε ικανή να αποτρέψει να υπάρξουν πολλά περισσότερα θύματα.