12 Ιανουαρίου 2017

Ο «Ηρακλής» του Πακιστάν -Καταναλώνει 10.000 θερμίδες την ημέρα, μετακινεί αυτοκίνητα και είναι 432 κιλά [εικόνες]

Ενας άντρας από το Πακιστάν έχει βαλθεί να αποδείξει στους πάντες πως είναι ο πιο δυνατός στον κόσμο.

Η περίπτωσή του είναι μοναδική, καθώς ο Χαγιάτ δεν είναι από τους άνδρες που περνούν όλη τους τη μέρα στο γυμναστήριο για να χτίσουν μύες, αλλά είναι ένας γίγαντας από μόνος του.
Σταματάει αυτοκίνητα με γυμνά χέρια, σηκώνει παιδάκια με το ένα χέρι, είναι τοπικός πρωταθλητής στην άρση βαρών και στην πάλη και ζυγίζει 432 κιλά.


«Στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έδωσε αυτό το σώμα και είναι θέμα χρόνου μέχρι να μπω στον κόσμο της άρσης βαρών», αναφέρει ο μεγαλόσωμος άνδρας.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό απ' όλα είναι η διατροφή του.

Ο ίδιος καταναλώνει την ημέρα περίπου 10.000 θερμίδες, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται 36 αυγά, 3 κιλά κρέας, 5 λίτρα γάλα και πολλά ακόμη...


Παρά την ακραία διατροφή του, ο ίδιος δηλώνει πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, κάτι το οποίο είναι σπάνιο αν σκεφτεί κανείς το βάρος του.

«Δεν μου έχουν κάνει ιατρικές συστάσεις, ούτε μπορώ να πω πως νιώθω άσχημα με το βάρος μου. Πρέπει να το διατηρήσω όμως έτσι, αν θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής», συμπληρώνει.


Πάντως, μπορεί σε κάποιους η ζωή του να μοιάζει διαφορετική, αλλά στον τόπο του ο Χαγιάτ είναι ένα μικρός ήρωας. Ηδη έχει πάρει τον τίτλο του πιο δυνατού άνδρα σε όλο το Πακιστάν και οι κάτοικοι τον θεωρούν τον δικό τους αληθινό «Ηρακλή»...


«Εχω πάρει πολλή αγάπη και θαυμασμό από τους ανθρώπους εδώ. Αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Θέλω να γίνω το Νο 1 αστέρι στον κόσμο», λέει.


ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr