Ρόδος: Παραμένει στη φυλακή για την ασέλγεια σε 11χρονη

Η τακτική ανακρίτρια Ρόδου απέρριψε το αίτημα του 46χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος μιας ανήλικης, να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους. Έτσι, παραμένει στη φυλακή όπου κρατείται από τις 6 Δεκεμβρίου μετά τη σύλληψή του.

Ο 46χρονος Έλληνας ξενοδοχοϋπάλληλος από την Πέλλα κατηγορείται ότι ασέλγησε επανειλημμένα το 2008 σε βάρος της 11χρονης κόρης πρώην συντρόφου του με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος από το 2005. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μάλιστα, φέρεται να είχε υποχρεώσει την ανήλικη να παρακολουθεί ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο! Το περίεργο είναι ότι η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε πέντε χρόνια μετά, το Νοέμβριο του 2013!

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για εξακολουθητική ασέλγεια σε ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας της και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ