Τι περιείχε η θυρίδα του νεκρού πρέσβη-Οδηγούσε 24 ώρες με το πτώμα του μέχρι να βρει που θα το πετάξει!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο Κυριάκος Αμοιρίδης δεν είχε πει ποτέ στην 95χρονη μητέρα του που ζει στην βόρεια Ελλάδα ότι είχε αποκτήσει μια κόρη με την Φρανσουάζ κι αυτό γιατί πιθανότατα γνώριζε ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχαν έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα και είχαν μεινει στην Κυψέλη η μητέρα του πρέσβη δεν είχε μάθει ποτέ για την ύπαρξη του παιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Ομως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Η μυστηριώδης θυρίδα…

Στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε στην Freddo ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του….

Το θέμα είναι, γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη την ύπαρξη της θυρίδας; Και αν ναι, ήταν πληρεξούσια; Και ήταν εκείνη πληρεξούσια ή κάποιος άλλος; Και αυτός ο άλλος επισκέφθηκε την θυρίδα πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του πρέσβη; Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποιά τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.

Εκβιασμός χωρίς όρια από τη σατανική γυναίκα;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο έλληνα πρέσβη ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα τον έκανε ρεζίλι και θα αποκτούσε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην πρεσβευτική κατοικία και έκανε σεξ με την Φρανσουάζ ακόμα και όταν ο πρέσβης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιo.

Φρίκη! Οδηγούσε 24 ώρες με το πτώμα μέχρι να βρει που θα το πετάξει!

Κάθε μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος του Αμοιρίδη ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα, μέχρι να βρει που θα ξεφορτωθεί το πτώμα του πρέσβη. Οδηγούσε επί 24 ώρες φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη.

Επίσης, η Αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή της Φρανσουάζ στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι εκείνη φαίνεται να ήταν σίγουρη πως θα τη γλίτωνε φορτώνοντάς τα όλα στον 29χρονο εραστή της.
Τι περιείχε η θυρίδα του νεκρού πρέσβη-Οδηγούσε 24 ώρες με το πτώμα του μέχρι να βρει που θα το πετάξει! Τι περιείχε η θυρίδα του νεκρού πρέσβη-Οδηγούσε 24 ώρες με το πτώμα του μέχρι να βρει που θα το πετάξει! Reviewed by Dexi Extrem on 13:16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: