ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Έκλεισε ο χώρος φιλοξενίας αστέγων στην Αθήνα-Αρρώστησε ο υπάλληλος βάρδιας κι ο προηγούμενος έφυγε γιατί κουράστηκε να κάθεται 8 ώρες

[Ακούστε λαμόγιο "υπάλληλο" πως μιλάει σε πολίτη: "δεν ξέρω ΡΕ ΦΙΛΕ... 11 ιώρα ναπουμε εγώ πρέπει να φύγα, δεν μπορώ να κάτσω να πούμε, είμαι εδώ από τις 3"... πάλι καλά που έκανε και 8ωρο, να του πούμε κι ευχαριστώ... όσο για τον άλλο που 1 ώρα πριν τη βάρδια αρρώστησε, ξέρουμε και καλύτερο με τον Τοτό...]

Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα από την είδηση ότι εν μέσω χιονιά και σφοδρής κακοκαιρίας, ο χώρος φιλοξενίας αστέγων στην Πανόρμου, χθες βράδυ, έκλεισε διώχνοντας όλους τους αστέγους επειδή ο ένας υπάλληλος αρρώστησε και εκείνος που πραγματοποιούσε την προηγούμενη βάρδια αρνήθηκε να παραμείνει.
Το γεγονός έκανε γνωστό χρήστης του Facebook ο οποίος θέλησε να βοηθήσει έναν άστεγο που βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Ο ίδιος χρήστης συνόδεψε τον άστεγο μέχρι κέντρο της Πανόρμου όπου έκπληκτος άκουσε τον υπάλληλο να του λέει ότι ο χώρος θα κλείσει στις 23:00 γιατί ο υπάλληλος της επόμενης βάρδιας είναι άρρωστος και εκείνος είναι από τις 15:00 εκεί και θα πρέπει να φύγει επειδή κουράστηκε.

Διαβάστε ολόκληρη την αφήγηση του:
- Ένας άστεγος κοιμάται έξω στον δρόμο, δίπλα στο σπίτι μου.
- Αρχίζει να χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας.
- Παίρνω τηλέφωνο στο Δήμο για τα Κέντρα Φιλοξενίας.
- Μου λένε να πάει στον Χώρο της Πανόρμου.
- Ο άστεγος αρνείται και μου λέει οτι τον διώχνουν.
- Ξαναπαίρνω άλλες 3 φορές για επιβεβαίωση.
- Μου επιβεβαιώνουν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν άψογα.
- Λέω στον άστεγο “εμπιστεύσου με, είναι καλά εκεί”.
- Τον σηκώνω μες το κρύο να πάει απο το Θησείο στην Πανόρμου.
- Φτάνουμε 22:30.
- Ο υπάλληλος του Δήμου μου λέει “23:00 θα κλείσουμε”
- Του λέω “Γιατί;”
- “Μόλις πήρε η επόμενη βάρδια και είπε οτι αρρώστησε και δεν θα έρθει”
- “Και τι; Θα διώξετε τον κόσμο μες το χιόνι;;;”
- Μου λέει “Ναι, εγώ πρέπει να φύγω”
- “Καλά δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος στην θέση του;”
- Μου λέει “Που να ξέρω εγώ; Ειμαι απο τις 15:00 εδώ εγώ, κουράστηκα πρέπει να φύγω”
- Βγάλανε τους άστεγους έξω στο χιόνι.
Καλές όλες οι προσπάθειες του δήμου για τους άστεγους αλλά δυστυχώς κύριοι/ες του Δήμου θα έπρεπε ήδη να ξέρετε ότι σε αυτή την χώρα..
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Δείτε και το βίντεο από το σημείο που ανέβασε ο χρήστης:Από την πλευρά του ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι ξεκινά διερεύνηση πειθαρχικών ευθυνών για τον υπάλληλο που αυθαίρετα έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας.

«Διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών κινεί ο Δήμος Αθηναίων για δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος αυθαίρετα έκλεισε Λέσχη Φιλίας, που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.
ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Έκλεισε ο χώρος φιλοξενίας αστέγων στην Αθήνα-Αρρώστησε ο υπάλληλος βάρδιας κι ο προηγούμενος έφυγε γιατί κουράστηκε να κάθεται 8 ώρες ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Έκλεισε ο χώρος φιλοξενίας αστέγων στην Αθήνα-Αρρώστησε ο υπάλληλος βάρδιας κι ο προηγούμενος έφυγε γιατί κουράστηκε να κάθεται 8 ώρες Reviewed by Dexi Extrem on 13:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: