Νέο ρεκόρ Γκίνες στην Καλαμάτα από τον άνθρωπο που κατέχει τα περισσότερα – ΦΩΤΟ

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Guinness World Records, Ashrita Fruman, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ επιλέγοντας την Καλαμάτα σαν το ιδανικό μέρος.
O Ashrita που κατέχει περισσότερα από 500 επίσημα ρεκόρ Γκίνες από το 1979 μέχρι σήμερα, εκ των οποίων τα 200 δεν έχουν ακόμα καταρριφθεί και είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ταυτόχρονους τίτλους, κατάφερε μέσα στις γιορτές να καταρρίψει άλλα δύο ρεκόρ Γκίνες, επισκεπτόμενος την Καλαμάτα.

Το eleftheriaonline.gr παρακολούθησε την επιτυχή προσπάθειά του να παραμείνει με 100 αναμμένα δαδιά στο σώμα του για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, το Σάββατο το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. στο Πάρκο των Σιδηροδρόμων. Ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη για τους περαστικούς, τόσο ενδιαφέρουσα όσο και διασκεδαστική. Ο Ashrita κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, καθώς παρέμειναν αναμμένα πάνω του για πάνω από 20 δευτερόλεπτα.

Δείτε τις φωτο:
Πηγή: eleftheriaonline.gr
Νέο ρεκόρ Γκίνες στην Καλαμάτα από τον άνθρωπο που κατέχει τα περισσότερα – ΦΩΤΟ Νέο ρεκόρ Γκίνες στην Καλαμάτα από τον άνθρωπο που κατέχει τα περισσότερα – ΦΩΤΟ Reviewed by Dexi Extrem on 21:52 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: