ΝΔ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Σιγή ασυρμάτου τηρεί η κυβέρνηση για το θέμα των ισοδύναμων που αναζητούσε προκειμένου να αποφευχθεί το «πάγωμα» των μισθολογικών τους ωριμάνσεων και προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αναφέρουν στη ΝΔ, κατηγορώντάς την για εμπαιγμό.

Είκοσι οκτώ βουλευτές της με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη υπογραμμίζουν ότι από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί από τα εμπλεκόμενα υπουργεία τα ισοδύναμα, τίθεται σε ισχύ ο νόμος, γεγονός που σημαίνει ότι παγώνουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις και προαγωγές των υπαλλήλων όλων των βαθμίδων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Το θέμα έχει προκαλέσει σύγχυση στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αναφέρουν στην ερώτηση τους οι γαλάζιοι βουλευτές και προσθέτουν ότι είναι η δεύτερη φορά που η κυβέρνηση αθετεί τις υποσχέσεις της, καθώς είχε δεσμευτεί ότι θα τηρηθούν οι αποφάσεις του ΣτΕ για επαναφορά των μισθών στα επίπεδα προ του Ιουλίου του 2012.
ΝΔ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ΝΔ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Reviewed by Dexi Extrem on 20:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: