05 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! Πορτοσάλτε: «Ο Παπαδάκης διαφήμιζε τον Σώρρα» -Παπαδάκης: «Με ρόδονερο το στόμα σου όταν μιλάς για μένα»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τις αλήθειες που είπε ο Αρης Πορτοσάλτε σχετικά με την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα υποτιθέμενα δισεκατομμύρια που θα σώσουν την Ελλάδα.

Ο Αρης Πορτοσάλτε ανέφερε στη χθεσινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Οταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα. Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα».


Ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα», έδωσε την απάντησή του και φυσικά ξεκινά από το 2013 και ξεχνάει τον Οκτώβριο του 2012 γιαυτό θα του θυμίσουμε τα βίντεο στο τέλος: «Ακουσα χθες, Αρη Πορτοσάλτε, ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δεν συμμετέχω, Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις τον συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ. Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας να μπει μέσα. Ακουσα κάποιους υπαινιγμούς ότι εγώ έβγαινα και διαφήμιζα τον Σώρρα. Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε, ρε Αρη; Δεν φταίω εγώ, Αρη μου.

» Εμείς είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας το 2013. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία Τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για εμάς και τους συντελεστές αυτής της εκπομπής. Και το λέμε σε πολύ αυστηρό τόνο! Εγώ δεν έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συναδέλφου από άλλο κανάλι. Ακουσα χθες το βράδυ τον Αρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται σε μένα. Με ροδόνερο το στόμα σου άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα, Αρη! Τα υπόλοιπα θα σ' τα πω στο τηλέφωνο».

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr:


Θυμηθείτε λοιπόν ποιος τον έκανε πασίγνωστο τον Οκτώβριο του 2012 και ΌΧΙ ΤΟ 2013 ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ!

2 Οκτωβρίου 2012



3 Οκτωβρίου 2012



4 Οκτωβρίου 2012



16 Οκτωβρίου



Να εδώ και μια επίθεση του περιπτερά στον Άδωνι Γεωργιάδη (μετά το 6:00) επειδή δεν δέχεται τους όρους του Σώρρα: "Σιγά μη δεχθεί το κράτος να γίνει εξεταστική από το 1974 όπως ζητάει ο Σώρρας... κ. Λαμπράκη θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό... κάτσε ρε Άδωνι τον έβγαλες τον άνθρωπο απατεώνα"