12 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο: Παρουσιάστρια ειδήσεων και ρεπόρτερ «ξεκατινιάστηκαν» για ένα... φόρεμα

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις παρουσιάστριες να είναι όλο χαμόγελα και να κάνουν γλύκες στους ρεπόρτερ όταν βρίσκονται on air, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις τους είναι ιδανικές και off camera.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Amber Sherlock, της παρουσιάστριας ειδήσεων του αυστραλιανού Channel 9, η οποία, σε βίντεο που διέρρευσε σήμερα στα social media, εμφανίζεται να «τα χώνει» σε ρεπόρτερ της επειδή φορούσε ίδιο χρώμα με εκείνη, απαιτώντας δεσποτικά να πάει αμέσως να αλλάξει προτού βγουν on air.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια, η ρεπόρτερ και μια ψυχολόγος καλέσμένη του δελτίου έλαβαν τις θέσεις τους στο στούντιο, φορώντας και οι τρεις λευκά φορέματα.

Η Sherlock, η οποία κατά τα λεγόμενά της είχε πει στη νεαρή ρεπόρτερ Julie Snook να αλλάξει ρούχα δύο ώρες νωρίτερα, έγινε έξαλλη με το... θράσος της νεαρής να την αγνοήσει, και άρχισε να φύγει αμέσως για να πάει να βρει ένα σακάκι. Η ρεπόρτερ προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν πρόλαβε να αλλάξει ρούχα, εκφράζοντας έκπληξη που αυτή η στιλιστική της επιλογή προκάλεσε μια τόσο ακραία αντίδραση.

Πειραγμένη, η Snook προσφέρθηκε να εγκαταλείψει τελείως το στούντιο και να επιστρέψει στη δουλειά της, ωστόσο η παρουσιάστρια συνέχισε να την κατσαδιάζει, φέρνοντας ταυτόχρονα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την καλεσμένη ψυχολόγο, η οποία επίσης φορούσε λευκά!

«Εάν είναι πια τόσο μεγάλο πρόβλημα μπορώ να φύγω», είπε εντέλει η Snook, για να της απαντήσει η Sherlock ότι αν θέλει να φύγει κανείς δεν την σταματά. «Σου ζήτησα να αλλάξεις πριν από δύο ώρες. Δεν ήταν πια και τόσο δύσκολη υπόθεση», είπε εκνευρισμένη η... ντίβα του δελτίου ειδήσεων, προτού τελικά η ρεπόρτερ συμφωνήσει να βάλει ένα μαύρο σακάκι το οποίο είχε ξεχάσει κάποιος στο στούντιο

Όταν τελικά ξεκίνησε η μετάδοση του δελτίου και οι δύο γυναίκες ήταν χαμογελαστές και ευδιάθετες, αποδεικνύοντας πως αν μη τι άλλο έχουν τουλάχιστον ένα κοινό: είναι και οι δύο επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από τη διαρροή του παρασκηνιακού βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη για την υπερβολική της αντίδραση. Η δικαιολογία της; Η ζωντανή τηλεόραση είναι μια άκρως... αγχωτική διαδικασία.