11 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΟΥΝ! Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα που εξέδωσαν ανακοινώσεις για τη σύλληψη Κουρτάκη-Τζένου

Σε έντονο ύφος απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα που επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα, με αφορμή την μήνυση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου.

Υπογραμμίζει ότι «φαντασιώνονται παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη εκείνοι που μεταχειρίστηκαν τη δικαιοσύνη και τη δημοσιογραφία με όρους διαπλοκής και εξυπηρέτησης ειδικών συμφερόντων».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου έπειτα από την προσπάθεια συσχέτισης του ανήλικου παιδιού του Π.Καμμένου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή με την ένοπλη βία και η κίνηση των νομικών διαδικασιών από τις αρμόδιες Αρχές, έδωσε την ευκαιρία σε κόμματα που ταύτισαν τη διαδρομή τους με τη χειραγώγηση των ΜΜΕ να επιτεθούν στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια», σημειώνει και τονίζει πως «φαντασιώνονται παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη εκείνοι που μεταχειρίστηκαν τη δικαιοσύνη και τη δημοσιογραφία με όρους διαπλοκής και εξυπηρέτησης ειδικών συμφερόντων».