ΝΔ: Η κυβέρνηση εγλωβισμένη στις ιδεοληψίες της κωλυσιεργεί τις αποκρατικοποιήσεις

Για παλινωδίες και κωλυσιεργείες στις αποκρατικοποιήσεις, όπου εμφανίζονται πενιχρά αποτελέσματα κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Ελάχιστες είναι οι αποκρατικοποιήσεις που προχωρούν, σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλες ακυρώνονται, άλλες καθυστερούν, άλλες καρκινοβατούν και άλλες αναβάλλονται.»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας η αποτυχία της κυβέρνησης και στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων οφείλεται στο γεγονόςότι είναι εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της και παρά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, παλινωδεί και κωλυσιεργεί.

«Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί σημαντική την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου.

Και αυτό γιατί αυτές μπορούν να συμβάλουν στην υλοποίηση των αναγκαίων επενδύσεων, στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των φορέων, στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και στον περιορισμό των δανειακών αναγκών της χώρας» καταλήγει στη δήλωσή του.
ΝΔ: Η κυβέρνηση εγλωβισμένη στις ιδεοληψίες της κωλυσιεργεί τις αποκρατικοποιήσεις ΝΔ: Η κυβέρνηση εγλωβισμένη στις ιδεοληψίες της κωλυσιεργεί τις αποκρατικοποιήσεις Reviewed by Dexi Extrem on 15:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: