10 Ιανουαρίου 2017

Κύμη: Κατέρρευσε η οροφή του γυμναστηρίου-«Ιγκλού» το νοσοκομείο-«Θαμμένο» στο χιόνι και μη προσβάσιμο

Εφιαλτικά τα τελευταία 24ωρα για την πόλη

«Πνιγμένη» από το χιόνι παραμένει και σήμερα η Εύβοια, η οποία επλήγη σφοδρά από το κύμα κακοκαιρίας που έχει παραλύσει μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πολλά χωριά της Εύβοιας παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ οι χιονοπτώσεις είναι πυκνές και σήμερα, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να μην μπορούν να φτάσουν στους εγκλωβισμένους κατοίκους.

Ιδιαίτερα δραματική είναι η κατάσταση στην Κύμη, όπου έχουν σημειωθεί τεράστιες καταστροφές από τον χιονιά και αρκετοί κάτοικοι έχουν απελπιστεί. Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος egnomi.gr, η σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης δεν άντεξε το βάρος του χιονιού και κατέρρευσε λες και ήταν ... χάρτινη.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα περιλαμβάνει και μια φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης του Facebook με τον πικρό σχολιασμό«Κλειστό - (Ανοιχτό πλέον) Γυμναστήριο Κύμης».


«Ιγκλού» το νοσοκομείο Κύμης – «Θαμμένο» στο χιόνι και μη προσβάσιμο

Δραματική είναι η κατάσταση από την κακοκαιρία στην Εύβοια, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι πόλεις της.

Πολλά χωριά της Εύβοιας παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ οι χιονοπτώσεις είναι πυκνές και σήμερα, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να μην μπορούν να φτάσουν στους εγκλωβισμένους κατοίκους.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ακόμη και το νοσοκομείο της Κύμης μοιάζει με «ιγκλού», καθώς έχει θαφτεί από το χιόνι. Η είσοδος του δεν είναι προσβάσιμη λόγω του χιονιού, ενώ πόρτες και παράθυρα του έχουν πιάσει πάγο!

Μάλιστα, πολίτες της Κύμης με φωτογραφίες του νοσοκομείου στα social media προσπαθούν να αναδείξουν το πρόβλημα για να λυθεί άμεσα καθώς υπάρχουν εντός ασθενείς και άλλοι πολίτες που θέλουν να μπουν για νοσηλεία.