04 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Λαθροάπλυτοι κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από βενζινάδικο

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου στις αρχές, απεικονίζεται αρχικά ένας άνδρας να επιχειρεί να κατεβάσει ανενόχλητος τη σημαία που βρίσκεται πάνω στον ιστό

Την παρέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου προκάλεσε η καταγγελία ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο κέντρο της πόλης, ότι άγνωστοι, κατά δήλωσή του μετανάστες, κατέβασαν και στη συνέχεια έσκισαν την Ελληνική Σημαία που είχε αναρτημένη έξω από το κατάστημά του επί της οδού Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που προσκόμισε στις αρχές, απεικονίζεται αρχικά ένας άνδρας να επιχειρεί να κατεβάσει ανενόχλητος τη σημαία που βρίσκεται πάνω στον ιστό. Παρά τις προσπάθειές του δεν τα καταφέρνει κι έτσι λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει μαζί με ακόμα έναν φίλο του, που έπειτα από λίγη προσπάθεια κατάφεραν να την κατεβάσουν και να την πάρουν μαζί τους.

«Το περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ώρα αφού κλείσαμε, ήρθαν αυτοί οι «φιλοξενούμενοί» μας και έκαναν αυτό που έκαναν. Προσπαθούσαν να τη σκίσουν. Τελικά την πήρανε και λογικά ή την κάψανε ή την πετάξανε. Γι’ αυτό το σύμβολο έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο», ανέφερε στον «π» ο υπάλληλος του πρατηρίου, Δημήτρης Λοϊζος.

Μάλιστα το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών


ΠΗΓΗ: politischios.gr