10 Ιανουαρίου 2017

Ο Πολάκης ξύπνησε το απόγευμα και ξεμέθυστος ρωτάει τη ΝΔ αν βρήκε τίποτα επιλήψιμο στον Ευαγγελισμό

Μετά την ανάρτηση που έκανε τα ξημερώματα(!) της Τρίτης και κατέκρινε την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις.
Αυτή τη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε:

Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενταύθα : Χανιά, Ιεράπετρα, Αγ. Νικόλαος, Καλαμάτα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Λευκάδα, Πρέβεζα, Γεννηματάς, Ευαγγελισμός, Σαντορίνη, Σύρος, ΚΑΤ, Άγιος Σάββας, Άρτα είναι μερικά από τα νοσοκομεία που έχω επισκεφτεί επισήμως (και αλλά πολλά ανεπίσημα...). Το ξέρω πως σας έχει πειράξει πολύ ότι το 2016 ισορροπήσαμε το δημόσιο σύστημα υγείας που συνειδητά εξαθλιώνεται τα χρόνια της διακυβέρνησης σας, αλλά μην το δείχνετε τόσο. ΥΓ1: Βρήκατε τίποτα επιλήψιμο στον Ευαγγελισμό;; Γιατί δεν άκουσα κάτι... ΥΓ2: οι φωτογραφίες είναι από τον ευαγγελισμό στον έλεγχο των έργων των νέων χειρουργείων και Μεθ στον Ευαγγελισμό πριν καιρό (που με προκαλεί η ΝΔ να πάω λέει αν τολμάω!)



Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Πολάκης είχε εξαπολύσει επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας παράλληλα το σχόλιο του κ. Μητσοτάκη μετά την επίσκεψη στον Ευαγγελισμό ότι "οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες".

Η ΝΔ είχε απαντήσει με ανακοίνωσή, η οποία έλεγε: «Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».