05 Ιανουαρίου 2017

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Σώρρας έχει συμμορία

«Αυτός ο άνθρωπος παρουσιάστηκε σε εμάς τουλάχιστον στην Αμερική πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια, πολύ γρήγορα εντοπίσαμε ότι πρόκειται για μία μεγάλη απάτη» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα.

«Με αυτά τα πλαστά ομόλογα έρχεται μαζί τους και ένας κίνδυνος. Αν μπορέσουν αυτοί οι τύποι, που για εμένα αποτελούν συμμορία, να ξεγελάσουν για παράδειγμα μία κεντρική τράπεζα, αυτά τα περίεργα ομόλογα στην ουσία νομιμοποιούνται» σημείωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου και πρόσθεσε:

«Παραλίγο να το καταφέρουν στην Κύπρο, όταν έφτασαν με την κρίση του 2013 μέχρι το προεδρικό διότι τους παρουσίασαν κάποιοι ως τους “θείους από την Αμερική” με τα 600 δισ. που θα έλυναν το πρόβλημα της Κύπρου μέσα σε ένα λεπτό.Δυστυχώς μερικοί τέτοιοι άνθρωποι τους οποίους αποκαλώ μορφωμένους και τους σέβομαι δέχτηκαν την προπαγάνδα ενός απατεώνα. Όταν ο κόσμος βλέπει κάποιους σημαντικούς ανθρώπους να είναι ακόμα και με απατεώνες πιστεύει πολύ περισσότερο».