01 Ιανουαρίου 2017

Δήλωση σοκ από τον σύντροφό του: Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε

Αμέσως μετά απέσυρε τα tweets και διέγραψε τον λογαριασμό του - Είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν, έγραψε

Ανατροπή των δεδομένων ή μία άτυχη στιγμή; Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκάλυψε πως ο διάσημος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνε κατά το παρελθόν!
Η ανάρτηση στα socia media «έπαιξε» για κάποιες ώρες, ωστόσο ο σύντροφος του πασίγνωστου ερμηνευτή απέρυσε τη δήλωση και μάλιστα διέγραψε το λογαριασμό στον οποίο την είχε ανεβάσει, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο Φαντί Φαουάζ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει». Ωστόσο, η δήλωση ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει κατά το παρελθόν προκαλεί σοκ, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό.

Ο Τζορτζ Μάικλ με τον σύντροφό του

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις. Λίγο μετά διέγραψε τα tweets και έκλεισε τον λογαριασμό του.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα. Το πραγματικό όνομα ήταν Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου και ήταν κυπριακής καταγωγής, μεγαλωμένος στο Λονδίνο.

Η πρώτη νεκροψία δεν ανέδειξε τα αίτια του θανάτου ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, ώστε να δικαιολογείται ο ισχυρισμός του συντρόφου του περί αυτοκτονίας. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.