12 Ιανουαρίου 2017

Στυλίδα: Υπάλληλος απεγκλώβισε σκυλιά με όχημα της Περιφέρειας την ώρα που κινδύνευαν άνθρωποι

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με δελτίο Τύπου καταγγέλλει τον υπάλληλο της Περιφέρειας και ζητάει εξηγήσεις για το συμβάν

Ανω - κάτω έχει γίνει ο δήμος Στυλίδας με τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο να καταγγέλλει ότι συγκεκριμένος υπάλληλος οργάνωσε εκστρατεία με μηχάνημα της Περιφέρειας για να απεγκλωβίσει τα κυνηγετικά σκυλιά φίλου του τα οποία είχαν παγιδευτεί στα χιόνια. Την ίδια ώρα δεκάδες ανθρώπινες ζωές κινδύνευσαν. Ο κ. Γκλέτσος εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν:

Ασυδοσίας συνέχεια
Ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα μηχανήματα της Περιφέρειας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος, ενημερωμένος ξεκάθαρα για όλη την ανεπάρκεια της περιφέρειας σε μηχανήματα και αλάτι, ξεδιάντροπα έπραξε το εξής: Οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία με ειδικό μηχάνημα της Περιφέρειας εχθές στις 6:41 το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, για να προσεγγίσει  το στάβλο του κ. Χριστοδούλου Κωνσταντίνου του φίλου του, για να απεγκλωβίσει τα κυνηγετικά του σκυλιά (του Καρακάντζα δηλαδή), την ώρα που λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω και σε διάφορα άλλα σημεία κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές και εκεί το συγκεκριμένο μηχάνημα (όπου κινδύνευαν οι άνθρωποι) δεν επιχείρησε ούτε στο παραμικρό.  ΕΥΓΕ!!! ΕΥΓΕ!!! ΕΥΓΕ!!!      

ΥΓ1: Ο Δήμος θα κινηθεί νομικά για όλο το φιάσκο με το αλάτι, τα μηχανήματα και τις συγκεκριμένες συμπεριφορές. Οι μαρτυρίες από απλούς πολίτες, εργαζομένους και αιρετούς είναι δεκάδες.

ΥΓ2: Κύριε Μπακογιάννη όταν ο επικεφαλής είναι απών και δεν ξέρει, τα φαινόμενα είναι αυτά.
                                                                         
Ο  Δήμαρχος Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσος