11 Ιανουαρίου 2017

Πιλότος δείχνει στους επιβάτες τον «κομματιασμένο» γλάρο που είχε κολλήσει στον κινητήρα [εικόνες]

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ένα αεροπλάνο με επιβάτες (οι περισσότεροι Βρετανοί), το οποιο κατευθυνόταν απευθείας προς την Τενερίφη, λόγω πρόσκρουσης πτηνών στον κινητήρα.
Σύμφωνα με την Metro.uk, οι επιβάτες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο, καθώς ένας γλάρος φαίνεται να πέταξε μέσα στον κινητήρα κατά την απογείωση.

Ωστόσο, μπορεί ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης να είναι σχετικά κάτι το σύνηθες, αλλά αυτό που έκανε ο πιλότος ήταν και ο λόγος που το περιστατικό έγινε viral.


Ο πιλότος, λοιπόν, μετά την προσγείωση βγήκε από την καμπίνα του και έδειξε στους επιβάτες ότι είχε απομείνει από τον... γλάρο.

Έχοντας βάλει τον «διαλυμένο» γλάρο σε ένα σακουλάκι, ο πιλότος έδειξε τον λόγο που ακούστηκε ο θόρυβος, καθησυχάζοντας τους επιβάτες.


«Προσπαθήσαμε να βγάλουμε έναν γλάρο που πήγε στον δεξιό κινητήρα και έγινε κομμάτια στο εσωτερικό» ανέφερε ο πιλότος, προσθέτοντας πως υπήρξε ένα γδούπος κατά την απογείωση , πράγμα που «μαρτυρούσε» πως κάτι είχε συμβεί.


Εκτός αυτού, ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για την καθυστέρηση, λέγοντας πως εκείνη έγινε για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της πρόσκρουσης του πτηνού.

Πάντως, το «κομματιασμένο» πουλί έγινε viral, με τους επιβάτες να βγάζουν φωτογραφίες με τον πιλότο να το κρατάει...

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr