Βίντεο: Έπιασε τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο με τον εραστή της και... ακολούθησε χαμός!

Έβριζε, κλωτσούσε και χτυπούσε το όχημα και ζητούσε από τους αστυνομικούς να... σπάσουν τα τζάμια

Πώς θα αντιδρούσε ένας σύζυγος αν έπιασε τη γυναίκα της ζωής του με τον εραστή της στο αυτοκίνητο, στη μέση του δρόμου; Ένας Μεξικάνος, πάντως, τρελάθηκε κυριολεκτικά...
Ο απατημένος σύζυγος αντίκρισε ξαφνικά τη σύζυγό του και τον εραστή της στο διπλανό αυτοκίνητο, σε έναν κεντρικό δρόμο στο Μεξικό. Τρελάθηκε, κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να ξεστομίζει όσες βρισιές γνώριζε, ρετάροντας.

Όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Άρχισε να κλωτσά και χτυπά το αυτοκίνητο το εραστή, ο οποίος ήταν κλειδαμπαρωμένος μέσα μαζί με τη γυναίκα «Μήλον της Έριδος». Η κυκλοφορία είχε διακοπεί, ο δρόμος είχε κλείσει σε μεγάλη απόσταση από τα οχήματα, αλλά ο απατημένος άνδρας δεν είχε ξεσπάσει την οργή του.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ζητούσε από τους αστυνομικούς να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος, για να τους... πιάσει στα χέρια του. Τελικά, οι τρεις πρωταγωνιστές της «μεξικανικής σαπουνόπερας» μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, για περισσότερες εξηγήσεις.

Βίντεο: Έπιασε τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο με τον εραστή της και... ακολούθησε χαμός! Βίντεο: Έπιασε τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο με τον εραστή της και... ακολούθησε χαμός! Reviewed by Dexi Extrem on 15:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: