Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση στην Ελβετία -H γυναίκα δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της -Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή

Ένας Γάλλος που έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό ενώ η σύντροφός του είχε την εντύπωση πώς το φορούσε καταδικάστηκε για βιασμό.

Δικαστήριο στη Λωζάννη της Ελβετίας με μια απόφαση ορόσημο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σεξ χωρίς προστασία, όταν ο σύντροφος πιστεύει ότι χρησιμοποιείται συνιστά βιασμό.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή.

Ο 47χρονος ο οποίος για λόγους ευνόητους διατηρεί την ανωνυμία του και η Ελβετίδα σύντροφός του γνωρίστηκαν μέσω του Tinder μια online εφαρμογή εύρεσης ερωτικών συντρόφων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα η ερωτική πράξη ξεκίνησε με τη χρήση προφυλακτικού αλλά ο άνδρας στη συνέχεια το αφαίρεσε χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή της. Η ίδια λέει πως αν το γνώριζε θα σταματούσε την συνεύρεση μαζί του.

Ο δικηγόρος του θύματος μετά την ετυμηγορία  του δικαστηρίου είπε πως η εν λόγω απόφαση είναι «ένα μεγάλο βήμα για την Ελβετία».
Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ Reviewed by Dexi Extrem on 13:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: