Κολεγιακή ομάδα μπάσκετ έσωσε θύμα τροχαίου -Απεγκλώβισαν την οδηγό [βίντεο]

Οποια ομάδα κι αν υποστήριζε έως τώρα η Καρολίν Ασλεϊ, το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνει η πιο φανατική οπαδός του Mississippi State. Γιατί οι παίκτες αυτής της ομάδας έγιναν οι σωτήρες της.

Τα μέλη της κολεγιακής ομάδας μπάσκετ- που ταξίδευε οδικώς για έναν αγώνα- έσπευσαν να απεγκλωβίσουν την Ασλεϊ, όταν το αυτοκίνητό της βγήκε από τον δρόμο. Μπροστά στα μάτια τους, το όχημα της γυναίκας ανατράπηκε και άρχισε να βγαίνει καπνός. Αμέσως, μέλη της ομάδας έσπευσαν να βγάλουν την Ασλεϊ από το αυτοκίνητο, από το οποίο έβγαιναν καπνοί, ενώ εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της, όπως αναφέρει το Bleacher Report.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά πήρε εξιτήριο, καθώς δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα βρέθηκε από τύχη στο σημείο, καθώς αρχικά επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς, αλλά ένα πρόβλημα στο αεροσκάφος ανάγκασε τους παίκτες να μπουν στο πούλμαν για να πάνε στον προορισμό τους.


Κολεγιακή ομάδα μπάσκετ έσωσε θύμα τροχαίου -Απεγκλώβισαν την οδηγό [βίντεο] Κολεγιακή ομάδα μπάσκετ έσωσε θύμα τροχαίου -Απεγκλώβισαν την οδηγό [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 23:57 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: