10 Ιανουαρίου 2017

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες πτώχευσης για τον ΔΟΛ

Στα πιθανά σενάρια η εκκαθάριση εν λειτουργία - Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής διεκδίκησης αποτελούμενη από τους διευθυντές του «Βήματος» των “Νέων”,του “Βήμα fm” του in.gr και τους εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων

Την δημιουργία επιτροπής διεκδίκησης αποτελούμενη από τους διευθυντές του «Βήματος» των “Νέων”, του “Βήμα fm” του in.gr και τους εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Στόχος της επιτροπής είναι να πετύχει να μην δεσμευτούν τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς του Οργανισμού στην παρούσα φάση έτσι ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Στην συνέλευση ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η πτωχευτική διαδικασία από τις τράπεζες και πως οι επόμενοι δύο με τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ποιά διαδικασία θα ακολουθηθεί από την πλευρά των τραπεζών, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει κοινοποιηθεί επισήμως η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων του Οργανισμού. Ένα από τα σενάρια, ωστόσο, είναι αυτό της εκκαθάρισης εν λειτουργία.