13 Ιανουαρίου 2017

Μέχρι και στις τσοντοσελίδες ψηφίζουν οι Έλληνες Αντετοκούνμπο-Πέμπτος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ!

Η Αντετοκουνμπο-μανία έχει ξεσπάσει και στα πιο απίθανα μέρη, αφού οι ψήφοι πέφτουν βροχή ακόμα και στα p@rn sites!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης ύστερα και από τη νέα καταμέτρηση με την οποία άγγιξε το ένα εκατομμύριο ψήφους!

Μέχρι και στα p@rn sites «τιμούν» τον Έλληνα φόργουορντ! Ύστερα από το «χτύπημα» στο pornhub, άρχισαν να παίρνουν σειρά και πολλές ακόμα ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, όπου οι... απανταχού (στο διαδίκτυο) Έλληνες, δεν ξεχνούν να ρίξουν την ψήφο τους στον 22χρονο φόργουορντ.



«Τρελαίνει» κόσμο ο Αντετοκούνμπο: Πέμπτος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ!

Η δεύτερη καταμέτρηση από την ψηφοφορία των φιλάθλων για το All-Star Game της Νέας Ορλεάνης δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη πέμπτη θέση μεταξύ όλων των NBAers, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον Στεφ Κάρι!

Ο «Greek Freak» φορτσάρει, λοιπόν, για τη συμμετοχή του στη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ! Σύμφωνα με τα δεύτερα αποτελέσματα, που αφορούν στην ψηφοφορία των φιλάθλων (το 50% του συνολικού «poll»), o Αντετοκούνμπο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 963.110 ψήφους και φιγουράρει στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον «King» Τζέιμς!

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης δύσκολα δεν θα είναι βασικός με την ομάδα της Ανατολής στο All-Star Game, μαζί με τους Τζέιμς, Λοβ, Ίρβινγκ και Ουέιντ!

Στη Δυτική Περιφέρεια, αντίστοιχα, ξεχωρίζουν ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ζάζα Πατσούλια, ο Κουάι Λέοναρντ, ο Στεφ Κάρι και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Στα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο Αντετοκούνμπο είχε συγκεντρώσει 500.633 ψήφους, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 16 Ιανουαρίου.

Το 66ο All Star Game θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης των Μπακς που θα συμμετάσχει, μετά τον Μάικλ Ρεντ! Οι βασικοί θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου και οι αναπληρωματικοί στις 26/1.



Πηγή: gazzetta.gr