01 Φεβρουαρίου 2017

Κόντρα ανάμεσα σε Βούτση και Λαγό για την ένταση έξω από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ Πρώτη καταχώρηση: 01/02/2017 - 19:13 Τελευταία δημοσίευση: 19:41Πολιτική Κόντρα ανάμεσα σε Βούτση και Λαγό για την ένταση έξω από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, με αφορμή την ένταση που επικράτησε έξω από τη Βουλή, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο και άλλους μοναχούς της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους. «Αυτοί που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους αυτή την στιγμή, την κάνουν. Σταμάτησαν το να υπάρξει μια βίαιη είσοδος στη Βουλή», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης και ο βουλευτής της ΧΑ απάντησε: «Φοβάστε τους ηγούμενους και όχι τους παρακρατικούς που καίνε την αλήθεια». Δείτε το βίντεο:

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, με αφορμή την ένταση που επικράτησε έξω από τη Βουλή, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο και άλλους μοναχούς της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους.

«Αυτοί που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους αυτή την στιγμή, την κάνουν. Σταμάτησαν το να υπάρξει μια βίαιη είσοδος στη Βουλή», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης και ο  βουλευτής της ΧΑ απάντησε: «Φοβάστε τους ηγούμενους και όχι τους παρακρατικούς που καίνε την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο: