15 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΑ; ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑ; Ο Τσίπρας κάνει δίαιτα, έχασε 10 κιλά [εικόνες]

Προσπάθεια να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε βάλει, καταβάλλει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή.
O Αλέξης Τσίπρας, εμφανέστατα, μετά τις πρώτες και κυρίως μετά τις δεύτερες εκλογές του 2015 είχε βάλει κιλά, κάτι που φαινόταν και στα ρούχα του και στο πρόσωπό του.

Τα άγχη και τα βάρη της διακυβέρνησης αλλά και τα ακατάστατα ωράρια, όπως έχει γραφτεί, συχνά οδηγούσαν τον πρωθυπουργό όπως και τους συνεργάτες του στο Μαξίμου στη λύση του ντελίβερι και μάλιστα αργά το βράδυ. Επιλογή με γνωστές συνέπειες.

Πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός έκρινε πως ήρθε η ώρα να απαλλαχθεί από τα κιλά αυτά και έτσι το τελευταίο διάστημα ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, ενώ, φυσικά, έχουν σταματήσει να πηγαινοέρχονται και τα ντελίβερι στο Μαξίμου. Στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας είναι φτιαγμένο σε συνεννόηση με διατροφολόγο. Γυμναστική δεν κάνει αλλά παρόλα αυτά έχει καταφέρει σε σύντομο διάστημα να χάσει 10 κιλά περίπου, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του πάντως είναι εμφανής τις τελευταίες ημέρες:











Εμφανής η διαφορά σε σχέση με την εικόνα του το προηγούμενο διάστημα: