02 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Ο άνθρωπος πίνει τον καφέ του κι ο άλλος του λεει ότι πλήρωσε ΕΝΦΙΑ 1126€-Μπαλάφας σε διαμαρτυρόμενο πολίτη: «Άντε πάενε από δω...»

Επεισόδιο στη Σάμο με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να πουλάει μαγκιά επειδή ήταν με 10 ΣΥΡΙΖίους κι ο άλλος μόνος του

Πρωταγωνιστής σε καβγά με πολίτη, ο οποίος άσκησε κριτική για τις πολιτικές της κυβέρνησης, βρέθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, στη Σάμο.

Το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, αλλά μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, αγρίεψε, άλλαξε το ύφος του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» ανταπάντησε ο πολίτης, για να ακούσει το... ακλόνητο επιχείρημα του υπουργού της κυβέρνησης: «άντε πάενε από δω», το οποίο επανέλαβε αρκετές φορές.



https://omadaalithias.gr/videos/i-aparadekti-antidrasi-toy-mpalafa-se-politi-poy-diamartyrotan