15 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ! Παρακαλά στα 4 ο Δ. Καμμένος να ψηφίσουν μείωση αφορολόγητου και συντάξεων

«Είμαστε λίγο πίσω στα μέτρα που έχουμε πάρει - Ας τα πάρουμε να τελειώνουμε»

Την εκτίμηση ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας συμβιβασμός από όλες τις πλευρές ώστε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «καλή» τη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προσθέτοντας: «Η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει χωρίς μέτρα, είναι σαφές αυτό. Είναι άλλο το κομμάτι της αξιολόγησης, άλλο η εμπλοκή του ΔΝΤ. Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, και προς τιμήν του, σε μία εξαιρετική συνέντευξη τις προάλλες είμαστε λίγο πίσω στα μέτρα που έπρεπε να έχουμε πάρει. Ε, ας τα πάρουμε να τελειώνουμε. Δεν υπήρχαν μέτρα για την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση τελειώνει χωρίς μέτρα, το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό».

Επαναλαμβάνω τι είπε για να είναι ξεκάθαρο: «Η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει χωρίς μέτρα... είμαστε λίγο πίσω στα μέτρα που έπρεπε να έχουμε πάρει. Ε, ας τα πάρουμε να τελειώνουμε. Δεν υπήρχαν μέτρα για την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση τελειώνει χωρίς μέτρα» αυτά από τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού

Δείτε τις δηλώσεις