15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΠΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ! Ψευδής η είδηση της BILD για τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση από μετανάστες στη Φρανκφούρτη

Πριν από μερικές εβδομάδες η εφημερίδα Bild φιλοξενούσε αναλυτικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για το νέο έτος, 50 περίπου πρόσφυγες και μετανάστες αραβικής καταγωγής οι οποίοι διαμένουν σε κέντρο φιλοξενίας, έκλεψαν και παρενόχλησαν μαζικά γυναίκες σε εστιατόριο της Φρανκφούρτης.

Οι γερμανικές αρχές άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό το οποίο έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς αναπαρήχθει μαζικά από Γερμανικά ακροδεξιά sites.

Σήμερα ο εισαγγελέας της Φρανκφούρτης ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει συμβεί ποτέ καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο από τις έρευνες. Ο Εισαγγελέας μάλιστα σε ερώτηση για το κατά πόσο οι αρχές είναι βέβαιες τόνισε «Ενδεικτικά σας αναφέρω πως ένας από τους υποτιθέμενους μάρτυρες της επίθεσης δεν βρισκόταν καν στην πόλη τη συγκεκριμένη περίοδο».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/338980/pseudis-i-eidisi-gia-ti-maziki-sexoualiki-parenohlisi-apo-metanastes-sti-frankfourti-/