13 Φεβρουαρίου 2017

Γυναίκα πιλότος καθυστέρησε την πτήση για να πει τα προσωπικά της και να βρίσει Τραμπ και Χίλαρι

Αρκετοί επιβάτες σε πτήση της αμερικανικής εταιρείας United Airlines θέλησαν να κατέβουν από το αεροσκάφος, όταν η πιλότος πριν την απογείωση, άρχισε να τους λέει τα προσωπικά της, αλλά επίσης να βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το Σάββατο την πιλότο της πτήσης που θα πετούσε από το Όστιν του Τέξας στο Σαν Φρανσίσκο, όταν εκείνη, αφού μπήκε στο αεροσκάφος καθυστερημένη και χωρίς να φορά την στολή της, πήρε το μικρόφωνο και είπε στους επιβάτες: «Συγγνώμη που άργησα, ο λόγος είναι ότι παίρνω διαζύγιο».

Οι επιβάτες έμειναν άναυδοι με κάποιους από αυτούς να έχουν συγκινηθεί από την εξομολόγηση της γυναίκας, αλλά και με κάποιους που θέλησαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος. Η ίδια, πάντως, συνέχισε το πρωτοφανές παραλήρημά της και ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται αν ψήφισαν τον Ντόναλντ Τραμπ ή την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου γιατί και οι δύο υποψήφιοι είναι «άχρηστοι».


Η εμφανώς ταραγμένη πιλότος ακούγεται σε βίντεο που κατέγραψαν οι επιβάτες να συνεχίζει λέγοντας: «Θα σταματήσω και θα πετάξουμε το αεροσκάφος. Μην ανησυχείτε θα αφήσω τον συγκυβερνήτη να πιλοτάρει. Είναι άντρας. Εντάξει, αν δεν αισθάνεστε ασφαλείς μπορείτε να κατεβείτε, διαφορετικά μπορούμε να φύγουμε».

Η αεροπορική εταιρεία δεν έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα της πιλότου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό: «Έχουμε εργαζόμενους με τα υψηλότερα πρότυπα και αντικαταστήσαμε αυτή την πιλότο με κάποιον άλλο ώστε να πραγματοποιηθεί η πτήση. Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση». Η επίμαχη πτήση έγινε τελικά με καθυστέρηση δύο ωρών.


Εύα Παυλάτου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ