Μοιράζει πόνο στους κομπλεξικούς η Ιβάνκα Τραμπ -Πόζαρε καθισμένη στην καρέκλα του προέδρου, στο Οβάλ γραφείο [εικόνα]

Για μία ακόμη φορά η Ιβάνκα Τραμπ δέχθηκε επικρίσεις για μία κίνησή της, καθώς προκάλεσε αντιδράσεις η φωτογραφία που δημοσίευσε από το Οβάλ γραφείο.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ πόζαρε δίπλα στον πατέρα της και τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό. Μόνο που εκείνη καθόταν ανάμεσά τους, στην καρέκλα του Αμερικανού προέδρου στο Οβάλ Γραφείο.

«Υπέροχη συζήτηση με δύο παγκόσμιους ηγέτες για τη σημασία του να έχουν οι γυναίκες μία θέση στο τραπέζι», έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ. Οι περισσότεροι όμως στάθηκαν στη θέση που βρισκόταν.

«Το Οβάλ Γραφείο δεν είναι σκηνικό για την κόρη του προέδρου», έγραψε κάποιος στο Twitter. «Δεν έχεις καμία δουλειά στον Λευκό Οίκο. Η χώρα μας δεν κυβερνάται από νεποτισμό. Δεν είμαστε Ιράκ», ανέφερε άλλη ανάρτηση. «Κανένας δεν σε ψήφισε», έγραψε άλλος.
ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr
Μοιράζει πόνο στους κομπλεξικούς η Ιβάνκα Τραμπ -Πόζαρε καθισμένη στην καρέκλα του προέδρου, στο Οβάλ γραφείο [εικόνα] Μοιράζει πόνο στους κομπλεξικούς η Ιβάνκα Τραμπ -Πόζαρε καθισμένη στην καρέκλα του προέδρου, στο Οβάλ γραφείο [εικόνα] Reviewed by Dexi Extrem on 21:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: