16 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στη Γερμανία: Έδεσε το σύντροφό της στο κρεβάτι και τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι!

Η Gabrielle P.από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον άντρα, με ένα ηλεκτρικό πριόνι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι έχοντας δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια ενός περίεργου ερωτικού παιχνιδιού

Μια γυναίκα από τη Γερμανία δικάζεται στο Μόναχο με την κατηγορία πως δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι. Η Gabrielle P.από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον άντρα, ο γερμανικός Τύπος τον αποκαλεί Alex H. και άλλοτε Sebastian H., με ένα ηλεκτρικό πριόνι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι έχοντας δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια ενός περίεργου ερωτικού παιχνιδιού.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της, αλλά σύμφωνα με την Telegraph, ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ήταν μια προμελετημένη πράξη. Η 32χρονη βρέθηκε σε απελπισία όταν ο 28χρονος την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ταπεινωτικά ερωτικά παιχνίδια, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της. Παρά το γεγονός ότι η απίστευτη αυτή δολοφονία συνέβη το 2008, όταν η Gabrielle P. ήταν 23 ετών, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του θύματος θαμμένο στον κήπο του σπιτιού που μοιράζονταν μαζί.

Η Gabrielle P και ο Alex H είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Όταν έκλεισε τα 18 άρχισαν να συζούν αλλά η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης.

«Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα» είπε η νεαρή γυναίκα στο δικαστήριο. «Αυτός που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και είχε χιούμορ». Ο Alex H είχε όμως και μια άλλη πλευρά, υποστήριξε. Οι δικηγόροι της σκοπεύουν να παρουσιάσουν στο δικαστήριο το ημερολόγιό της στο οποίο έγραφε όλα τα εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια στα οποία την ανάγκαζε να παίρνει μέρος.

Τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο τσακωμό και εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι. Αργότερα όμως τα ξαναβρήκαν και η Gabrielle του επέτρεψε να γυρίσει πίσω. Στο σημείο αυτό στηρίζονται οι κατήγοροι, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα προσποιήθηκε πως τον ήθελε πίσω, έχοντας στην πραγματικότητα ήδη αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Τη βραδιά του φόνου, ο Alex ζήτησε από τη φίλη του να τον δέσει στο κρεβάτι, έχοντας ήδη καλύψει τα μάτια του. Η υπεράσπιση της νεαρής, κατέθεσε ότι το πριόνι βρισκόταν στο σπίτι εξαιτίας κάποιων ανακαινίσεων και πως το πήρε στα χέρια της σε κάποια παρόρμηση της στιγμής. Αφού αφαίρεσε τη ζωή του, με το πριόνι έκοψε το κεφάλι του θύματος και σκέπασε τα μέλη με σεντόνια. Η γυναίκα άφησε το πτώμα στο χώρο για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε και αποκαλύφθηκαν όλα. Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον νέο εραστή της, έθαψαν τη σορό στον κήπο του σπιτιού.

Οι θετοί γονείς του Alex ειδοποίησαν τις αρχές μετά την εξαφάνισή του αλλά πληροφορήθηκαν πως ζούσε πλέον στη Ρουμανία με νέα σύντροφο και δεν ήθελε πια επαφές μαζί τους. Μια λάθος ειδοποίηση από κάποιον που θεώρησε πως τον είχε δει, το 2010, ενίσχυσε το σενάριο αυτό.

Η 63χρονη μητέρα του Thea E απέρριψε την αφήγηση της Gabrielle στο δικαστήριο. «Η Gabi λέει ψέματα» δήλωσε «θα ήθελα να την κοιτάξω στα μάτια και να δω αν είναι πραγματικά ένα τόσο ψυχρό τέρας».