13 Φεβρουαρίου 2017

«Γκρίνια» στο Ποτάμι για την συνεργασία με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη

Για «επιμέρους κινήσεις» που «συντηρούν τις αποστάσεις» και δείχνουν ότι το Ποτάμι δεν κινείται σε «καλό δρόμο», μίλησε ο Σπύρος Λυκούδης

Προς λάθος πορεία εξακολουθεί να κινείται το Ποτάμι σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Λυκούδη ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη συνεργασία του κόμματος με τους Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούση και Γ. Φλωρίδη μίλησε για «επιμέρους κινήσεις» που «συντηρούν τις αποστάσεις» και δείχνουν ότι το Ποτάμι δεν κινείται σε «καλό δρόμο».

Μιλώντας στο  στο ραδιόφωνο Action104,6fm  επέμεινε στην ανάγκη συνένωσης όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς υπογραμμίζοντας ότι «Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς» για να ρίξει στην συνέχεια το «καρφί» τόσο για το Ποτάμι όσο και για την Δημοκρατική Συμπαράταξη λέγοντας:  «Αν η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ’ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις δεν είμαστε σε καλό δρόμο».