15 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση «αγανακτισμένων» κατά του Μνημονίου οργάνωσε η Φώφη Γεννηματά!


Τις μέρες του 2011 θυμήθηκε ξανά η πλατεία Συντάγματος όπου με επικεφαλής την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οργανώθηκε διαδήλωση κατά του ξεπουλήματος της χώρας στους δανειστές

Με συνθήματα όπως «λεφτά για διορισμούς και όχι για τους τόκους» και «Φωτιά και τσεκούρι στους αξιολογημένους» ελάσσονα αντιπολίτευση και συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά στη Βουλή προκειμένου να καταγγείλουν τους υποταγμένους προδότες της πατρίδας.

Τα συνθήματα συνοδεύτηκαν από τις γνωστές νοσταλγικές χειρονομίες με κατεύθυνση προς τη Βουλή. Χειρονομίες που αποτελούσαν άλλωστε και το χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων των αγανακτισμένων το καλοκαίρι του 2011 και που έδωσαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και στην Φώφη Γεννηματά την ευκαιρία να δει πώς είναι να βρίσκεσαι από την άλλη μεριά.

128180
Ο απαράδεκτος χαρακτηρισμός της Φώφης Γεννηματά
Πατήστε εδώ
Αφορμή για το αυθόρμητο αγανακτισμένο ξέσπασμα -πού όπως φαίνεται δρομολογεί πολιτικές εξελίξεις- στάθηκε η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ για «πολιτικούς υποταγμένους στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε και στο Δ’ Ράιχ γενικότερα», που ζητάνε χρήματα για διορισμούς χωρίς ταυτόχρονα να βρίζουν στο εσωτερικό της χώρας αυτούς από τους οποίους τα ζητάνε.


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε το άχτι της απέναντι στην «προσκυνημένη» Βουλή...

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/sygkentrwsi-aganaktismenwn-kata-tou-mnimoniou-organwse-i-fwfi-gennimata-44341349232