Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Βίκυ Σταμάτη: Βασανίζουν τον Άκη μου“Η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι σταθερή, αλλά είναι εξουθενωμένος”, είπε η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στην κάμερα του “Αποκαλυπτικά” για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου. 
Η Βίκυ Σταμάτη αποκάλυψε πως δεν της επιτρέπουν να βλέπει τον σύζυγό της και πως η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στο νοσοκομείο. “Τελευταία φορά συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο. Τον επισκέφτηκα προχθές”, δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Τέλος μιλώντας για το ξέσπασμα του Άκη Τσοχατζόπουλου στους φρουρούς του δικαστηρίου πριν λίγες μέρες ανέφερε: “Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ξέσπασε στους φρουρούς γιατί τον βασάνιζαν και δεν με άφηναν να τον πλησιάσω”. 


Να αναφέρουμε πως ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος έλαβε ακόμα μια αρνητική απάντηση στο αίτημα του για αποφυλάκιση, από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα, για τέταρτη φορά, την αίτηση του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών που του έχει επιβληθεί σε πρώτο βαθμό, για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM 1.

Οι συνήγοροι του κ. Τσοχατζόπουλου είχαν καταθέσει στο δικαστήριο την γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρουσιάζει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, με δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.Ο καθηγητής αποφαίνεται ότι αν δεν αντιμετωπιστεί με άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση το πρόβλημα, η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού θα επιδεινωθεί.

Ωστόσο, αρνητική στην αίτηση του πρώην υπουργού ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως, η οποία, αν και αποδέχθηκε τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο κ. Τσοχατζόπουλος, έκρινε πως η συνέχιση της κράτησής του δεν θα του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου