03 Φεβρουαρίου 2017

«Σεισμός» στην Καθολική Εκκλησία: Γνωστό τρελοκομείο καλόγρια υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν παρθένα!

Οι ισχυρισμοί αυτοί της αδελφής Caram, ότι η Παναγία ήταν κανονικό ζευγάρι με των Ιωσήφ και έκαναν σεξ, έτυχαν καταγγελίας από τον επίσκοπο της Vic, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει ότι η παρθενία της Μαρίας δεν τίθεται προς συζήτηση

Την οργή της Καθολικής Εκκλησίας προκάλεσε μία καλόγρια στην Ισπανία, αφότου υποστήριξε ότι η Παναγία δε μπορεί να ήταν παρθένα. Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Lucia Caram και η οποία φαίνεται πως προκάλεσε εξαγριωμένες αντιδράσεις των Καθολικών, αλλά και τη σφοδρή αντίδραση της Καθολικής Εκκλησίας που εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση.

Η αδελφή Lucia Caram μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, όταν και παραδέχτηκε ανοιχτά την προσωπική της πεποίθηση η οποία έρχεται και σε αντίθεση με ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία της πίστης.

«Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, και το φυσιολογικό είναι να κάνουν σεξ», είπε η Cara, προσθέτοντας ότι «έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, χάνοντας το αληθινό μήνυμα».

Οι ισχυρισμοί αυτοί της αδελφής Caram έτυχαν καταγγελίας από τον επίσκοπο της Vic, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει ότι η παρθενία της Μαρίας δεν τίθεται προς συζήτηση.

«Η πίστη ότι η Μαρία παρέμεινε παρθένος αποτελεί μέρος της πίστης της Εκκλησίας από το ξεκίνημά της κι αυτή είναι η αλήθεια της πίστης. Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι σύμφωνες με την πίστη της Εκκλησίας», τόνισε ο επίσκοπος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αδελφή Lucia είναι ευρέως δημοφιλής, καθώς έχει πάνω από 180.000 οπαδούς στο Twitter, ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας. Επίσης, πολλές φορές έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής.