ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Βλάχος εκφράζει τη ΝΔ ενώ ο Άδωνις τον εαυτόν του


[Δηλ. ρε σούργελο η ΝΔ και ο Κυριάκος που ζητάνε κάθε μέρα εκλογές, εννοούν "κλείστε την αξιολόγηση και μετά κάντε εκλογές";  Ρε μπούφε ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι η θέση της ΝΔ είναι φύγετε να κλείσουμε εμείς την αξιολόγηση με λιγότερα μέτρα; Απορώ ποιοι ψηφίζουν τέτοιους αστείους τύπους που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιοι αν και νεότεροι τους προσπέρασαν και έγιναν ανώτεροί τους]

Για προσωπική άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε λόγο ο Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος είχε πει να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πάμε σε εκλογές.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην ΕΡΤ «άδειασε» τον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει την προσωπική του άποψη. Δεν είναι αυτή η άποψη της ΝΔ».

«Η ΝΔ εδώ και μήνες επιμένει, παροτρύνει την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση με τους καλύτερους όρους» πρόσθεσε ο κ. Βλάχος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Βλάχος εκφράζει τη ΝΔ ενώ ο Άδωνις τον εαυτόν του ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Βλάχος εκφράζει τη ΝΔ ενώ ο Άδωνις τον εαυτόν του Reviewed by Dexi Extrem on 17:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: