12 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ: Βαξεβάνης και Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ

Το σημερινό αστείο και χωρίς αποδείξεις πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento αλλά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε, σχολίασε, μέσω ανακοίνωσης, η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αναμένουμε τον κ. Βαξεβάνη και το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο, για να παραλάβουν το βραβείο Πούλιτζερ. Το κέρδισαν επάξια καθώς ... αποκάλυψαν στοιχεία που δημόσια δηλώνει στο βιογραφικό της η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Κατά τ' άλλα, σε ό,τι αφορά τον κ. Βαξεβάνη, ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες».

ΥΓ. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες δεν έχουν ακόμα κατατεθεί, καθώς δίνονται παρατάσεις, για να μπορέσουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με τις παχυλές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προηγηθεί:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, να κατέχει offshore εταιρεία συνιστά ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει επιτακτική την ανάγκη να δημοσιοποιηθεί το πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη.

Η περιουσία του κυρίου Μητσοτάκη και της οικογένειας του δεν αποτελεί  προσωπικό δεδομένο. Ο επικεφαλής της ΝΔ οφείλει, για νομικούς και, κυρίως, για πολιτικούς λόγους να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην  δημοσιοποίηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του. Η ύπαρξη σκιών για ένα τόσο σοβαρό θέμα βλάπτει εντέλει την ίδια τη δημοκρατία».