04 Φεβρουαρίου 2017

Ροζ σκάνδαλο με αστυνομικούς στην Κύπρο

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στην Κύπρο το ροζ σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στους κόλπους της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές έναν ανώτατο αξιωματικό και μια νεαρή του τμήματός του, οι οποίοι φαίνεται ότι απολάμβαναν στιγμές πάθους στα γραφεία της υπηρεσίας τους.

Η υπόθεση έγινε θέμα συζήτησης στα γραφεία της Αστυνομίας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» ο αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε διοικητική έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο γραφείο και τις σχέσεις του αξιωματικού με τη γυναίκα αστυνομικό.

Αν προκύψουν στοιχεία θα ακολουθήσει πειθαρχική έρευνα και ίσως πειθαρχική δίωξη.

Η ιστορία άρχισε με τον αξιωματικό να καλεί συχνά τη γυναίκα στο γραφείο για συνεργασία, με τους ήχους να ακούγονται μέχρι το διάδρομο αλλά και τα διπλανά γραφεία! Το φαινόμενο αυτό έγινε ρουτίνα καθώς αρκετοί έκαναν πως δεν άκουγαν καθώς πρόκειται για τον προϊστάμενο τους.

Όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να μιλήσει στον αξιωματικό και να του πει ότι έγινε θέμα συζήτησης στο γραφείο η ιδιαίτερη σχέση του τότε ο αξιωματικός μετέθεσε τον εν λόγω αστυνομικό και ακόμη μια συνάδελφο του σε άλλη υπηρεσία.

Πηγή: Espresso