11 Φεβρουαρίου 2017

ΛΙΓΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ! Αυγενάκης: Η ΝΔ λύση για οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία

«Εμείς ως Νέα Δημοκρατία ζητάμε εκλογές. Ζητάμε εκλογές, διότι πιστεύουμε ότι οι εκλογές αποτελούν μέρος της λύσης του προβλήματος της χώρας μας».

Αυτά υπογράμμισε από την Καρδίτσα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, στο πλαίσιο διαδοχικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Σοφάδες - Καρδίτσα - Γιάννενα -Ζίτσα- Φλώρινα - Σιάτιστα.

Ακόμα ο κ. Αυγενάκης, υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη μιλώντας για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα στις κομματικές οργανώσεις αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον στελεχών, -λέγοντας πως μέχρι τώρα έχουν πάρει την κάρτα μέλους 40000 μέλη- που υπάρχει, για να δραστηριοποιηθούν σε αυτές, αναφέροντας τις Πολιτικές Ακαδημίες Στελεχών.
Για να επισημάνει: «Βάλαμε μπροστά ένα μεγάλο κεφάλαιο για το οποίο πολλή συζήτηση έγινε τα προηγούμενα χρόνια, επένδυση στη γνώση των στελεχών μας».

Και συμπλήρωσε:«Το κόμμα μας, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση.

Συνεχίζουμε να ενεργοποιούμε τα κομματικά κύτταρα σε όλη την επικράτεια. Για εμάς νίκη δεν είναι μια επικράτηση στις εκλογές.
Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων».

O κ. Αυγενάκης δεν παρέλειψε να τονίσει στη συνέχεια, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.
Αποτελεί τη μόνη ελπίδα για την ανάταξη της χώρας και την οριστική έξοδό της από την κρίση και την επιτροπεία. Οι αρχές μας, οι αξίες μας και οι βασικοί άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος είναι σαφείς και - πλέον - γνωστοί και οι πολίτες μας εμπιστεύονται».

Επίσης ο κ. Αυγενάκης, υπογράμμισε πως «πλέον η επικοινωνία μας και η συνεργασία μας με φορείς, παραγωγικούς, επιστημονικούς, από όλη την Ελλάδα, και εκπροσώπους αυτών είναι διαρκής, ειλικρινής και καθαρή, χτίζουμε τη συμφωνία αλήθειας».

Η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις

Για να υποστηρίξει πως «η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις. Θα έρθει μέσα από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες, οι οποίες θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και θα μπορούν να διεκδικούν θέση στις παγκόσμιες αγορές και όχι μόνο στην εγχώρια αγορά».

«Το συνολικό μας σχέδιο, διευκρίνισε, έχει στον πυρήνα του την απελευθέρωση της υγιούς επιχειρηματικότητας».
Για να καταλήξει, πως η ΝΔ θα προτάξει ένα διαφορετικό αναπτυξιακό αφήγημα για τη χώρα, το οποίο θα τη βγάλει από την κρίση.



Πηγή: Αυγενάκης: Η ΝΔ λύση για οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/318611/aygenakis-i-nd-lysi-gia-oristiki-exodo-tis-horas-apo-tin-krisi-kai-tin-epitropeia#ixzz4YOMFEgM0