14 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ-Άδωνις στο "που θα βρείτε τα λεφτά" του καρπαζοεισπράκτορα Ζαχαριάδη: "Θα εγγράψουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις στον προυπολογισμό"

[Μαζί με τον Ζαχαριάδη τις έφαγε και ο γλύφτης του ΣΥΡΙΖΑ Στραβελάκης στον Real FM, που αρνούνται να παίξει ηχητικό του Τσίπρα, όταν στη Βουλή προειδοποιούσε τους Ευρωπαίους πως δεν θα αναγνωρίσει ότι συμφωνήσουν με Σαμαρά. Ο γελοίος δημοσιοκάφρος ρωτούσε συνεχώς τον Άδωνι...
"τι θα κάνετε τώρα για να κλείσει η αξιολόγηση" λες και κυβερνάει η ΝΔ...
Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Άδωνις ανέβασε στο Twitter τα βίντεο του Τσίπρα, στα οποία αναφέρονταν και δεν ήθελε να παίξει ο Στραβελάκης]

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρέθηκαν η πορεία της διαπραγμάτευσης, το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και η συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

«Ο μόνος τρόπος για να κλείσει χθες ή προχθές την ατζέντα της διαπραγμάτευσης ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης είναι να υιοθετήσουν την πιο σκληρή την πιο αντικοινωνική, την πιο άδικη ατζέντα του ΔΝΤ που την απορρίπτουν ακόμα και οι Ευρωπαίοι Δεξιοί» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνοντας στην κ. Μέρκελ αντί να πει αυτό το οποίο είπε ο Ραχόι, ο οποίος δεν είναι και κανένας φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να κλείσει η αξιολόγηση με βάση το νομικό πολιτισμό και τη συνταγματική νομιμότητα της Ευρώπης, πάει και λέει, αν είναι δυνατόν, ότι η ελληνική κυβέρνηση φταίει για τις χρονοκαθυστερήσεις. Γελάνε ακόμα και αυτοί που είναι από τη δική τους οικογένεια».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην κ. Μέρκελ και της είπε αυτό που έπρεπε να της πει, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα βάρη και ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους φόρους και της παρουσίασε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με λιγότερους φόρους» και πρόσθεσε «δεν κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν αντέχει να πληρώνει τόσους φόρους… Εθνική Ελλάδος δεν είναι να κυβερνά την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας, εθνική Ελλάδος είναι να περνάνε οι Έλληνες καλύτερα. Εμείς είμαστε υπέρ των Ελλήνων πολιτών όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Τι λέει συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Μητσοτάκη, το είπε και ο Τσίπρας στη Βουλή λέγοντας “είναι χρήσιμος, ηλίθιος εάν κάποιος ζητά εκλογές ενώ η αξιολόγηση είναι ανοικτή”. Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όλες αυτές τις μέρες που κάνει αυτήν την προπαγάνδα κατά Γεωργιάδη. Λέει ένα επιχείρημα, ότι όταν υπάρχει ανοικτή αξιολόγηση το εθνικό σου καθήκον είναι να στηρίξεις την κυβέρνηση να την κλείσει και να λύσουμε μετά τις πολιτικές μας διαφορές. Σωστά; Δικαιούται να λέει αυτό το επιχείρημα ο Τσίπρας, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2014 έριξε την κυβέρνηση πριν κλείσει την αξιολόγηση;»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:


Δείτε και το βίντεο που ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter